2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Canım sakin ol, benin yiğenim 700 gr doğdu suan 20 yasında masallahı var. Bizi de haberdar et..

Geçmiş olsun canım stres yapmamaya çalış. Allahın izniyle sağsağlim alırsın inşallah kucağına bebeğin solunum sıkıntısı olmazsa kilosu gayet iyi. 2kg nun üstünü pek tutmuyorlar küvezde. Küvezde dursa bile toparlanınca alır götürürsün evine inşallah. İyi haberilerini bekliyoruz

Kızlar montessori yatağımız geldi kurulumu yapılıyor şu an ama biz 90x190 sipariş etmiştik, hiç şunu akıl edemedik ki iç yatak 90x190 demekmiş o Tabi yanlardan mobilya payı olunca ölçüsü daha büyüyor yatağın.. Evet yine sığdı ama düşündüğümüzden daha fazla yer kapladı oda zaten küçücüktü. Yapacak bir şey yok hata bizde..

Bazen insan kestiremiyor gerçekten. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

Canım çok küçük olmadıysa oda, diğer eşyaları engellemiyorsa sıkıntı yapma kendine. Güle güle keyifle kullan. Bizimde yataklarımız geldi bugün, anne yanı gelecek birde teslimattaymış bakalım bekliyorum.

Aynı şeyi biz de yaşadık Sıfır oldu duvara diyebilirim ama neyse ki sığdı sığmasa daha kötüydü

Arkadaşlar hastanedeyim.ciğer geliştirici yapılmıştı 4 kez hap verildi serum takıldı şuan yatıyorum.sürekli nts ye takıyorlar.kendi doktorum ameliyathanedeydi hastaneye ilk geldiğimde,başka bi doktor ilgilenmişti.rahim ağzında açıklık varmı diye parmağıyla tuşe yaptı açıklık yoktu.plesentan ayrılmış biraz dedi.bugün sezeryana alabiliriz dedi.korkumdan kendi doktorumu istedim.ameliyathaneden çıkınca yanıma geldi seni yatırıcaz takip ediver dedi.bi terslik olursa hemen sezeryana alıcam dedi.olmaZsa eve göndericem dedi.korkuyorum birden ayrılırsa plesenta diye.kızıma aşırı üzüntümden ve sürekli yerde oturup kremlediğimden bebek sıkıştı herhalde,birde iş yapmaktan falan hepsi üst üste gelince böyle oldu.doktor içerde tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışalım dedi.karnında kaldığı 1 günün bile önemi var dedi.kanama öyle kırmızı bi kanama değildi koyuydu,kahverengiye yakındı ve aynı zamanda pıhtılıydı.plesenta kanaması ayrılması böyle oluyormuş

İnşaallah bekler canım biraz daha beklemezsede sağlıklı sıhhatli gelsin minnoş.

Dur bakalım belki devam etmeyecek bu durum. Sakinleş, bebekle konuş. İnşallah vaktinde gelir hayırlısıyla.

Canım, kendini ve kızını neden olarak görme. Benim ilkinde doğuma kadar hiçbir sorunum yoktu, vardı da neden olarak görülecek şeyler değildi. 16 saat sürdü doğurmam suyum gelmesinden sonra ya, sancım fazlaydı epidural aldım, sancı kesildi, açılma durdu, bu sefer suni sancı verdiler. O doğal akış bir bozuldu ve doğumda plasentam parçalandı. Duvarlara kanlar fışkırdı. İçimi elleriyle küretaj yapıp antibiyotik bastılar. Sonrasında çok büyük sıkıntılar yaşadım. Allah hiçbirinize yaşatmasın, sizlere sağlık afiyet olsun Şunu anlatmaya çalıştım. Nedenini düşünme. Sadece sağlıkla ve zamanında doğurmaya odaklan. Plasenta sorunu doğumda da olabilirdi benim gibi. İnşallah 2-3 hafta daha bekleyecek. Dualarım seninle.
Daha biraz önce yardımcı hanımın arabasına oğlumu kucağımda indirdm, bana acayip naz yapıyor, 13,5-14 kilo oldu yavrum. Almazsam vicdanım rahatsız olur. Alırsam o erken doğum riski hepimizde var. Allah korusun bizleri

Kızlar saatlerdir kendimi dinliyordum kasılmalarım var buğün çok sık olmasada yarım saatte bir falan var. Wc de yeşilimsi çok yoğun bir akıntı geldi ve ardından bel ağrısı başladı. Ben sanırım yine idrar yolu enf. Geçiriyorum.

canım içini rahat tut altı aylık yaşıyor, 700 gram doğup sağlıkla kucağına alan takip ettiğim bir yoytuber var onu izlemeni isterim İrem Güzey lütfen izle aynı şeylerin çok daha zorunu yaşayan birinden dinlemek önemli allah yardımcın olsun sağlıkla kucakla küvezde kalmasından korkma 40. haftasında doğan çocuk bile kalabiliyor seninleyiz allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…