- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
İnşallah bi sorun çıkmaz canım dualarım seninleDün hic uyuyamadim sabahta doktora gittim kontrol icin gebelik şekerinden şüphelendi kan testi yaptircaz 3 aylik kan sekeri degerlerini veriyormus öğleden sonra sonuclar cikacak bakalim insallah iyi sonuclar alirim dua edin canlarim
Hemen hemen aynıyız Baharcim masallah
Ciddimisin yaa çok üzüldüm. Ne dedi doktr biraz ayrılmş tamam ama idare edemezmiymş biraz daha. Ay nebilim şuan ne diycğmi bilmiyorum. En azından 30lu haftalardayız yaşam sınırını geçtik. Kendine çok dikkat et canım arada bizi bilgilendir. Dualarım seninleArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Bugün ne kadar kötü bir gün yaArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Baby me nin sıvı deterjanını aldım çok az suya koyup silim teşekkürler canım.Anakucağına sevi bebenin bel destekli örtüsünü aldım onu yıkayıp serecem direkBen arap sabunuyla sildim duruladım. Anakucağı sökülüp takılıyordu kumaşı. Onu da makinada yıkadım. Bebek deterjanı aldıysan onunla silip durulayın çok köpürtmeden
Kızlar benm böyle şeyler için kullandığım bi ürün var. Puseti yıkanmayack şeyleri falan hep onunla temzliyorm. Şuan işteyim eve gidinve atarım size.Bende merak ediyorum bunu. Beşiğini sileceğim mikrop varsa kırmak için neyle silmemiz lazım acaba? Sirke aklıma geliyor ama kokusu kalır onunda.
Geçmiş olsun canım kilosu ne kadar oldu tabiki Yaşar 27-28 haftalık doğan bebekler yaşıyor allahın izniyle sende bebeğinde sağlıkla atlatırsınız inşArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Bilmiyorum ki ciğer geliştirici yapıldı NTs ye bağladılar serum taktılar yatış yapıldı dekolman plesenta dendi moralim çok bozuk kızıma üzüntümden oldu herhaldeCiddimisin yaa çok üzüldüm. Ne dedi doktr biraz ayrılmş tamam ama idare edemezmiymş biraz daha. Ay nebilim şuan ne diycğmi bilmiyorum. En azından 30lu haftalardayız yaşam sınırını geçtik. Kendine çok dikkat et canım arada bizi bilgilendir. Dualarım seninle
Amin canım sağolasın nolur yaşasınBugün ne kadar kötü bir gün yaKanka sakin ol korkma. Yaşar tabii 25 haftalık bebekler bile yaşıyor. Dur bakalım belki yatisla normale döner durumu. Allah yardımcın olsun dualarim seninle.
2 200 müş kilosu nolur yaşasın nolurGeçmiş olsun canım kilosu ne kadar oldu tabiki Yaşar 27-28 haftalık doğan bebekler yaşıyor allahın izniyle sende bebeğinde sağlıkla atlatırsınız inş
Kızına tabi üzülcksin ama onunki dermanı olan bi dert şükür ki. Ama bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var. Sakin ol canım belki de gerek kalmaz almazlarBilmiyorum ki ciğer geliştirici yapıldı NTs ye bağladılar serum taktılar yatış yapıldı dekolman plesenta dendi moralim çok bozuk kızıma üzüntümden oldu herhalde
Bende merak ediyorum bunu. Beşiğini sileceğim mikrop varsa kırmak için neyle silmemiz lazım acaba? Sirke aklıma geliyor ama kokusu kalır onunda.
Yaşar canım inşallah. 1 kilo doğanlar bile hatta geçen gördüm tv de 650 gr doğmş o bile yaşadı. Sen sakin olmaya çalış. En kötüsünü düşünme. Dua et2 200 müş kilosu nolur yaşasın nolur
Allah yardımcınız olsun senin de bebeğinin de . Geçmiş olsun belki de bekletirler biraz daha . Sakin kalmaya çalış . Bebeğin ekstra strese girmesin .2 200 müş kilosu nolur yaşasın nolur
Yaşar bitanem korkma sen. Sağlıkla da büyür inşallah. Sadece bir süre kuvozde kalacak. Benim de aklıma kızına olan üzüntün geldi. O yüzden şu an sadece sakin kalmayı düşün. Kızın zaten iyilesecek.Amin canım sağolasın nolur yaşasın
Kızlar ben ılık su yaptım içine sirke ve beyaz sabun tozu koydum güzelce sildim sonra bir tur da duru su ile sildim kurudu mis gibi olmustu
Arkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Eki Görüntüle 2597775
Buldum canım ürünü internetten. Ben kızımdan beri bunu kullanıyorum.
Arkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Çok geçmiş olsun. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın. Senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun. Yaşar tabiki neden yaşamasın kötü şeyler düşünme. Allah yardımcınız olsunArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
İyi sonuçlar alırsın inşallah canım bizi bilgilendir.Dün hic uyuyamadim sabahta doktora gittim kontrol icin gebelik şekerinden şüphelendi kan testi yaptircaz 3 aylik kan sekeri degerlerini veriyormus öğleden sonra sonuclar cikacak bakalim insallah iyi sonuclar alirim dua edin canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?