2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım hiç strese sokma kendini geçen sene 29. haftada kuzenim 1.800 gr ile doğum yaptı şimdi aslan gibi bir kızçemiz var.
Sen de hayırlısı ile atlatacaksın inanıyoruz hepimiz dualarımız bu mubarek saatte seninle..
güzel haberlerini bekliyoruz

Geçmiş olsun önemli bir durum ama sana öz ablamı örnek olarak verilebilirim canım. Suyu delinerek 28.haftada mecburi sezeryanla doğurdu ilk oğlunu. Bebeğinin kilosu 1,850gr.dı ama kuvezde baktılar ablam sütünü sağdı götürdü zor da olsa Allah bebekleri koruyor birşey olmaz inşallah herşey yoluna girer bebeğin de sen de sağlığınıza kavuşursunuz inşallah canım.
Yeğenim şuan 6 yaşında ilkokul bire gidiyor ve yaşıtlarından daha aktif akıllı bir çocuk oldu.

Kuzum dualarımız seninle sakin olmaya çalış. Artık yaşam sınırını geçtiler şükür. Rabbim sana bağışlasın inşallah. Dağlık haberlerinizi bekliyorum.

Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Hiç korkma en önemlisi 32 . Haftaya çıkmaktı tabi ki Allah’ın izni ile yaşar sadece biraz daha ilgi ve alaka ister o kadar o da sonra ki aşama sen ve bebeğin inşallah sağlıkla tamamlayın doğumu canım benim

Yaşar tabi neden yaşamasın kocaman bebek maşallah 2.200 kilosu da çok iyi korkma belki hemen sezeryana almazlar dualarım seninle

çok geçmiş olsun canim. 32. hafta iyi bir eşik zaten. 26. 28. haftalarda doğup yaşayan bebekler var. insallah bebeğin biraz yardımla yanında olacak. çok dua edelim. Rabbim bebeğine de sana da iyilik versin.

Yapma arkadaşım bunu lütfen, neden kendini helak ediyorsun? Kızının hastalığında suçladın suçladın kendini, halbuki her şey bizim için. 32. Hafta da tabii ki yaşar bebekler 2.200 kilo diyorsun ya sağlıklı düşünemiyorsun şu an, çok iyi anlıyorum ama bebeğin gayet minnak ve yaşayabilir sınırlarda hepimiz dua edeceğiz hayırlı haberlerini bekleyeceğiz. Daha fazla kendini de bebeği de strese sokma yemin ederim ayni şey başıma gelse tabii ki üzülürdüm ama bebeğim yaşayacak sınırlarda diye şükrederdim. Kuzenim bir buçuk kilo ikizlerini doğurdu şimdi tosun gibiler. Üzülme ne olur

Geçmiş olsun yaşar tabi ki 32-34 de 2400 doğup küveze konmayanlar bile var. Gönlünü ferah tut

Coco noldu kuzum ya sebep neymis acaba
Bence kontrol altina alinabilir insallah yatar dinlenir haftalarini tamamlarsin
Olmazsada gayet büyüdü artik bebisler sakin kalmaya çalış ikiniz icin de saglik diliyorum

Canım çok geçmiş olsun, nolur sakin kal. 26 haftalık doğanlar bile yaşıyor artık, sadece küvöz desteği lazım olur muhtemelen. Merak etme doğsa bile allahın izniyle sen bebeğini kucağına alıp çıkacaksın o hastaneden. Dualarımız seninle, bizi de habersiz bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…