Benim doktorum bu bayram çalışıyo canim. Ama sabah öyle bir bulantıyla uyandım ki gitmekten vazgeçtimAcil doktorları çok bakmıyor bence yoğunluk oluyor persembe gününü bekleyip kadın doğumcuya gitsen daha ayrıntılı bilgi verir
Geçmiş olsun bu minnak şimdiden yaramaz annesine sürekli korku veriyor leblebi tuzlu kraker ye canımBenim doktorum bu bayram çalışıyo canim. Ama sabah öyle bir bulantıyla uyandım ki gitmekten vazgeçtim
Aynen öyle vallaGeçmiş olsun bu minnak şimdiden yaramaz annesine sürekli korku veriyor leblebi tuzlu kraker ye canım
Gittin mi canım doktora günü ile uyumlu çıktı mı kalp atışlarını duydunuz mu crl kaçİnşallah canım bulantın var mı senin
Crl ne kızGittin mi canım doktora günü ile uyumlu çıktı mı kalp atışlarını duydunuz mu crl kaç
Crl baş popo arası mesafeymiş canım.Bebeklerin boyuna göre hesaplıyolarmış kaçıncı haftada diye.Benimkide gördüm pıt pıt görüntüsünü dedi ama dinletmedi.Çarşamba duyarsın devlet hastaneleri çok ilgilenmiyor galiba.Bir önceki doktoruma gidicem bir dahaki kontrolumde olmadı özel hastaneye devam ederim.Saglık ocagında yapılan test haricinde olanları istedi.Oysa aile hekimi burdaki kanlar yolda çok bekliyor demiştiCrl ne kızya benimki tüp bebek sata göre 7+1 transfere göre 6 hafta hesapladı kese 6 haftayla uyumluymuş birşey anlamadım ya kafam karıştı . Memleletteyim mecbur başka doktora gittim kendi doktoruma çarşamba gidicem. Önceki hafta gittiğim doktorda sata göre hesapladı kendi doktorum neye göre hesaplicak bilmiyom herşey karıştı Kalp atışı duyamadık anlayacağın
Ben sormuştum canım teşekkürlerKızlar bizim crl 12.mm ciktiBi arkadas sormuştu
Maş.Rabbim saglıcakla kucagına aldırsınSuRMeLi66 sat 10 temmuz tdt 15 Nisan 2. Bebek :) herkese selamlar
Amin inşallah hepimizinkini sadece idrar testi yaptım simdilik doktora gitmedim giden varmıMaş.Rabbim saglıcakla kucagına aldırsın
Kan tahlili ver pazartesi 2 günde bir tekrarla sonra kadın doğuma gidersinAmin inşallah hepimizinkini sadece idrar testi yaptım simdilik doktora gitmedim giden varmı
Kan tahlili ver pazartesi 2 günde bir tekrarla sonra kadın doğuma gidersin
İlk bebiş miÖyle düşünüyorum bende bekliyoruz bakalım
İstanbulda gidiyorum normalde burda özele gittim ama istanbul gibi değilCrl baş popo arası mesafeymiş canım.Bebeklerin boyuna göre hesaplıyolarmış kaçıncı haftada diye.Benimkide gördüm pıt pıt görüntüsünü dedi ama dinletmedi.Çarşamba duyarsın devlet hastaneleri çok ilgilenmiyor galiba.Bir önceki doktoruma gidicem bir dahaki kontrolumde olmadı özel hastaneye devam ederim.Saglık ocagında yapılan test haricinde olanları istedi.Oysa aile hekimi burdaki kanlar yolda çok bekliyor demişti
Bence işini sevmiyor bazı doktorlar.Dünkü kadın doğumcunun yorumlarını okuyup gittim ısınamadım.Bir önceki doktorumda aynı hastanede herseyi anlatıyor tek tek hastalıklarımı sordu gene ona randevu aldımİstanbulda gidiyorum normalde burda özele gittim ama istanbul gibi değil
Bence seninde kalp atışını görüp dinletmemiştir.Çarsamba iyi haberlerini bekliyoruz minnagınİstanbulda gidiyorum normalde burda özele gittim ama istanbul gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?