2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah bi sorun çıkmaz canım dualarım seninle

Ciddimisin yaa çok üzüldüm. Ne dedi doktr biraz ayrılmş tamam ama idare edemezmiymş biraz daha. Ay nebilim şuan ne diycğmi bilmiyorum. En azından 30lu haftalardayız yaşam sınırını geçtik. Kendine çok dikkat et canım arada bizi bilgilendir. Dualarım seninle

Bugün ne kadar kötü bir gün ya Kanka sakin ol korkma. Yaşar tabii 25 haftalık bebekler bile yaşıyor. Dur bakalım belki yatisla normale döner durumu. Allah yardımcın olsun dualarim seninle.

Ben arap sabunuyla sildim duruladım. Anakucağı sökülüp takılıyordu kumaşı. Onu da makinada yıkadım. Bebek deterjanı aldıysan onunla silip durulayın çok köpürtmeden
Baby me nin sıvı deterjanını aldım çok az suya koyup silim teşekkürler canım.Anakucağına sevi bebenin bel destekli örtüsünü aldım onu yıkayıp serecem direk

Bende merak ediyorum bunu. Beşiğini sileceğim mikrop varsa kırmak için neyle silmemiz lazım acaba? Sirke aklıma geliyor ama kokusu kalır onunda.
Kızlar benm böyle şeyler için kullandığım bi ürün var. Puseti yıkanmayack şeyleri falan hep onunla temzliyorm. Şuan işteyim eve gidinve atarım size.

Geçmiş olsun canım kilosu ne kadar oldu tabiki Yaşar 27-28 haftalık doğan bebekler yaşıyor allahın izniyle sende bebeğinde sağlıkla atlatırsınız inş

Bilmiyorum ki ciğer geliştirici yapıldı NTs ye bağladılar serum taktılar yatış yapıldı dekolman plesenta dendi moralim çok bozuk kızıma üzüntümden oldu herhalde

Bugün ne kadar kötü bir gün ya Kanka sakin ol korkma. Yaşar tabii 25 haftalık bebekler bile yaşıyor. Dur bakalım belki yatisla normale döner durumu. Allah yardımcın olsun dualarim seninle.
Amin canım sağolasın nolur yaşasın

Bilmiyorum ki ciğer geliştirici yapıldı NTs ye bağladılar serum taktılar yatış yapıldı dekolman plesenta dendi moralim çok bozuk kızıma üzüntümden oldu herhalde
Kızına tabi üzülcksin ama onunki dermanı olan bi dert şükür ki. Ama bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var. Sakin ol canım belki de gerek kalmaz almazlarbebeğini düşün. Kızının problemi bişekilde halledilir.

Amin canım sağolasın nolur yaşasın
Yaşar bitanem korkma sen. Sağlıkla da büyür inşallah. Sadece bir süre kuvozde kalacak. Benim de aklıma kızına olan üzüntün geldi. O yüzden şu an sadece sakin kalmayı düşün. Kızın zaten iyilesecek.

Kızlar ben ılık su yaptım içine sirke ve beyaz sabun tozu koydum güzelce sildim sonra bir tur da duru su ile sildim kurudu mis gibi olmustu

Teşekkür ederim canım.

Off çok üzüldüm. Nasıl bir gün böyle. Nolur içini ferah tutmaya çalış çok zor biliyorum korkuyorsun ama sabırlı olmaya çalış.
İnşallah hiçbir şey olmaz Allahını izniyle. Dualarımız seninle canım. Bizi habersiz bırakma.

Eki Görüntüle 2597775
Buldum canım ürünü internetten. Ben kızımdan beri bunu kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim canım. Hemen sipariş edeyim çok lazım olacak.

yavrusu korkma her iki çocuğun da sağlıklı olarak devam edecek... genelde plesanta ayrılması çok stresten ya da aşırı temizlik vb durumlarda oluyor... kendinizi yormayın bırakın ev pis kalsın.. stres de elimizden geldiğince yapmayalım... dua edicem senin için eminim herkes eder biraz yatarsın diye düşünüyorum bebek doğsa bile Yaşar gönlünü ferah tut..

Çok geçmiş olsun. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın. Senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun. Yaşar tabiki neden yaşamasın kötü şeyler düşünme. Allah yardımcınız olsun

İyi sonuçlar alırsın inşallah canım bizi bilgilendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…