2020 Nisan Anneleri İsim Listesi

Acil doktorları çok bakmıyor bence yoğunluk oluyor persembe gününü bekleyip kadın doğumcuya gitsen daha ayrıntılı bilgi verir
Benim doktorum bu bayram çalışıyo canim. Ama sabah öyle bir bulantıyla uyandım ki gitmekten vazgeçtim

Bugün şükür bebişi kalp atışını gördük ama kanama alanımız varmış ilac verdi testlerimizi yaptı 2 hafta sonra kontrol

Gittin mi canım doktora günü ile uyumlu çıktı mı kalp atışlarını duydunuz mu crl kaç
Crl ne kız ya benimki tüp bebek sata göre 7+1 transfere göre 6 hafta hesapladı kese 6 haftayla uyumluymuş birşey anlamadım ya kafam karıştı . Memleletteyim mecbur başka doktora gittim kendi doktoruma çarşamba gidicem. Önceki hafta gittiğim doktorda sata göre hesapladı kendi doktorum neye göre hesaplicak bilmiyom herşey karıştı Kalp atışı duyamadık anlayacağın

Crl baş popo arası mesafeymiş canım.Bebeklerin boyuna göre hesaplıyolarmış kaçıncı haftada diye.Benimkide gördüm pıt pıt görüntüsünü dedi ama dinletmedi.Çarşamba duyarsın devlet hastaneleri çok ilgilenmiyor galiba.Bir önceki doktoruma gidicem bir dahaki kontrolumde olmadı özel hastaneye devam ederim.Saglık ocagında yapılan test haricinde olanları istedi.Oysa aile hekimi burdaki kanlar yolda çok bekliyor demişti

İstanbulda gidiyorum normalde burda özele gittim ama istanbul gibi değil

İstanbulda gidiyorum normalde burda özele gittim ama istanbul gibi değil
Bence işini sevmiyor bazı doktorlar.Dünkü kadın doğumcunun yorumlarını okuyup gittim ısınamadım.Bir önceki doktorumda aynı hastanede herseyi anlatıyor tek tek hastalıklarımı sordu gene ona randevu aldım

Merhaba arkadaşlar benimde tüp bebek
Sat. 11 temmuz
Tdt 16 Nisan
Yas 31
İstanbul
Beni de listeye eklersenız sevinirim. Haftaya perşembe kese ve kalp atışı için kontrolumüz var. 5+1 günlüğüm sata göre... 3 gündür hafif lekelenmelerim var. Doktorum ile irtibat halindeyim ama yine de tedirgin ediyor. Lekelenmem bazen pembe bazen kahverengi şeklinde... 2 gündür sol kasıkta devam eden batma bugun sağ kasığa dogru harekete geçti. Stressız bir hamilelik geçirelim diyoruz ama bu bebişler şimdiden çok yaramazlar. İnşallah sağlıkla gelen bebeklerimiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…