2020 Nisan Anneleri İsim Listesi

Benim de benzer belirtiler var. Bugün keseyi gördük çok şükür. Özellikle regl döneminde regl ağrıları olabilirmiş. En çok yüzümün yanması ateş etkiliyor beni.

Merak ediyorum vücudunuzda ne gibi değişiklik hissediyorsunuz.? Paylaşır mısınız nisan anneleri

Her günün veya haftanın belirtisi farklı oluyor bende. Sırasıyl mide bulantısı, gaz, reflü gibi yanma, göğüslerde hassasiyet ve ateş, kaşıklarda regl sancısı gibi sancı yaşadım. Hamilelikten önce her ay kendimce birşeyler yaşayıp hamile olduğumu sanıyordum ama hamile kalınca daha önce hiç yaşamadığım belirtiler olduğunu farkettim. Örneğin mide bulantısı normaldeki gibi değil sanki için fenalaşıyor gibi oluyor. Sürekli değişiyor belirtiler. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Bende bugün kalp atışını duydum. Aynı belirtiler bendede var özellikle mide bulantısı ve göğüs ağrısı çekiyorum cok fazla. Çok garip ama benimde sanki karnım çıktı

Bende bugün kalp atışını duydum. Aynı belirtiler bendede var özellikle mide bulantısı ve göğüs ağrısı çekiyorum cok fazla. Çok garip ama benimde sanki karnım çıktı
Tebrik ederim belirtiler aynı rabbim banada duymayı nasip etsin uyuduğum uykuyu anlamıyorum inş bende duyarım.Midem bulanıyor sıcak çok basıyor ama kusma va yok.tek kese mi göründü arkadasım ikizde göbek çabuk çıkar diyor acaba mı

Bulantı bende de çok fazla ya midem sürekli rahatsız bi şekilde gün boyu

Tebrikler canım inşallah ben de duyarım kalp atışını kaç haftalık olunca duydun sen

Kızlar dün kalp atışını duymuştum gece kanamam oldu sabah hastaneye gittik tekrar dinledik kalp atışını çok şükür bebek iyi ama düşük tehlikem varmış progestan verdi doktor alttan alıyorum bide bi iğne verdi kanama artarsa göbekten vuruncam. Sabah kanama durmuştu ama az önce lavaboya gittim küçük pıhtı geldi umarım bebeğimi kaybetmem lütfen bana dua edin 5 senedir bekliyorum onu

İlk zamanlar olası şeylermiş iyi düşün lütfen bebeğin seni bırakmıycak.Hareket etmemeye çalış ve zaten kötü bişey olsa doktor yatırırdı dualarım seninle canım

İlk zamanlar olası şeylermiş iyi düşün lütfen bebeğin seni bırakmıycak.Hareket etmemeye çalış ve zaten kötü bişey olsa doktor yatırırdı dualarım seninle canım
Inşallah canim çok teşekkür ederim. Yatıyorum zaten 15 gün mecbur olmadıkça kalkmamami söyledi.

Inşallah canim çok teşekkür ederim. Yatıyorum zaten 15 gün mecbur olmadıkça kalkmamami söyledi.
Rabbim yar ve yardımcın olsun maydanoz bitki çayı vsden uzak dur bol bol oku kendine nazar almış olabilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…