2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah tuttuğunu koparırsın sen, ben bile anladım burdan
Ay inşallah kızımda bana çeker, halasına çekerse çok üzülürüm. Çok iyi, çok tatlı bir görümcem var ama çok sakin. Vur enseye al lokmayı tarzda. İnşallah kız halaya çekiyor tezi doğru değildir.

Canım sıkma canını dur bakalım doktorun ne diyor ben hep 1 hafta önden gidiyorum

Kendi doktoruma gidemedim. Ama bu doktor iri doğar dedi. Öyle olunca zaten sezeryan la doğum oluyormuş sanırım. Yani bebek iyi ama kilolu olabilir. Burada arkadaşlar içimi rahatlattı yine. Bakalım ileri ki haftaları bekleyeceğiz. Sağ salim gelsinde varsın sezeryan olsun.

Ay o zaman sana benzesin bu zamanda iyi tatlı insanları kullanıyorlar tuttuğunu koparan bi kız olsun inşallah benimki de öyle olur cazgır olsun hakkını arasın annem diyo hemen senin gibi ağaçtan adam almasın az sakin huylu olsun diyo canım annem benim

Annen çekmiş senden belli ki benimki de diyor inşallah senin gibi inat olmaz diye. Bende bunu diliyorum annecim dedim. Bu zamanda sakin, sessiz olmak prim yapmıyor malesef harcanıyor direk böyle insanlar. Keşke gardımızı bu kadar korumak zorunda kalmasak.

Yaa napayım 4kızı var her biri ayrı bi cins bende böyleyim ama aslında uysalımdır çok bi yengeç burcu var ruhumda sonuçta napalım hayat bizi böyle yaptı ama iyiki de öyle olmuşuz boşver

Yaa napayım 4kızı var her biri ayrı bi cins bende böyleyim ama aslında uysalımdır çok bi yengeç burcu var ruhumda sonuçta napalım hayat bizi böyle yaptı ama iyiki de öyle olmuşuz boşver
Perdenin arkasında kedi gibi bir insanım diyorsun yani anaam siz 4 kız kardeş misiniz

Cok severim kalabalik aileleri kiz erkek karışık cok cocuk hosuma gidiyor insani encok canindan kanindan olan cocuklari kardesleri sever çalısan olmasaydım 4,5 dogururdum gercia hamilelik de büyütmekte hic kolay degil ama olsun

Evet bende cok seviyorum hele kardeşlerim bambaşka birşey canım onlarda tutuyo resmen simdi ablamın bebeği olduya o daha baska sevgiymiş keşke bende yapabilsem cok cocuk ama cok özveri isteyen birşey cocuk büyütmek

Evet yegen de cocugun gibi candan bir sevgi oluyor simdi cocuk büyütmek zor . Bizler ebeveyn olmadan gayet dışarda oyun oynardik simdi cocugu gözünün önünden ayirmak ne mümkün o kadar kötü insan var ki .. hayat zorlasti . Napalim yavrularimiza saglikli uzun omurler iyi bir yasam versin Rabbim

Evet canım bizim zamanımız gibi değil biz mahallemizde oynardık simdi ne mümkün Allah korusun her çeşit insan var heryerde. Allah sağ salim ayaklarına taş değdirmeden büyütmeyi nasip etsin tüm cocukları çok hassasım bu konuda çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…