2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar birşey soracağım şimdi bebeğin uyku setini ve beşik koruyucusunu yıkayacağım ben hep kurutma kullanıyorum bunlarida kurutmaya atsam birşey olur mu

Kızlar birşey soracağım şimdi bebeğin uyku setini ve beşik koruyucusunu yıkayacağım ben hep kurutma kullanıyorum bunlarida kurutmaya atsam birşey olur mu
ben yorganlarını, nevresimlerini alt açmalarını hep attim ama koruyucuyu atmadim. niye atmadim onu da bilmiyorum. attıklarıma da bir şey olmadı bu arada.

Canım yan korumaları mı diyorsun? Benim aldığım yer elde yıkasanız daha iyi ama makinede çok düşük ısıda ve sıktırmasız yıkamamı tavsiye etti. Pamuklu olduğu için çekiyormuş diğer türlü..

Kurutma çok güzel yapıyor ama boş odana varsa askıya as belli olmaz zaten evler sıcak aksamdan sabaha kurur

Canım ben en son 28.haftada gittim o zaman 1255grdı. Yeni randevum pazartesi o zaman ögrenicem senin kaç kg en son ne zaman baktırmıştın
Dün gittim canm 1.910 gr dedi eger böyle devam ederse 3.200 3.500 kg arası dogar dedi. 20 gün sonra tekrar cagırdı kontrol için sezeryana tarihide kesinleşir dedi insaallah

Canım sıkma canını dur bakalım doktorun ne diyor ben hep 1 hafta önden gidiyorum

Dün gittim canm 1.910 gr dedi eger böyle devam ederse 3.200 3.500 kg arası dogar dedi. 20 gün sonra tekrar cagırdı kontrol için sezeryana tarihide kesinleşir dedi insaallah
Çok güzel büyümüş maşallah sen sezeryan mı olacaksın kaçıncı haftada alacak acaba. Benim ilk doğumum henüz doğumla ilgili birşey konusmadık bu gidişimde konuşuruz sanırım ama normal doğumu destekliyor bakalım bende 3 üstüne çıksa da cokda kilolu olmadan doğurmak istiyorum

Kızlar mide yanmasi için, gaviscon kullaniyordum. Eşime eczacı gaviscon olmadıģı icin rennie duo vermiş. Bunuda aynı şekilde bol bir şekilde kullanabiliyormuyum
Ben kullanıyorum canım. Sıkıntı.olmadi bugüne dek. Doktorum vermişti.
Çok güzel canım Tüllü elbisseler de çok güzel oluyor çekimde

Sezeryan cnm üçüncü benim bu inşallah. Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm

Çoook güzelsiniz
Yaaa teşekkür ederiz
Ben kullanıyorum canım. Sıkıntı.olmadi bugüne dek. Doktorum vermişti.

Çok güzel canım Tüllü elbisseler de çok güzel oluyor çekimde
Evet güzel oluyor ama onlarda göbeği açık modelleri seviyorum ben tatlı duruyor. Ama ben gebelikte göbeği açık poz vermem, veremem eşim hayatta müsade etmez

Yaaa teşekkür ederiz

Evet güzel oluyor ama onlarda göbeği açık modelleri seviyorum ben tatlı duruyor. Ama ben gebelikte göbeği açık poz vermem, veremem eşim hayatta müsade etmez
Sen çok güzelsin ama ben Siirtliyim gibi oldu bu

Sen çok güzelsin ama ben Siirtliyim gibi oldu bu
Hahahhaha aynen birşey alacağım zaman da böyle oluyor. Kıyafeti alıyorum elime 'çok güzelsin ama seni bana giydirmezler.' diyorum. Eşimde gülüyor pis pis kenardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…