- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün gittim,gördük keseyi.. 2hafta sonra da kalp atışı için gideceğizKızlar doktora kese veya kalp atışı için giden var mı?benim kasıklarımda agrı oluyor göğüslerim şiş ve değince agrıyor ve çok yorgunum bıraksalar 24 saat uyurum.mide bulantım çok komik ama sanki göbeğim çıktı.boş gebelik geçirdim daha önce göbegim çıkmamıştı.
Ben de pazartesi keseyi gördüm kalp atışı için haftaya perşembe gidecez beklemek çooook zorKızlar doktora kese veya kalp atışı için giden var mı?benim kasıklarımda agrı oluyor göğüslerim şiş ve değince agrıyor ve çok yorgunum bıraksalar 24 saat uyurum.mide bulantım çok komik ama sanki göbeğim çıktı.boş gebelik geçirdim daha önce göbegim çıkmamıştı.
Kızlar doktora kese veya kalp atışı için giden var mı?benim kasıklarımda agrı oluyor göğüslerim şiş ve değince agrıyor ve çok yorgunum bıraksalar 24 saat uyurum.mide bulantım çok komik ama sanki göbeğim çıktı.boş gebelik geçirdim daha önce göbegim çıkmamıştı.
Yok maalesef kese görünüyor büyüyor tüm hamilelik belirtilerinde var yolk sac ve embriyo yok.kötü düşünme bence bende haftaya persembeye aldım bu sefer tam 7 haftalık olucaz yolk sac göz0ktü mü senin kac mm kesenBen de pazartesi keseyi gördüm kalp atışı için haftaya perşembe gidecez beklemek çooook zorBoş gebelikten ben de korkuyorum ama onu anlamanın bir yolu yokmuş ultrason tek çare
Hadi gözünüz aydın darısı kalp atışınaBen dün gittim,gördük keseyi.. 2hafta sonra da kalp atışı için gideceğiz
Ahhhh sağolunnn inşallaahhHadi gözünüz aydın darısı kalp atışına
Bulantı bendede olmuyor beta degerlerine baktır yükselişi önemli kese görünür ona göre doktora gidersin bende korkuyorum inş bu sefer sağlıklı bir gebeliğimiz olurBen henüz doktora gitmedim. Ama hesaplara göre bugün 5 hafta 6 günlük. Bnm bulantim yok. Göğüslerim çok hafif sis. Uçları biraz ağrıyor ama çok değil. Başka da hicbir belirtim yok. Benm gibi olanlar var mı? daha önce düşük yaptig8m için biras korkuyorum. Hic hamile gibi degilim.
Dr a gitmeye korkuyorum. Insallah hersey yolunda gider. Bir kere verdim kan tahlili. 550 çıkmıştı. Adetime 3 gun kala. Bayramdan sonraya kadar dişimi sikacam. Herhangi bir sorun olmazsa bu surecte tabiBulantı bendede olmuyor beta degerlerine baktır yükselişi önemli kese görünür ona göre doktora gidersin bende korkuyorum inş bu sefer sağlıklı bir gebeliğimiz olur
Benimde adetimden 5 gün sonra 3967 çıktı bir daha gitmedim aslında gitsem doktora kese gözükür.senin düşüğünün sebebi neydi?Dr a gitmeye korkuyorum. Insallah hersey yolunda gider. Bir kere verdim kan tahlili. 550 çıkmıştı. Adetime 3 gun kala. Bayramdan sonraya kadar dişimi sikacam. Herhangi bir sorun olmazsa bu surecte tabi
Sebep bulamiyorlar. Yapilacak tüm tahlilleri yaptılar. Başkentte tedavi gördüm. Düşük sayılarım çok benmBenimde adetimden 5 gün sonra 3967 çıktı bir daha gitmedim aslında gitsem doktora kese gözükür.senin düşüğünün sebebi neydi?
İnş bu sefer bebişini kucağına alırsın canımSebep bulamiyorlar. Yapilacak tüm tahlilleri yaptılar. Başkentte tedavi gördüm. Düşük sayılarım çok benm
Inşallah cnm.cümlemiz için temennilerimiz.İnş bu sefer bebişini kucağına alırsın canım
Hoşgeldiniz hanımlar. Öncelikle rabbim inşaallah tamamına erdirsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. Bu liste de yer almak bu heyecanı birlikte yaşamak isterseniz listeye göre bilgilerinizi verin sizleri de ekleyim.Bu arada kızlar ben 2011 şubat ve 2014 Eylül annesiyim.. 2011 şubat anneleri ile halen görüşürüz inşaallah sizlerle de güzel dostluklarımız olur..
- SAT Son adet tarihi
- TDT Tahmini doğum tarihi
- C Cinsiyeti
- Bİ Bebeğin ismi
- AHBK Annenin hamileliğe başlanğıç kilosu
- KÇ
Yok canım şuan 5 artı 2 yim 4 artı 6da gözüktü kese ama boyutunu söylemedi doktorYok maalesef kese görünüyor büyüyor tüm hamilelik belirtilerinde var yolk sac ve embriyo yok.kötü düşünme bence bende haftaya persembeye aldım bu sefer tam 7 haftalık olucaz yolk sac göz0ktü mü senin kac mm kesen
Sat tarihimiz arası 5 gün seninki geç döllenme olmuş o zaman.Bakalım bize neler diycek doktor.kese boyutuna göre mi hafta belirleniyor acabaYok canım şuan 5 artı 2 yim 4 artı 6da gözüktü kese ama boyutunu söylemedi doktordaha erken benim için