- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Canım inşallah gönlüne göre bakıcı bulursun valla bizimki gibi annelerle uğraşmak zor. İstediği olmayınca çocuk gibi nazlanıyor bir de. Kendi evinde napıyorsan yap ama dimiAyy aynı benim annem sağolsun gelince oturmaz ama evde karışmadık yer de bırakmazgeçen sabah ben okuldayken gelmiş evi toparlanmış. Yemeklerimi dökmüş dolabı düzenlemiş temek arıyorum ısıtacağım. Yok tencereler bulaşık makinasında ağlayacaktım hazır yemekleri dökmüş. Bayat sandı sanırım bir gün önce yapmıştım. 2. Kızımı o büyüttü emeği çok ama yıprattı beni de. Ben bişey demem zaten kırılmasın diye. Ama bunda kafama göre bir bakıcı bulmayı çok istiyorum inşallah
Neyse az kaldı ya dayanalım, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikcanım bende bayadır var sag gogsumun altı dokununca sankı boyle yanmıs gıbı bır hıs ve agrı, doktor baskıdan dolayı oldugunu 36. haftadan sonra bebek aşağıya ındıkce rahatlayacagımı soyledı.
Ooo annelik duyguları kabarmış birininAa ben de kızımın ilk en net hareketini eşimin doğum gününde hissetmiştimtam yattım birden pıt pıt 3-4 kez vurdu koşarak eşimin yanına gitmiştim kızım senin doğum gününü kutladı diye ☺☺
Ben de yaşıyorum yaa yanma değil de karıncalanma var. Özellikle sağ kaburgamda içerden bebek sanırım eliyle ya da ayağıyla kaburgamı gıdıklıyor. Kızııım bıcır bıcır oynuyor musun orda diye konuşuyorum onla
Bu aralar bende inanılmaz bir sevgi ve özlem var kızıma karşı. ultrasonda net fotolarını gördükçe sanki onu uzun zamandır tanıyor gibi hissediyorum ve çok seviyorum. ❤ Daha doğmadan nasıl böyle sevilebilir inanamıyorum düşündükçe gözlerim doluyor bazen. Bu cumartesi çalışabilir raporu almak için gideceğim ve göreceğim ya yine çok heyecanlıyımAllahım sağlıkla mutlulukla kavuştursun inşallah yaklaştıkça içim içime sığmıyor. Ne kadar güzel bir duyguymuş bu Allah isteyen herkese nasip etsin şu kandil günü kimseye çocuk hasreti yaşatmasın bakmayacak olan vijdansızlara da hiç vermesin inşallah
Kız yok be ben kimseye karışmam kendi evi der geçerimBiz de anne ve kv olacağız hayırlısıyla. Biz yapmayalım kızlar böyle şeyler
Woooowwwww kırmızı yakışmışşşşşBenden de bir göbüş güncellemesi gelsin o zaman. 32+2bu arada pazar günü hamile çekimi yaptırıcam kızlar, üstümdeki elbise çekimde giyeceklerimden biri, fikrinizi alayım o yüzden beğendiniz mi diye
Eki Görüntüle 2597363
5 kuruş fazla olsun kırmızı olsunWoooowwwww kırmızı yakışmışşşşş
çok güzelmiş canim. kırmızıyi çok severimBenden de bir göbüş güncellemesi gelsin o zaman. 32+2bu arada pazar günü hamile çekimi yaptırıcam kızlar, üstümdeki elbise çekimde giyeceklerimden biri, fikrinizi alayım o yüzden beğendiniz mi diye
Eki Görüntüle 2597363
Ben en başından beri rennie duo kullandım canım bolca kullanabilirsinKızlar mide yanmasi için, gaviscon kullaniyordum. Eşime eczacı gaviscon olmadıģı icin rennie duo vermiş. Bunuda aynı şekilde bol bir şekilde kullanabiliyormuyum
Güzel güzel çok güzelBenden de bir göbüş güncellemesi gelsin o zaman. 32+2bu arada pazar günü hamile çekimi yaptırıcam kızlar, üstümdeki elbise çekimde giyeceklerimden biri, fikrinizi alayım o yüzden beğendiniz mi diye
Eki Görüntüle 2597363
Cok teşekkur ederim canim. Ozaman çenemi kapatayim eşime söylenip duruyorum.Eczacı günde 2 demiş, 2 yetmez bana gaviscon gibi kullanayim ozamanBen en başından beri rennie duo kullandım canım bolca kullanabilirsin☺
çok güzelmiş canim. kırmızıyi çok severim
Oh beğenmenize çok sevindimGüzel güzel çok güzel
Benden de bir göbüş güncellemesi gelsin o zaman. 32+2bu arada pazar günü hamile çekimi yaptırıcam kızlar, üstümdeki elbise çekimde giyeceklerimden biri, fikrinizi alayım o yüzden beğendiniz mi diye
Eki Görüntüle 2597363
Kızlar bebeklere uyku arkadaşı gibi bişeyler aldınız mı müzikli vs
Canımmm çok teşekkür ederimMaşallah canım ben çok beğendim.
Ben henüz almadım ama alabilirim.
Benim beraber uyuduğum yumoş bir tavşanım vardı, kızıma da onu vericem. Başka uyku arkadaşı falan alamam ya.Kızlar bebeklere uyku arkadaşı gibi bişeyler aldınız mı müzikli vs
Sende iyi ki varsın canım benim her zaman tabi ki yardımcı olurum bebeklerimizin kilosu aynı bu AradaAyy sahi mi canım ya. İlk defa duydum ya doktorda içini rahatlatmayınca direk korkuyor insan. Ama iyiki siz varsınız gerçekten rahatladım. ☺
Bana ablam örüyor suan uyku arkadaşı ama müzikli değilKızlar bebeklere uyku arkadaşı gibi bişeyler aldınız mı müzikli vs
Bana dr acidpass berdi çilekli mucize gibi kesti mide yanmasınıBen en başından beri rennie duo kullandım canım bolca kullanabilirsin☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?