Açtı sesi ama duymadık karnımın sesi geldi sadeceBence seninde kalp atışını görüp dinletmemiştir.Çarsamba iyi haberlerini bekliyoruz minnagın
Olabilir bugünkü doktor da tüpü kime hangi hastanede yaptırdığımı sordu doktorun ismini duyunca sustu yorum yapmadı dahaBence işini sevmiyor bazı doktorlar.Dünkü kadın doğumcunun yorumlarını okuyup gittim ısınamadım.Bir önceki doktorumda aynı hastanede herseyi anlatıyor tek tek hastalıklarımı sordu gene ona randevu aldım
Slm bizim gubler tam tamına aynı kese için dr a gittiniz miMerhaba kızlar,Beni de aranıza alın❤
Sat:14.07.2019
Test:19.04.2020❤
Evet dün gittim, kese göründü vajinal ultrasondan bakıldıSlm bizim gubler tam tamına aynı kese için dr a gittiniz mi
Aslında bende çok istemiyordum ama doktor bakalım bir sorun teşkil etmez bu zararı olmaz dedi, bende merak ediyordum var kı yok mu diye :) iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi inşAllah o da sorunsuz çıkar daAa süper ben biraz bekleme taraftariyim vajinal ultrason istemiyorum en azından 10 gün daha
Amin inşallah benim.ilk çocuğum çok fazla heyecanlıyım eşim de ben deAslında bende çok istemiyordum ama doktor bakalım bir sorun teşkil etmez bu zararı olmaz dedi, bende merak ediyordum var kı yok mu diye :) iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi inşAllah o da sorunsuz çıkar daSende keseni görürsün hayırlısıyla inşAllah
Bende aynı şekilde bizim de ilk o yüzden bende fazla heyecanlıyımAmin inşallah benim.ilk çocuğum çok fazla heyecanlıyım eşim de ben de
Hayırlı olsun sizinde 5 haftalik bu durum daKızlar merhabalar öncelikle şimdi beta hcg testi yaptırdım 2865 çıktı sizce nasıl muhtemelen bende 2020 Nisan annesi olucam Allah’ın izniyle
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun sizinde 5 haftalik bu durum da
Hayir canim gozukmez daha çok küçük benimde gözükmedi de vajinal bakildiBen vajinal ultrason istemiyorum kızlar normal ultrasonla görünmez mi ben de yarın gidicem
6+0 karından keseyi gördük biz. hatta minik bebeği de gördük ama kalp atışı için erken dedi doktor. haftaya gideceğiz insallah duyarız.Ben vajinal ultrason istemiyorum kızlar normal ultrasonla görünmez mi ben de yarın gidicem
dediğim gibi görüp görmemek bir çok etkene bağlı. Dr sizi yönlendirir. vajinal ultrason rahatsız edici olsa da bir zararı yok. eğer bir şüpheniz varsa yaptırabilirsiniz.
Hayırlı olsun saglikli güzel bir gebelik olsun hepimiz için olumlama yapalım güzel düşünelim güzel olsunKızlar selam bende bugün kesemi gördüm ve aranıza katılmaya geldim. Allah nasip ederse bende bir Nisan annesi olacağım.
Sat: 6 temmuz ( Geç yumurtladığım için geç döllenme ultrasona göre 4 haftalık)
Tdt: 20 Nisan 2020
Kilo: 56
Kç: 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?