Bana göre güzel ama ingilicçeHahahhahaaynen birşey alacağım zaman da böyle oluyor. Kıyafeti alıyorum elime 'çok güzelsin ama seni bana giydirmezler.' diyorum. Eşimde gülüyor pis pis kenardan
tü tü tü masallahh:) senin kızmıydı?Benden de bir göbüş güncellemesi gelsin o zaman. 32+2bu arada pazar günü hamile çekimi yaptırıcam kızlar, üstümdeki elbise çekimde giyeceklerimden biri, fikrinizi alayım o yüzden beğendiniz mi diye
Eki Görüntüle 2597363
Ya İstanbul'da giyilir aslında da seninki kıskanç demek kiHahahhahaaynen birşey alacağım zaman da böyle oluyor. Kıyafeti alıyorum elime 'çok güzelsin ama seni bana giydirmezler.' diyorum. Eşimde gülüyor pis pis kenardan
Bana göre güzel ama ingilicçe
Evet yavrucum kız benimkitü tü tü masallahh:) senin kızmıydı?
Aynen biz nedek hiç giyilmeyecek şehirlerde yaşıyoruzYa İstanbul'da giyilir aslında da seninki kıskanç demek ki
Olsun eskiden giydiklerine sayarsınAnlıyorum ama konuşamıyorum işte. Tam olarak bu beğeniyorum ama alamıyorum
Kız nere giyiyosun İstanbulda?Ya İstanbul'da giyilir aslında da seninki kıskanç demek ki
Besik koruyucuyu sakın atma. Ben attım direk toplandı, sekli bozuldu. Kullanilamaz hala geldi,ustelik hassasta kuruttum.Kızlar birşey soracağım şimdi bebeğin uyku setini ve beşik koruyucusunu yıkayacağım ben hep kurutma kullanıyorum bunlarida kurutmaya atsam birşey olur mu
Kız ahahahha koptum senin adam da çok komikKız nere giyiyosun İstanbulda?Her türden insan var. Eskiden oturduğum yerde hele ortam çok karışıktı. Şimdi nispeten daha nezih insanların yaşadığı bir yere geldik, bakalım bu sene umutluyum alışverişten benimkinin takıntısı v yaka bana diyor 'zaten boyun kısa yukardan bakınca göbeğine kadar gözüküyor.'
Yok benim ki gebelikte rahatladı, göbekten dolayı herhaldeAynen biz nedek hiç giyilmeyecek şehirlerde yaşıyoruzbakıp bakıp sevip yerine bırakıyoruz
Olsun eskiden giydiklerine sayarsınbenim eşim önceden hiç kıskanmazdı ama şuan hamileyken değişik triplere giresi geliyo arada
Kız benimki takılmaz pek, türünün son örneği demek kiKız ahahahha koptum senin adam da çok komikv yakaya takıntılı olmayan bir koca görmedim daha yok üretilmedi
Ayyy 8 senedir birlikteyiz en çok v yaka yüzünden kavga ettik.Kız ahahahha koptum senin adam da çok komikv yakaya takıntılı olmayan bir koca görmedim daha yok üretilmedi
Ben öyle desem sinir olur ne bakıyon diyemedin mi der bana sinirlenir bir deYok benim ki gebelikte rahatladı, göbekten dolayı herhaldegeçen diyorum ki 'adamın teki metrobüste bana bakıp durdu, inene kadar gözlerini ayırmadı.' 'eeee' dedi. 'Sevindim valla bu halde bile hala giderim var demek ki'. Dedim.
Ay ne güzel benimki de çok saçma seyleri kıskanır kestiremiyorum tam neyi kıskandığını ruh haline göreKız benimki takılmaz pek, türünün son örneği demek ki
Ayyy ne güzelKız benimki takılmaz pek, türünün son örneği demek ki
Ya benimki makara yaptığımı biliyor.Ben öyle desem sinir olur ne bakıyon diyemedin mi der bana sinirlenir bir de
Ay ne güzel benimki de çok saçma seyleri kıskanır kestiremiyorum tam neyi kıskandığını ruh haline göre
Bizde 7 senedir beraberiz sevgiliyken hiç birşey demezdi ama o v yakaya sinir oluyoAyyy 8 senedir birlikteyiz en çok v yaka yüzünden kavga ettik.Alışverişe gidiyoruz birşey deniyorum mesela açıyorum kapıyı kabinde 360 derece döndürüyor beni bakıyor, eğil bakayım falan diyor şort alacaksam otur bakayım var bir de
Yani cidden kıskanılacak bir şey varsa kıskanır ancaBen öyle desem sinir olur ne bakıyon diyemedin mi der bana sinirlenir bir de
Ay ne güzel benimki de çok saçma seyleri kıskanır kestiremiyorum tam neyi kıskandığını ruh haline göre
İşte benimki de zaten benim dikkat edeceğimi bildiğinden rahat herhaldeAyyy ne güzelkeşke benimki de takılmasa hiç ama ben suyunu çıkarırım kendimi biliyorum
Yok anacım benimki istikrarlı, en başından beri v yakaya laf söylüyor.Bizde 7 senedir beraberiz sevgiliyken hiç birşey demezdi ama o v yakaya sinir oluyohele çekiştirsem az yukarı doğru tamam daha agzı susmaz madem çekiştireceksin neden giyiyorsun der bende bazen ona karışıyorum bak bakalım nasıl oluyo diye
Olabilir canım o zamanYani cidden kıskanılacak bir şey varsa kıskanır anca
İşte benimki de zaten benim dikkat edeceğimi bildiğinden rahat herhalde
Maşallah tuttuğunu koparırsın sen, ben bile anladım burdanYa benimki makara yaptığımı biliyor.Ciddi bir şey olsa adamın gözünü oyacağımı çok iyi bilir. Bana diyor 'seni ordunun ortasına salsam gözüm arkada kalmaz, kimse sen istemeden dokunamaz sana parçalarsın adamı'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?