Günaydın canım, eşine ulaşabildin sanırım, Allah yardımcıları olsun.. durumlar nasılmış ? daha fazla şehit olduğu söyleniyor.Günaydın hanımlar hepimizin başı sağolsun rabbim ailelerine sabır versin mekanı cennet olsun hiç bişey istemiyor canım yemek faln uyuyamadımda rabbim vatanımızı bayrağımızı dirliğimizi birliğimizi korusun
Ay masallah kac haftaliksin ağza yanaklara nazar değmesinKızlar bizde kontrole gidip geldik çok şükür iyiyiz ama bebeğime kilolu dedi2. 850 olmuşuz. Bu da benim tombiş kızım
Birisinin eşi iblibe göreve gidecekti bize danışmıştı hatta. Sonra başka biri göreve gitti diye eşi gidememişti.CocoChanelmademoiselle sen miydin canım ya yanlış mı hatırlıyorum?
Dün hic uyuyamadim sabahta doktora gittim kontrol icin gebelik şekerinden şüphelendi kan testi yaptircaz 3 aylik kan sekeri degerlerini veriyormus öğleden sonra sonuclar cikacak bakalim insallah iyi sonuclar alirim dua edin canlarim
Canım iyi sonuçların olsun inşallah..Dün hic uyuyamadim sabahta doktora gittim kontrol icin gebelik şekerinden şüphelendi kan testi yaptircaz 3 aylik kan sekeri degerlerini veriyormus öğleden sonra sonuclar cikacak bakalim insallah iyi sonuclar alirim dua edin canlarim
Bende aynı şeyi düşündüm.CocoChanelmademoiselle ydu. Bende öyle hatırlıyorum.
Canım şeker yüklemesi yaptırmamış mıydın?
Neden şüphelendiler. Güzel haberlerle gel inşallah
Teşekkür ederim canım insallah . Seker testi yaptirmak icin gittigimde doktorum yoktu oylece kalmisti . Öğleden sonra gibi belli olur bakalimCanım iyi sonuçların olsun inşallah..
Teşekkür ederim canım insallah . Seker testi yaptirmak icin gittigimde doktorum yoktu oylece kalmisti . Öğleden sonra gibi belli olur bakalim
Günaydın kızlar sabah şehit haberlerini alınca çok üzüldüm dün coronadan korkuyordum bugün böyle ülkem için içi kan ağlayan anneler için içim yanıyor kandil günü bunlar reva mı
Kızlar bu bebek arabasını nasıl sildiniz yıkanmıyor sanırım ıslak kalırsa die korktum ya çok hafif nemli bezle mi silmeliyim?
Benimde elim kolum uyuşuyorBen varımmememi yukarı kaldırıp duruyorum. Uyuşuyor o kısım sanki geriye iyice yaslanınca geçiyor. Özellikle o kısma doğru yatınca yanıyor, karıncalanıyor. Memem büyük olsa anlayacağım da minnak memem bile sıkıntı veriyor sanki
Yok kız bende baya tombik oldum uzulmeMesajları okurken herkes gönülleri atınca bende an itibare ev hali atayım dedim galiba en tontik kızımla benim herhalde çok agırlaştığımız bellibakalım cumartesi bizi neler bekliyor
Kızlar bu bebek arabasını nasıl sildiniz yıkanmıyor sanırım ıslak kalırsa die korktum ya çok hafif nemli bezle mi silmeliyim?
Kızlar ben ılık su yaptım içine sirke ve beyaz sabun tozu koydum güzelce sildim sonra bir tur da duru su ile sildim kurudu mis gibi olmustuBende merak ediyorum bunu. Beşiğini sileceğim mikrop varsa kırmak için neyle silmemiz lazım acaba? Sirke aklıma geliyor ama kokusu kalır onunda.
Ben değilim canımBirisinin eşi iblibe göreve gidecekti bize danışmıştı hatta. Sonra başka biri göreve gitti diye eşi gidememişti.CocoChanelmademoiselle sen miydin canım ya yanlış mı hatırlıyorum?
Canım gerçek sayı açıklanmıyormuş ama en az 60 diyolar çünkü tabura ateş açılmış paramparça olanlar varmışrabbim ailelerine sabır versin yaralıları tez zamanda iyileştirsinGünaydın canım, eşine ulaşabildin sanırım, Allah yardımcıları olsun.. durumlar nasılmış ? daha fazla şehit olduğu söyleniyor.
Ben arap sabunuyla sildim duruladım. Anakucağı sökülüp takılıyordu kumaşı. Onu da makinada yıkadım. Bebek deterjanı aldıysan onunla silip durulayın çok köpürtmedenKızlar bu bebek arabasını nasıl sildiniz yıkanmıyor sanırım ıslak kalırsa die korktum ya çok hafif nemli bezle mi silmeliyim?
Canım iyi haberini almışsın sanırım. Sevindim senin adına. Diğer ailelerin de Allah kalbine sakinlik versin ah hayal bile edemiyorumKızlar eşim suriyede jöh dualarınız kabul olur lütfen dua edin boş olanlar fetih suresi okusun
Oo yine ipi göğüslemişim
Seninkini de görelim Baharcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?