2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın canım, eşine ulaşabildin sanırım, Allah yardımcıları olsun.. durumlar nasılmış ? daha fazla şehit olduğu söyleniyor.

Birisinin eşi iblibe göreve gidecekti bize danışmıştı hatta. Sonra başka biri göreve gitti diye eşi gidememişti. CocoChanelmademoiselle sen miydin canım ya yanlış mı hatırlıyorum?

Bende aynı şeyi düşündüm. CocoChanelmademoiselle ydu. Bende öyle hatırlıyorum.

Canım şeker yüklemesi yaptırmamış mıydın?
Neden şüphelendiler. Güzel haberlerle gel inşallah

Günaydın kızlar sabah şehit haberlerini alınca çok üzüldüm dün coronadan korkuyordum bugün böyle ülkem için içi kan ağlayan anneler için içim yanıyor kandil günü bunlar reva mı

Kızlar bu bebek arabasını nasıl sildiniz yıkanmıyor sanırım ıslak kalırsa die korktum ya çok hafif nemli bezle mi silmeliyim?

Eklentiler

• 8B1C522E-7236-4514-88AB-91BD9B9E0078.webp
    36 KB · Görüntüleme: 54
Teşekkür ederim canım insallah . Seker testi yaptirmak icin gittigimde doktorum yoktu oylece kalmisti . Öğleden sonra gibi belli olur bakalim

Anladım canım inşallah yoktur ya.

Günaydın kızlar sabah şehit haberlerini alınca çok üzüldüm dün coronadan korkuyordum bugün böyle ülkem için içi kan ağlayan anneler için içim yanıyor kandil günü bunlar reva mı

Gerçekten acılar sıkıntılar peşpeşe geldi. Bizler böyle etkilendi isek yakınları naptı acaba. Bende çok üzülüyorum dünden beri. Allah sonumuzu hayır etsin.

Kızlar bu bebek arabasını nasıl sildiniz yıkanmıyor sanırım ıslak kalırsa die korktum ya çok hafif nemli bezle mi silmeliyim?

Bende merak ediyorum bunu. Beşiğini sileceğim mikrop varsa kırmak için neyle silmemiz lazım acaba? Sirke aklıma geliyor ama kokusu kalır onunda.

Bende merak ediyorum bunu. Beşiğini sileceğim mikrop varsa kırmak için neyle silmemiz lazım acaba? Sirke aklıma geliyor ama kokusu kalır onunda.
Kızlar ben ılık su yaptım içine sirke ve beyaz sabun tozu koydum güzelce sildim sonra bir tur da duru su ile sildim kurudu mis gibi olmustu

Günaydın canım, eşine ulaşabildin sanırım, Allah yardımcıları olsun.. durumlar nasılmış ? daha fazla şehit olduğu söyleniyor.
Canım gerçek sayı açıklanmıyormuş ama en az 60 diyolar çünkü tabura ateş açılmış paramparça olanlar varmışrabbim ailelerine sabır versin yaralıları tez zamanda iyileştirsin

Ben arap sabunuyla sildim duruladım. Anakucağı sökülüp takılıyordu kumaşı. Onu da makinada yıkadım. Bebek deterjanı aldıysan onunla silip durulayın çok köpürtmeden

Kızlar eşim suriyede jöh dualarınız kabul olur lütfen dua edin boş olanlar fetih suresi okusun
Canım iyi haberini almışsın sanırım. Sevindim senin adına. Diğer ailelerin de Allah kalbine sakinlik versin ah hayal bile edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…