2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnanın 5 aydır eşimi görmedim okadar korkuyorum ki ne hamilelikten bişey anladım ne aile olabilmekten şu an ne hissettiğimi bende bilmiyorum dondum kaldım dua etmekten başka sığınacak kapım yok
Gorusebildiniz mi iyiymiymis
Hepimiz sadece dua edebiliyoruz Rabbim korusun hepsini

Haber aldım canım ama daha 1 ayı var her an ne yaptı ne etti diye düşünmekten o kadar kötü ve yıpranmış durumdayım ki bi benimki değil hepsine rabbim yar ve yardımcı olsun

Canım benim çok şükür güzel haberini almışsın. Zaman su gibi akıp sağ salim gelsin yuvasına sana evladına kavuşsun inşallah. Hem eşin hem tüm askerlerimiz. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama dualarımız sizinle.

Nasıl memnun muydun cabım? İşine yaradı mı kızında
Kızımda kullanmadım çünkü yenidoğan döneminde zaten çok uyuyan bi bebekti canım. Bakalım bunda işe yarayck mı? Kullanan herks çok memnun. Doğduğundan itibaren alıştrırsan, uyumaya geçerkn sadece açarsan o sesleri koşullnma oluyomş ve bebk sonraki dönemlerde de uykuya raht geçiyomş. İçinde beyaz ses dedkleri sesler var. Anne karnı sesleri elektrjli süpürge sesi saç kurutma maknsi sesi faln da var.

Haber aldım canım ama daha 1 ayı var her an ne yaptı ne etti diye düşünmekten o kadar kötü ve yıpranmış durumdayım ki bi benimki değil hepsine rabbim yar ve yardımcı olsun
O kadar üzüldm ki.. Allahım sen askerlerimizi polisimizi koru dua ede ede uyuyalmşm şimdi yine uyku tutmadı. Ne kadar zor ne kadar acı.. Hele ailelerini düşünemyrum bile. Allah yardımcıları olsunsenin eşin de sağsalim gelr inşallah canım seni çok iyi anlyrum bir polis eşi olarak.

Sağ salim kavuşmanız dileğiyle, barış gelsin ki bir daha hiç yaşanmasın bu kaygılar. Çok zor canım, günlerimiz aynı. Derin ve doğru nefesler al ki dua ederken, Yavrucak da kasılmasın içerde

Bugün sabah gerçekten çok zor oldu ,Allah tüm şehit ailelerinin sabrını artırsın , yaralı askerlerimize de Allah tan şifa diliyorum . 2017 de tüp bebek yaptırıp kaybettiğim yıl yakın bir arkadaşımızın kardeşi şehit olmuştu . Ben yavruma üzülürken onların acısı da kat be kat yüreğimi dağladı . Evlat sahibi olmak , büyütmek bu kadar meşakkatli iken bir anda kaybetmek ne kadar acı . O gündEn sonra Dualarım da değişti . Bu yıl tüp bebek yaptırırken de yine aynı arkadaşımın evladının bu sefer kanser olduğunu öğrendik . DUalarım daha da farklılaştı . Hep eksik dua ettiğimi fark ettim . Şimdi her şehit haberinde Dağılırım . Rabbim güç kuvvet versin milletimize , askerimize , ailelerine Eşini , kardeşini , evladını bekleyenlerin sağ Salim kavuşmaları ümidiyle ...

Kızlar günaydın. Ben de erken yatınca yeni yeni gördüm haberleri. Çok üzgünüm. Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum. Allah askerimizi korusun, herkesin eşini evladını kendine bağışlasın inşallah. Şehitlerimize de allahtan rahmet diliyorum..

Günaydın hanımlar hepimizin başı sağolsun rabbim ailelerine sabır versin mekanı cennet olsun hiç bişey istemiyor canım yemek faln uyuyamadımda rabbim vatanımızı bayrağımızı dirliğimizi birliğimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…