Günaydın valla ben çok heyecanlıyım test yaptım 2 günde 4 kat arttı idrar testinde de 2 çizgi gördüm bugün adet günüm yinede korkuyroum adet olur muyum diye çok değişik duygu valla 1.5 sene bekleyince inanamıyor insanGünaydın hanımlar nasılsınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın valla ben çok heyecanlıyım test yaptım 2 günde 4 kat arttı idrar testinde de 2 çizgi gördüm bugün adet günüm yinede korkuyroum adet olur muyum diye çok değişik duygu valla 1.5 sene bekleyince inanamıyor insanGünaydın hanımlar nasılsınız![]()
İnşallah cnm sağol.2 gün sonra kan testini tekrarla umutsuzluğa kapılma hemen![]()
Ben 3 yıl bekledim hala inanamıyorum bugünde keseyi gördümGünaydın valla ben çok heyecanlıyım test yaptım 2 günde 4 kat arttı idrar testinde de 2 çizgi gördüm bugün adet günüm yinede korkuyroum adet olur muyum diye çok değişik duygu valla 1.5 sene bekleyince inanamıyor insan![]()
Gözün aydın canimBen 3 yıl bekledim hala inanamıyorum bugünde keseyi gördüm![]()
senle tamamen aynıymış canım günlerimiz :) bende hiç bir belirti yok hala sen ne durumdasn26 haziran 2019
1 Nisan 2020
46
Sat 26 haziranHoşgeldiniz hanımlar. Öncelikle rabbim inşaallah tamamına erdirsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. Bu liste de yer almak bu heyecanı birlikte yaşamak isterseniz listeye göre bilgilerinizi verin sizleri de ekleyim.Bu arada kızlar ben 2011 şubat ve 2014 Eylül annesiyim.. 2011 şubat anneleri ile halen görüşürüz inşaallah sizlerle de güzel dostluklarımız olur..
- SAT Son adet tarihi
- TDT Tahmini doğum tarihi
- C Cinsiyeti
- Bİ Bebeğin ismi
- AHBK Annenin hamileliğe başlanğıç kilosu
- KÇ