Kızlar eşim suriyede jöh dualarınız kabul olur lütfen dua edin boş olanlar fetih suresi okusun
Gorusebildiniz mi iyiymiymisİnanın 5 aydır eşimi görmedim okadar korkuyorum ki ne hamilelikten bişey anladım ne aile olabilmekten şu an ne hissettiğimi bende bilmiyorum dondum kaldım dua etmekten başka sığınacak kapım yok
Haber aldım canım ama daha 1 ayı var her an ne yaptı ne etti diye düşünmekten o kadar kötü ve yıpranmış durumdayım ki bi benimki değil hepsine rabbim yar ve yardımcı olsunTabii ki dua ederiz, ediyoruz canım. Haber alamadın mı.
Haber aldım canım ama daha 1 ayı var her an ne yaptı ne etti diye düşünmekten o kadar kötü ve yıpranmış durumdayım ki bi benimki değil hepsine rabbim yar ve yardımcı olsun
Nasıl memnun muydun cabım? İşine yaradı mı kızındaBenm kızımdan kalma Budi var canım onu kullanrm.
Kızımda kullanmadım çünkü yenidoğan döneminde zaten çok uyuyan bi bebekti canım. Bakalım bunda işe yarayck mı? Kullanan herks çok memnun. Doğduğundan itibaren alıştrırsan, uyumaya geçerkn sadece açarsan o sesleri koşullnma oluyomş ve bebk sonraki dönemlerde de uykuya raht geçiyomş. İçinde beyaz ses dedkleri sesler var. Anne karnı sesleri elektrjli süpürge sesi saç kurutma maknsi sesi faln da var.Nasıl memnun muydun cabım? İşine yaradı mı kızında
O kadar üzüldm ki.. Allahım sen askerlerimizi polisimizi koruHaber aldım canım ama daha 1 ayı var her an ne yaptı ne etti diye düşünmekten o kadar kötü ve yıpranmış durumdayım ki bi benimki değil hepsine rabbim yar ve yardımcı olsun
Kuzum Rabbim sağ SALİM kavuştursun bu gece uyuyamadık üzüntüden. Allah ım korusun eşini ve tüm askerlerimizi.Kızlar eşim suriyede jöh dualarınız kabul olur lütfen dua edin boş olanlar fetih suresi okusun
Sağ salim kavuşmanız dileğiyle, barış gelsin ki bir daha hiç yaşanmasın bu kaygılar. Çok zor canım, günlerimiz aynı.Haber aldım canım ama daha 1 ayı var her an ne yaptı ne etti diye düşünmekten o kadar kötü ve yıpranmış durumdayım ki bi benimki değil hepsine rabbim yar ve yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?