2020 Nisan Anneleri İsim Listesi

Rabbim yar ve yardımcın olsun maydanoz bitki çayı vsden uzak dur bol bol oku kendine nazar almış olabilirsin belki
Haklisin olabilir. 'ya bide bu ara çok fazla vişne yedim annem yeme o kanı civitiyo filan diyodu acaba ondan olabilir mi

Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum dün dr a gittim kese hiç gelişmemiş bile. 30.000 lerde olması gereken beta 13.000 lerde. Eciş bücüş bir kese. Zaten belliydi çok normaldi herşeyim. H8c hamile gibi hissetmiyordum. Allah sizinkileri kucağınıza almayı nasip etsin. ALLAHA emanet olun.

Haklisin olabilir. 'ya bide bu ara çok fazla vişne yedim annem yeme o kanı civitiyo filan diyodu acaba ondan olabilir mi
Kanı sulandırıcı şeylerden uzak durmak gerek ağır iş yapmış olabilirsin birde çok sıcak hava o da etki etmiş olabilir bunları düşünme şimdi 15 gün sonra miniğin minyatür bir bebek olcak ona odaklan bence

Canım dualarım seninle inşallah bir şey olmayacak bebeğine Konuş onla hisseder o Bir sürü arkadaşımın başına geldi bu yaşadığın ve hepsinin bebekleri kucağında şimdi pozitif düşün ve bol bol dinlen

Allahım inşallah çok sağol canım moral verdin bana.

Çok sağol canım benim teşekkür ederim. Bir an önce bugünler geçsin gitsin istiyorum

Geç döllenme falan olamazmıymış kaç günlüktü.Bence hamileliği kimse hissedemiyordur.Doktor bekleyelim mi dedi alalım mı dedi?moralini bozma ben ilk gebeliğimde çok üzüldüm ama rabbimin takdiri inş en kısa zamanda saglıklı gebeliklerin olut

Reactions: Eva
RABBIM tekrar sağlıklı bir sekilde nasip etsin canim.

RABBIM tekrar sağlıklı bir sekilde nasip etsin canim.
Düzensiz beta artışı zaten. Alalım da demedi. Beta istedi al gel dedi. Ben gitmedim. Evde düşecekse kendiliğinden düşsün. Kürtaj olmak istemiyorum. Iyi dilekleriniz ic8n teşekkür ederim.

Reactions: Eva
Düzensiz beta artışı zaten. Alalım da demedi. Beta istedi al gel dedi. Ben gitmedim. Evde düşecekse kendiliğinden düşsün. Kürtaj olmak istemiyorum. Iyi dilekleriniz ic8n teşekkür ederim.
Canım çok üzgünsünde benim düşmedi gecen sefer bekledik 10.haftaya kadar belki bebek görünür demişlerdi sonra kese bozulmuş gene düşmedi ve anneyi zehirliyomuş düşmezse git kürtaj ol nolur saglığını riske atma seni çok iyi anlıyorum gecicek canım zamanla

Rahim genişliyorya inş onun sancısıdır
Inşallah canim ara sıra mide bulantılarım duruyo gibi hissediyorum sonra tekrar geliyo kafam çok karışık sabah bi daha hastaneye gitmeyi düşünüyorum birde bende idrar yolu iltihabı çıktı antibiyotik kullandım o yüzden içim hiç rahat değil

Acil doktorları çok bakmıyor bence yoğunluk oluyor persembe gününü bekleyip kadın doğumcuya gitsen daha ayrıntılı bilgi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…