2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hahahhaha aynen birşey alacağım zaman da böyle oluyor. Kıyafeti alıyorum elime 'çok güzelsin ama seni bana giydirmezler.' diyorum. Eşimde gülüyor pis pis kenardan
Ya İstanbul'da giyilir aslında da seninki kıskanç demek ki

Aynen biz nedek hiç giyilmeyecek şehirlerde yaşıyoruz bakıp bakıp sevip yerine bırakıyoruz
Anlıyorum ama konuşamıyorum işte. Tam olarak bu beğeniyorum ama alamıyorum
Olsun eskiden giydiklerine sayarsın benim eşim önceden hiç kıskanmazdı ama şuan hamileyken değişik triplere giresi geliyo arada

Kız nere giyiyosun İstanbulda? Her türden insan var. Eskiden oturduğum yerde hele ortam çok karışıktı. Şimdi nispeten daha nezih insanların yaşadığı bir yere geldik, bakalım bu sene umutluyum alışverişten benimkinin takıntısı v yaka bana diyor 'zaten boyun kısa yukardan bakınca göbeğine kadar gözüküyor.'

Kız ahahahha koptum senin adam da çok komik v yakaya takıntılı olmayan bir koca görmedim daha yok üretilmedi

Yok benim ki gebelikte rahatladı, göbekten dolayı herhalde geçen diyorum ki 'adamın teki metrobüste bana bakıp durdu, inene kadar gözlerini ayırmadı.' 'eeee' dedi. 'Sevindim valla bu halde bile hala giderim var demek ki'. Dedim.

Kız ahahahha koptum senin adam da çok komik v yakaya takıntılı olmayan bir koca görmedim daha yok üretilmedi
Ayyy 8 senedir birlikteyiz en çok v yaka yüzünden kavga ettik. Alışverişe gidiyoruz birşey deniyorum mesela açıyorum kapıyı kabinde 360 derece döndürüyor beni bakıyor, eğil bakayım falan diyor şort alacaksam otur bakayım var bir de

Ben öyle desem sinir olur ne bakıyon diyemedin mi der bana sinirlenir bir de
Kız benimki takılmaz pek, türünün son örneği demek ki
Ay ne güzel benimki de çok saçma seyleri kıskanır kestiremiyorum tam neyi kıskandığını ruh haline göre

Ay ne güzel benimki de çok saçma seyleri kıskanır kestiremiyorum tam neyi kıskandığını ruh haline göre
Ya benimki makara yaptığımı biliyor. Ciddi bir şey olsa adamın gözünü oyacağımı çok iyi bilir. Bana diyor 'seni ordunun ortasına salsam gözüm arkada kalmaz, kimse sen istemeden dokunamaz sana parçalarsın adamı'

Bizde 7 senedir beraberiz sevgiliyken hiç birşey demezdi ama o v yakaya sinir oluyohele çekiştirsem az yukarı doğru tamam daha agzı susmaz madem çekiştireceksin neden giyiyorsun der bende bazen ona karışıyorum bak bakalım nasıl oluyo diye

Yani cidden kıskanılacak bir şey varsa kıskanır anca
Ayyy ne güzel keşke benimki de takılmasa hiç ama ben suyunu çıkarırım kendimi biliyorum
İşte benimki de zaten benim dikkat edeceğimi bildiğinden rahat herhalde

Yok anacım benimki istikrarlı, en başından beri v yakaya laf söylüyor. Bende yapıyorum bazen sırf sinirlendirmek için. Beyaz keten gibi bir gömleği var, diyorum giyme bunu için gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…