Canım hiç strese sokma kendini geçen sene 29. haftada kuzenim 1.800 gr ile doğum yaptı şimdi aslan gibi bir kızçemiz var.Arkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Geçmiş olsun önemli bir durum ama sana öz ablamı örnek olarak verilebilirim canım. Suyu delinerek 28.haftada mecburi sezeryanla doğurdu ilk oğlunu. Bebeğinin kilosu 1,850gr.dı ama kuvezde baktılar ablam sütünü sağdı götürdü zor da olsa Allah bebekleri koruyor birşey olmaz inşallah herşey yoluna girer bebeğin de sen de sağlığınıza kavuşursunuz inşallah canım.Arkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Kuzum dualarımız seninle sakin olmaya çalış. Artık yaşam sınırını geçtiler şükür. Rabbim sana bağışlasın inşallah. Dağlık haberlerinizi bekliyorum.Arkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Allah yardımcın olsun dualarım seninleArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Yaşar tabi neden yaşamasın kocaman bebek maşallah 2.200 kilosu da çok iyi korkma belki hemen sezeryana almazlar dualarım seninleArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Benim antibakteriyel ıslak temizlik mendillerim var onlarla sildim canım..Kızlar bu bebek arabasını nasıl sildiniz yıkanmıyor sanırım ıslak kalırsa die korktum ya çok hafif nemli bezle mi silmeliyim?
Canım yaşar tabi daha küçükleri bile yaşıyor Allahın izniyle..Arkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Kilosu gayet iyi canım inş kısa sürede toparlar rabbim yardımcın olsun2 200 müş kilosu nolur yaşasın nolur
çok geçmiş olsun canim. 32. hafta iyi bir eşik zaten. 26. 28. haftalarda doğup yaşayan bebekler var. insallah bebeğin biraz yardımla yanında olacak. çok dua edelim. Rabbim bebeğine de sana da iyilik versin.Arkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Yapma arkadaşım bunu lütfen, neden kendini helak ediyorsun? Kızının hastalığında suçladın suçladın kendini, halbuki her şey bizim için. 32. Hafta da tabii ki yaşar bebekler 2.200 kilo diyorsun ya sağlıklı düşünemiyorsun şu an, çok iyi anlıyorum ama bebeğin gayet minnak ve yaşayabilir sınırlarda hepimiz dua edeceğiz hayırlı haberlerini bekleyeceğiz. Daha fazla kendini de bebeği de strese sokma yemin ederim ayni şey başıma gelse tabii ki üzülürdüm ama bebeğim yaşayacak sınırlarda diye şükrederdim. Kuzenim bir buçuk kilo ikizlerini doğurdu şimdi tosun gibiler. Üzülme ne olurArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Geçmiş olsun yaşar tabi ki 32-34 de 2400 doğup küveze konmayanlar bile var. Gönlünü ferah tutArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Cok sagolun kızlar biraz sınırda cıktı ama sınırı asmamış. Doktora ablam gösterecek sonucu bakalim ne önerecek . Sukur Rabbim hepimize iyi haberler almayi nasip etsinİyi sonuçlar alırsın inşallah canım bizi bilgilendir.
Coco noldu kuzum ya sebep neymis acabaArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Canım çok geçmiş olsun, nolur sakin kal. 26 haftalık doğanlar bile yaşıyor artık, sadece küvöz desteği lazım olur muhtemelen. Merak etme doğsa bile allahın izniyle sen bebeğini kucağına alıp çıkacaksın o hastaneden. Dualarımız seninle, bizi de habersiz bırakma.Arkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Cok sagolun kızlar biraz sınırda cıktı ama sınırı asmamış. Doktora ablam gösterecek sonucu bakalim ne önerecek . Sukur Rabbim hepimize iyi haberler almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?