ben yorganlarını, nevresimlerini alt açmalarını hep attim ama koruyucuyu atmadim. niye atmadim onu da bilmiyorum.Kızlar birşey soracağım şimdi bebeğin uyku setini ve beşik koruyucusunu yıkayacağım ben hep kurutma kullanıyorum bunlarida kurutmaya atsam birşey olur mu
Canım yan korumaları mı diyorsun? Benim aldığım yer elde yıkasanız daha iyi ama makinede çok düşük ısıda ve sıktırmasız yıkamamı tavsiye etti. Pamuklu olduğu için çekiyormuş diğer türlü..Kızlar birşey soracağım şimdi bebeğin uyku setini ve beşik koruyucusunu yıkayacağım ben hep kurutma kullanıyorum bunlarida kurutmaya atsam birşey olur mu
Aminnnn inşallah kuzumAmin canım, inşallah, Allah istediğin gibi gönlüne göre versin
Müzikli almadım da annem amigurumi oyuncaklar yaptı bayağı bir.. 5-6 tane de peluş oyuncağı var. Hepsini odasındaki raflara dizdimKızlar bebeklere uyku arkadaşı gibi bişeyler aldınız mı müzikli vs
Canım ben en son 28.haftada gittim o zaman 1255grdı. Yeni randevum pazartesi o zaman ögrenicem senin kaç kg en son ne zaman baktırmıştınCherrygum senle aynıyız senin bebis kaç kg idi
Kurutma çok güzel yapıyor ama boş odana varsa askıya as belli olmaz zaten evler sıcak aksamdan sabaha kururKızlar birşey soracağım şimdi bebeğin uyku setini ve beşik koruyucusunu yıkayacağım ben hep kurutma kullanıyorum bunlarida kurutmaya atsam birşey olur mu
Çoook güzelsinizBenden de bir göbüş güncellemesi gelsin o zaman. 32+2bu arada pazar günü hamile çekimi yaptırıcam kızlar, üstümdeki elbise çekimde giyeceklerimden biri, fikrinizi alayım o yüzden beğendiniz mi diye
Eki Görüntüle 2597363
Dün gittim canm 1.910 gr dedi eger böyle devam ederse 3.200 3.500 kg arası dogar dedi. 20 gün sonra tekrar cagırdı kontrol için sezeryana tarihide kesinleşir dedi insaallahCanım ben en son 28.haftada gittim o zaman 1255grdı. Yeni randevum pazartesi o zaman ögrenicem senin kaç kg en son ne zaman baktırmıştın
Canım sıkma canını dur bakalım doktorun ne diyor ben hep 1 hafta önden gidiyorumKızlar şimdi doktora geldim de bebeğin ölçümleri 2 hafta önde gidiyormuş. 2000kg olmuş. İri bebek olabilir dedi. Nstye gircekmişim şimdi. İlk defa böyle söylediler ben korktum birazcık. Herhangi bir sıkıntısı var mı bunun bebeğim için ne yapmam lazım.
Çok güzel büyümüş maşallahDün gittim canm 1.910 gr dedi eger böyle devam ederse 3.200 3.500 kg arası dogar dedi. 20 gün sonra tekrar cagırdı kontrol için sezeryana tarihide kesinleşir dedi insaallah
Ben kullanıyorum canım. Sıkıntı.olmadi bugüne dek. Doktorum vermişti.Kızlar mide yanmasi için, gaviscon kullaniyordum. Eşime eczacı gaviscon olmadıģı icin rennie duo vermiş. Bunuda aynı şekilde bol bir şekilde kullanabiliyormuyum
Çok güzel canımBenden de bir göbüş güncellemesi gelsin o zaman. 32+2bu arada pazar günü hamile çekimi yaptırıcam kızlar, üstümdeki elbise çekimde giyeceklerimden biri, fikrinizi alayım o yüzden beğendiniz mi diye
Eki Görüntüle 2597363
Sezeryan cnm üçüncü benim bu inşallah. Rabbim hakkında hayırlısını versin cnmÇok güzel büyümüş maşallahsen sezeryan mı olacaksın kaçıncı haftada alacak acaba. Benim ilk doğumum henüz doğumla ilgili birşey konusmadık bu gidişimde konuşuruz sanırım ama normal doğumu destekliyor bakalım bende 3 üstüne çıksa da cokda kilolu olmadan doğurmak istiyorum
Yaaa teşekkür ederizÇoook güzelsiniz
Evet güzel oluyor ama onlarda göbeği açık modelleri seviyorum ben tatlı duruyor.Ben kullanıyorum canım. Sıkıntı.olmadi bugüne dek. Doktorum vermişti.
Çok güzel canımTüllü elbisseler de çok güzel oluyor çekimde
Amin canım Allah hepimize sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin inşallahSezeryan cnm üçüncü benim bu inşallah. Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm
Sen çok güzelsin ama ben Siirtliyim gibi oldu buYaaa teşekkür ederiz
Evet güzel oluyor ama onlarda göbeği açık modelleri seviyorum ben tatlı duruyor.Ama ben gebelikte göbeği açık poz vermem, veremem eşim hayatta müsade etmez
Benm kızımdan kalma Budi var canım onu kullanrm.Kızlar bebeklere uyku arkadaşı gibi bişeyler aldınız mı müzikli vs
HahahhahaSen çok güzelsin ama ben Siirtliyim gibi oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?