Haklisin olabilir. 'ya bide bu ara çok fazla vişne yedim annem yeme o kanı civitiyo filan diyodu acaba ondan olabilir miRabbim yar ve yardımcın olsun maydanoz bitki çayı vsden uzak dur bol bol oku kendine nazar almış olabilirsin belki
Kanı sulandırıcı şeylerden uzak durmak gerek ağır iş yapmış olabilirsin birde çok sıcak hava o da etki etmiş olabilir bunları düşünme şimdi 15 gün sonra miniğin minyatür bir bebek olcak ona odaklan benceHaklisin olabilir. 'ya bide bu ara çok fazla vişne yedim annem yeme o kanı civitiyo filan diyodu acaba ondan olabilir mi
Canım dualarım seninle inşallah bir şey olmayacak bebeğineKızlar dün kalp atışını duymuştum gece kanamam oldu sabah hastaneye gittik tekrar dinledik kalp atışını çok şükür bebek iyi ama düşük tehlikem varmışprogestan verdi doktor alttan alıyorum bide bi iğne verdi kanama artarsa göbekten vuruncam. Sabah kanama durmuştu ama az önce lavaboya gittim küçük pıhtı geldi umarım bebeğimi kaybetmem lütfen bana dua edin 5 senedir bekliyorum onu
Allahım inşallahKanı sulandırıcı şeylerden uzak durmak gerek ağır iş yapmış olabilirsin birde çok sıcak hava o da etki etmiş olabilir bunları düşünme şimdi 15 gün sonra miniğin minyatür bir bebek olcak ona odaklan bence
Çok sağol canım benim teşekkür ederim. Bir an önce bugünler geçsin gitsin istiyorumCanım dualarım seninle inşallah bir şey olmayacak bebeğineKonuş onla hisseder o Bir sürü arkadaşımın başına geldi bu yaşadığın ve hepsinin bebekleri kucağında şimdi pozitif düşün ve bol bol dinlen
Sen iyi ol ki annesi bebişinde strese girmesinAllahım inşallahçok sağol canım moral verdin bana.
Geç döllenme falan olamazmıymış kaç günlüktü.Bence hamileliği kimse hissedemiyordur.Doktor bekleyelim mi dedi alalım mı dedi?moralini bozma ben ilk gebeliğimde çok üzüldüm ama rabbimin takdiri inş en kısa zamanda saglıklı gebeliklerin olutKızlar ben aranızdan ayrılıyorum dün dr a gittim kese hiç gelişmemiş bile. 30.000 lerde olması gereken beta 13.000 lerde. Eciş bücüş bir kese. Zaten belliydi çok normaldi herşeyim. H8c hamile gibi hissetmiyordum. Allah sizinkileri kucağınıza almayı nasip etsin. ALLAHA emanet olun.
RABBIM tekrar sağlıklı bir sekilde nasip etsin canim.Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum dün dr a gittim kese hiç gelişmemiş bile. 30.000 lerde olması gereken beta 13.000 lerde. Eciş bücüş bir kese. Zaten belliydi çok normaldi herşeyim. H8c hamile gibi hissetmiyordum. Allah sizinkileri kucağınıza almayı nasip etsin. ALLAHA emanet olun.
Geç döllenme falan olamazmıymış kaç günlüktü.Bence hamileliği kimse hissedemiyordur.Doktor bekleyelim mi dedi alalım mı dedi?moralini bozma ben ilk gebeliğimde çok üzüldüm ama rabbimin takdiri inş en kısa zamanda saglıklı gebeliklerin olut
Düzensiz beta artışı zaten. Alalım da demedi. Beta istedi al gel dedi. Ben gitmedim. Evde düşecekse kendiliğinden düşsün. Kürtaj olmak istemiyorum. Iyi dilekleriniz ic8n teşekkür ederim.RABBIM tekrar sağlıklı bir sekilde nasip etsin canim.
Canım çok üzgünsünde benim düşmedi gecen sefer bekledik 10.haftaya kadar belki bebek görünür demişlerdi sonra kese bozulmuş gene düşmedi ve anneyi zehirliyomuş düşmezse git kürtaj ol nolur saglığını riske atma seni çok iyi anlıyorum gecicek canım zamanlaDüzensiz beta artışı zaten. Alalım da demedi. Beta istedi al gel dedi. Ben gitmedim. Evde düşecekse kendiliğinden düşsün. Kürtaj olmak istemiyorum. Iyi dilekleriniz ic8n teşekkür ederim.
Cuma gidecemBebeğin kalp atışları için gittin mi
Sat tarihlerimiz aynı benimde persembe inş güzel haberlerimizi alırızCuma gidecem
Hayırlı bayramlar bugün nasılsın canımHaklisin olabilir. 'ya bide bu ara çok fazla vişne yedim annem yeme o kanı civitiyo filan diyodu acaba ondan olabilir mi
Hayırlı bayramlar iyyim canim sağol kanama durdu çok şükür ama sanci devam ediyorHayırlı bayramlar bugün nasılsın canım
Rahim genişliyorya inş onun sancısıdırHayırlı bayramlar iyyim canim sağol kanama durdu çok şükür ama sanci devam ediyor
Inşallah canim ara sıra mide bulantılarım duruyo gibi hissediyorum sonra tekrar geliyo kafam çok karışık sabah bi daha hastaneye gitmeyi düşünüyorum birde bende idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik kullandım o yüzden içim hiç rahat değilRahim genişliyorya inş onun sancısıdır
İnşallah canım bulantın var mı seninSat tarihlerimiz aynı benimde persembe inş güzel haberlerimizi alırız
Bulantı herseye oluyor ama bir iki kere çıkardım normaldede benim koku hassasiyetim vardı göğüslerim iki gündür agrımıyor ama şiş eski haline göre hayırlısıyla persembe olsun rabbim hayırlı haberlerini verdirsinİnşallah canım bulantın var mı senin
Acil doktorları çok bakmıyor bence yoğunluk oluyor persembe gününü bekleyip kadın doğumcuya gitsen daha ayrıntılı bilgi verirInşallah canim ara sıra mide bulantılarım duruyo gibi hissediyorum sonra tekrar geliyo kafam çok karışık sabah bi daha hastaneye gitmeyi düşünüyorum birde bende idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik kullandım o yüzden içim hiç rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?