Ay ben de saçma saçma soru soruyorum ama arada espiri falan da yapıyorum beni ihmal etmeyinheralde ya, bir de cidden bazı insanların negatifliği aslında attığı mesajlardan bile anlaşılıyor ama biz farkına varmıyoruz. Bundan sonra yeni gelen/gördüğüm insanlara,samimi gelmiyorlarsa cevap vermicem.
Ay ben de saçma saçma soru soruyorum ama arada espiri falan da yapıyorum beni ihmal etmeyin
heralde ya, bir de cidden bazı insanların negatifliği aslında attığı mesajlardan bile anlaşılıyor ama biz farkına varmıyoruz. Bundan sonra yeni gelen/gördüğüm insanlara,samimi gelmiyorlarsa cevap vermicem.
Şaka bir yana keşke bir tane jinekolog olsaydı aramızda. Ne güzel sorular sorar darlardıkMakarnakofte nin dediği çok mantıklı. En azından boş konuşmayın, doktor olmayan yazmasın gibi bir uyarıda bulunsalar da biz de kendimizi yormasak.
Sankim burda vardı Bi arkadas doktor muydu hemsire miydi neydiŞaka bir yana keşke bir tane jinekolog olsaydı aramızda. Ne güzel sorular sorar darlardık
Hemşire diye hatırlıyorum vardı harbiden ama kimdi kiSankim burda vardı Bi arkadas doktor muydu hemsire miydi neydi
Üstüne kim gitti pardon. Böyle bir sorunla karşılaşan tam olarak benim mesela. Kızım 4kilo doğdu. Sadece bir hafta önde olmasına rağmen şuanki hamileliğimde bile şeker şüphelisiyim. Doktor kız bebek 4 kilo doğmaz diyor şekerdendir diyor. Haklıdır veya değildir bunu diyen bir doktor. Ve sadece 1 hafta öndeydi. Ne ben ne burdan başka biri arkadaşın üstüne gitmedi. Hangi mesajda üstüne gitme gördün çok merak ettim?
Doğruyu gören kesim demeyelimde grup diyelim belli başlı kişiler kolluyo birbirlerini haklida haksizda olsaallah biliyor ya ben de en çoksblsbl06 nın yorumuna şaşırdım, resmen fikir hatta cesaret verip azar işittik, ama o bize üstüne gittiniz demiş Halbuki teşekkürü geçtik,“ne çok bilen varmış”“doktor varmış” dedi burda yahu. Neyyyyyyse, en azından doğruyu gören kesim çoğunlukta. Sıkıntı yokk
Ben de şaşırdım valla. Mesajları atlayarak okudu ne olup bittiğini takip edemedi herhalde diye düşündüm.allah biliyor ya ben de en çoksblsbl06 nın yorumuna şaşırdım, resmen fikir hatta cesaret verip azar işittik, ama o bize üstüne gittiniz demiş Halbuki teşekkürü geçtik,“ne çok bilen varmış”“doktor varmış” dedi burda yahu. Neyyyyyyse, en azından doğruyu gören kesim çoğunlukta. Sıkıntı yokk
Benim için 28-30 aralığını görmek bile yetecek neredeyse32. Haftayı görsek bir ohh çekicem valla canım ben. Kasılma önleyici ilaç alıyor musun bilmiyorum ama o da yormaya başladı artık beni sürekli bir tansiyon düşmesi, hızlı nabız, ayy bayılcam modundayımSon 8 hafta inşallah şu riskli dönem için
Eveeetttt canımT TTKA merak ediyorum hala cinsiyeti öğrenmemeyi istememekte kararlı davranabiliyomusun?
BettyRuble sen de tüm gün yoktun nerdesin çiçeem?
Belirtilerini bi söyle bakem tahmin edekBenim için 28-30 aralığını görmek bile yetecek neredeyseben kasılma önleyiciyi sürekli kullanmıyorum cnm doktor günde 3ten fazla şiddetli kasılman olursa kullan dedi. O gün bir tane kullandım inşallah bir daha gerek kalmaz Dün üç kez oldu bugün de üç oldu 4 olursa kullanıcam inşallah olmaz tabii.. yanlış anlaşılmasın hemen belki 3-4 kez olması çok normal birşey olabilir ama benim rahimağzı uzunluğundan ve erken doğum riskimin yüksek olmasından dolayı doktorum böyle söyledi sanırım. Bir de hamile kalmadan önce rahmimin küçük olduğunu muhtemelen hamile kaldığımda erken doğum olabileceğini söylemişti... riskler bende biraz fazla yani
Eveeetttt canımkesin kararlıyım hemde nedense merak etmiyorum bile çocuğumun herşeyi bembeyaz oldu resmen doğum bizim için büyük süprizler barındıracak tahminin var mı?
Haydar Dümen falan cikar gelir mazallah sorulari dusunemiyorum bak simdiŞaka bir yana keşke bir tane jinekolog olsaydı aramızda. Ne güzel sorular sorar darlardık
Belirtilerini bi söyle bakem tahmin edek
Kizda mide bulantisi kusma vs olurlar bende hic tutmadi.Sadece birkaç kez kustum o da hamileliğin başlarında ve çok az. Ama mide bulantılarım oldu. Eskiden çok sevdiğim çikolata ve tatlılardan bir de kahveden tiksindim durmadan ayvaya limon sıkıp yiyiyorum. Başka tiksindiğim birşey olmadı. Yüzümde lekelenme yada sivilcelenme olmadı çok şükür. Evet başka sorunuz var mı? Tahminleri alalım
Bence kızSadece birkaç kez kustum o da hamileliğin başlarında ve çok az. Ama mide bulantılarım oldu. Eskiden çok sevdiğim çikolata ve tatlılardan bir de kahveden tiksindim durmadan ayvaya limon sıkıp yiyiyorum. Başka tiksindiğim birşey olmadı. Yüzümde lekelenme yada sivilcelenme olmadı çok şükür. Evet başka sorunuz var mı? Tahminleri alalım
İnşallah bir daha kullanmana hiç gerek kalmaz vakti zamanında gelir kuzucukBenim için 28-30 aralığını görmek bile yetecek neredeyseben kasılma önleyiciyi sürekli kullanmıyorum cnm doktor günde 3ten fazla şiddetli kasılman olursa kullan dedi. O gün bir tane kullandım inşallah bir daha gerek kalmaz Dün üç kez oldu bugün de üç oldu 4 olursa kullanıcam inşallah olmaz tabii.. yanlış anlaşılmasın hemen belki 3-4 kez olması çok normal birşey olabilir ama benim rahimağzı uzunluğundan ve erken doğum riskimin yüksek olmasından dolayı doktorum böyle söyledi sanırım. Bir de hamile kalmadan önce rahmimin küçük olduğunu muhtemelen hamile kaldığımda erken doğum olabileceğini söylemişti... riskler bende biraz fazla yani
Ahahah biz hallettik o ilginç soru evrelerini bak hepimiz çocuk bile yaptık amaaa bdv kısmında olsa o adam anaaaam sorulara bakHaydar Dümen falan cikar gelir mazallah sorulari dusunemiyorum bak simdi
İşyerinde acayip yoğun bir gündü kemiklerim sızlıyorT TTKA merak ediyorum hala cinsiyeti öğrenmemeyi istememekte kararlı davranabiliyomusun?
BettyRuble sen de tüm gün yoktun nerdesin çiçeem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?