Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ay ben de saçma saçma soru soruyorum ama arada espiri falan da yapıyorum beni ihmal etmeyin

Makarnakofte nin dediği çok mantıklı. En azından boş konuşmayın, doktor olmayan yazmasın gibi bir uyarıda bulunsalar da biz de kendimizi yormasak.

Doğruyu gören kesim demeyelimde grup diyelim belli başlı kişiler kolluyo birbirlerini haklida haksizda olsa
Doktora sormadiğimiz konulari burda birbirimize soruoruz tabiki doktor bilir hemen linç etmeye gerek yok bide benim ustume gelip saldrmayn

Ben de şaşırdım valla. Mesajları atlayarak okudu ne olup bittiğini takip edemedi herhalde diye düşündüm.

Hellöö kızlar. Bebişime ilk alışverişimi yaptım bundan sonra gözüm kapıda kargo bekleme moduna girmiş bulunuyorum Trendyolda, e-bebek kategorisinde bu markanın indrimli ürünlerine bakın derim organik-miş ben de yeni tecrübe edicem

Eklentiler

• 111.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 222.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 333.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 49
Benim için 28-30 aralığını görmek bile yetecek neredeyse ben kasılma önleyiciyi sürekli kullanmıyorum cnm doktor günde 3ten fazla şiddetli kasılman olursa kullan dedi. O gün bir tane kullandım inşallah bir daha gerek kalmaz Dün üç kez oldu bugün de üç oldu 4 olursa kullanıcam inşallah olmaz tabii.. yanlış anlaşılmasın hemen belki 3-4 kez olması çok normal birşey olabilir ama benim rahimağzı uzunluğundan ve erken doğum riskimin yüksek olmasından dolayı doktorum böyle söyledi sanırım. Bir de hamile kalmadan önce rahmimin küçük olduğunu muhtemelen hamile kaldığımda erken doğum olabileceğini söylemişti... riskler bende biraz fazla yani
T TTKA merak ediyorum hala cinsiyeti öğrenmemeyi istememekte kararlı davranabiliyomusun?
BettyRuble sen de tüm gün yoktun nerdesin çiçeem?
Eveeetttt canım kesin kararlıyım hemde nedense merak etmiyorum bile çocuğumun herşeyi bembeyaz oldu resmen doğum bizim için büyük süprizler barındıracak tahminin var mı?

Belirtilerini bi söyle bakem tahmin edek

Belirtilerini bi söyle bakem tahmin edek

Sadece birkaç kez kustum o da hamileliğin başlarında ve çok az. Ama mide bulantılarım oldu. Eskiden çok sevdiğim çikolata ve tatlılardan bir de kahveden tiksindim durmadan ayvaya limon sıkıp yiyiyorum. Başka tiksindiğim birşey olmadı. Yüzümde lekelenme yada sivilcelenme olmadı çok şükür. Evet başka sorunuz var mı? Tahminleri alalım

Bende aksam aksam 3 takım daha siparis verdim.
Teyzem demistiki almaya basladiysan daha duramazsın.
Vallahi duramıyorum.
Coraplarimiz yoktu 2 paketde 3lü corap siparis verdim yaninda.
Kizlar yelek kullanilir mi sizce?
battaniyeye sariyoruz ya genelde yeni dogdugu zamanlar.
1 tane minik vaar yelegimiz lazimsa 1 tane daha alsam mi diyorum.
Yoksa direk 9-12 alirim havalar soguyunca

Kizda mide bulantisi kusma vs olurlar bende hic tutmadi.
Hatta oyle kaptirmistim ki inanmisim yani kusmadim ya ben kesin erkek diyordum.
Oglumla belirtiler ayni bende.
Demek benim hamilelikler ayni oluyo dedim kız oldugunu ogrenince.
As erme yok kusma yok bulanti yok.

Ama en bastan beri tatliya duskundum hep.
Hala tatliya gidiyor elim ama kilo yuzunden tutuyorum gagami.

Ben erkek diye dusunuyorum öyle hissettim.

Bence kız

İnşallah bir daha kullanmana hiç gerek kalmaz vakti zamanında gelir kuzucuk Benim neredeyse hiç kasılmam olmuyor ama mecburen günde 3 tane içiyorum o ilacı 32. Haftada duruma göre bırakıcam inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun

T TTKA merak ediyorum hala cinsiyeti öğrenmemeyi istememekte kararlı davranabiliyomusun?
BettyRuble sen de tüm gün yoktun nerdesin çiçeem?
İşyerinde acayip yoğun bir gündü kemiklerim sızlıyor
Akşam da misafirim geldi oh
Şimdi girebildim kk’ya var mu önemli gelişme bi okuyalım bakalım inşallah herkes iyidir mis gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…