- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Benim aşılama canım geç değil aslında 14. Günümde oldu aşılamamSat tarihimiz arası 5 gün seninki geç döllenme olmuş o zaman.Bakalım bize neler diycek doktor.kese boyutuna göre mi hafta belirleniyor acaba
Doktor neye göre aşılamaya yönlendiriyorBenim aşılama canım geç değil aslında 14. Günümde oldu aşılamam
Bende pko var yumurta büyüyüp çatlamıyordu ilaç denedim olmadı 1 yıl olmayınca aşılama dedi doktorDoktor neye göre aşılamaya yönlendiriyor
Benim de benzer belirtiler var. Bugün keseyi gördük çok şükür. Özellikle regl döneminde regl ağrıları olabilirmiş. En çok yüzümün yanması ateş etkiliyor beni.Kızlar doktora kese veya kalp atışı için giden var mı?benim kasıklarımda agrı oluyor göğüslerim şiş ve değince agrıyor ve çok yorgunum bıraksalar 24 saat uyurum.mide bulantım çok komik ama sanki göbeğim çıktı.boş gebelik geçirdim daha önce göbegim çıkmamıştı.
Merak ediyorum vücudunuzda ne gibi değişiklik hissediyorsunuz.? Paylaşır mısınız nisan anneleri
Bende bugün kalp atışını duydum. Aynı belirtiler bendede var özellikle mide bulantısı ve göğüs ağrısı çekiyorum cok fazla. Çok garip ama benimde sanki karnım çıktıKızlar doktora kese veya kalp atışı için giden var mı?benim kasıklarımda agrı oluyor göğüslerim şiş ve değince agrıyor ve çok yorgunum bıraksalar 24 saat uyurum.mide bulantım çok komik ama sanki göbeğim çıktı.boş gebelik geçirdim daha önce göbegim çıkmamıştı.
Tebrik ederim belirtiler aynı rabbim banada duymayı nasip etsin uyuduğum uykuyu anlamıyorum inş bende duyarım.Midem bulanıyor sıcak çok basıyor ama kusma va yok.tek kese mi göründü arkadasım ikizde göbek çabuk çıkar diyor acaba mıBende bugün kalp atışını duydum. Aynı belirtiler bendede var özellikle mide bulantısı ve göğüs ağrısı çekiyorum cok fazla. Çok garip ama benimde sanki karnım çıktı
Bulantı bende de çok fazla ya midem sürekli rahatsız bi şekilde gün boyuHer günün veya haftanın belirtisi farklı oluyor bende. Sırasıyl mide bulantısı, gaz, reflü gibi yanma, göğüslerde hassasiyet ve ateş, kaşıklarda regl sancısı gibi sancı yaşadım. Hamilelikten önce her ay kendimce birşeyler yaşayıp hamile olduğumu sanıyordum ama hamile kalınca daha önce hiç yaşamadığım belirtiler olduğunu farkettim. Örneğin mide bulantısı normaldeki gibi değil sanki için fenalaşıyor gibi oluyor. Sürekli değişiyor belirtiler. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Tebrikler canım inşallah ben de duyarım kalp atışını kaç haftalık olunca duydun senBende bugün kalp atışını duydum. Aynı belirtiler bendede var özellikle mide bulantısı ve göğüs ağrısı çekiyorum cok fazla. Çok garip ama benimde sanki karnım çıktı
Takvime göre 1 hafta önde senden dün duymuş canımTebrikler canım inşallah ben de duyarım kalp atışını kaç haftalık olunca duydun sen
SağolcanımTakvime göre 1 hafta önde senden dün duymuş canım
27 haziran sat,tdt 2 nisan,33 yaş,başka ne bilgiler verilcektiAlya86 bilgilerini tam verirmisin göremedimde
Bebeğin kalp atışları için gittin miKızlar ben kesemi gördüm 5 haftalık
İlk zamanlar olası şeylermiş iyi düşün lütfen bebeğin seni bırakmıycak.Hareket etmemeye çalış ve zaten kötü bişey olsa doktor yatırırdı dualarım seninle canımKızlar dün kalp atışını duymuştum gece kanamam oldu sabah hastaneye gittik tekrar dinledik kalp atışını çok şükür bebek iyi ama düşük tehlikem varmışprogestan verdi doktor alttan alıyorum bide bi iğne verdi kanama artarsa göbekten vuruncam. Sabah kanama durmuştu ama az önce lavaboya gittim küçük pıhtı geldi umarım bebeğimi kaybetmem lütfen bana dua edin 5 senedir bekliyorum onu
Inşallah canim çok teşekkür ederim. Yatıyorum zaten 15 gün mecbur olmadıkça kalkmamami söyledi.İlk zamanlar olası şeylermiş iyi düşün lütfen bebeğin seni bırakmıycak.Hareket etmemeye çalış ve zaten kötü bişey olsa doktor yatırırdı dualarım seninle canım
Rabbim yar ve yardımcın olsun maydanoz bitki çayı vsden uzak dur bol bol oku kendine nazar almış olabilirsin belkiInşallah canim çok teşekkür ederim. Yatıyorum zaten 15 gün mecbur olmadıkça kalkmamami söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?