Cok sagol caim evet ülkecek güzel haberler almak istiyoruz artik bu büyük karabulut gitsin artikSevindim şeker çıkmamasına canım. Güzel haberlere ihtiyacımız var gerçekten.
Arkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Geçmiş olsun canım stres yapmamaya çalış. Allahın izniyle sağsağlim alırsın inşallah kucağına bebeğin solunum sıkıntısı olmazsa kilosu gayet iyi. 2kg nun üstünü pek tutmuyorlar küvezde. Küvezde dursa bile toparlanınca alır götürürsün evine inşallah. İyi haberilerini bekliyoruzArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Evet ya her gün başka bir olay rabbşm zorda olan herkese yardım etsinKızlar nasıl bir güne uyandık yagaliba 2020'nin tek güzel olayı bebişlerimiz olacak. Baksanıza daha şubat ayındayız kaç tane olay yaşadık.
Kızlar montessori yatağımız geldi kurulumu yapılıyor şu an ama biz 90x190 sipariş etmiştik, hiç şunu akıl edemedik ki iç yatak 90x190 demekmiş oTabi yanlardan mobilya payı olunca ölçüsü daha büyüyor yatağın.. Evet yine sığdı ama düşündüğümüzden daha fazla yer kapladı oda zaten küçücüktü. Yapacak bir şey yok hata bizde..
Canım çok küçük olmadıysa oda, diğer eşyaları engellemiyorsa sıkıntı yapma kendine. Güle güle keyifle kullan.Kızlar montessori yatağımız geldi kurulumu yapılıyor şu an ama biz 90x190 sipariş etmiştik, hiç şunu akıl edemedik ki iç yatak 90x190 demekmiş oTabi yanlardan mobilya payı olunca ölçüsü daha büyüyor yatağın.. Evet yine sığdı ama düşündüğümüzden daha fazla yer kapladı oda zaten küçücüktü. Yapacak bir şey yok hata bizde..
Aynı şeyi biz de yaşadıkKızlar montessori yatağımız geldi kurulumu yapılıyor şu an ama biz 90x190 sipariş etmiştik, hiç şunu akıl edemedik ki iç yatak 90x190 demekmiş oTabi yanlardan mobilya payı olunca ölçüsü daha büyüyor yatağın.. Evet yine sığdı ama düşündüğümüzden daha fazla yer kapladı oda zaten küçücüktü. Yapacak bir şey yok hata bizde..
Canım, içini ferah tut, sağlıkla kucağına alacaksın inşallah2 200 müş kilosu nolur yaşasın nolur
Arkadaşlar hastanedeyim.ciğer geliştirici yapılmıştı 4 kez hap verildi serum takıldı şuan yatıyorum.sürekli nts ye takıyorlar.kendi doktorum ameliyathanedeydi hastaneye ilk geldiğimde,başka bi doktor ilgilenmişti.rahim ağzında açıklık varmı diye parmağıyla tuşe yaptı açıklık yoktu.plesentan ayrılmış biraz dedi.bugün sezeryana alabiliriz dedi.korkumdan kendi doktorumu istedim.ameliyathaneden çıkınca yanıma geldi seni yatırıcaz takip ediver dedi.bi terslik olursa hemen sezeryana alıcam dedi.olmaZsa eve göndericem dedi.korkuyorum birden ayrılırsa plesenta diye.kızıma aşırı üzüntümden ve sürekli yerde oturup kremlediğimden bebek sıkıştı herhalde,birde iş yapmaktan falan hepsi üst üste gelince böyle oldu.doktor içerde tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışalım dedi.karnında kaldığı 1 günün bile önemi var dedi.kanama öyle kırmızı bi kanama değildi koyuydu,kahverengiye yakındı ve aynı zamanda pıhtılıydı.plesenta kanaması ayrılması böyle oluyormuş
Dur bakalım belki devam etmeyecek bu durum. Sakinleş, bebekle konuş. İnşallah vaktinde gelir hayırlısıyla.Arkadaşlar hastanedeyim.ciğer geliştirici yapılmıştı 4 kez hap verildi serum takıldı şuan yatıyorum.sürekli nts ye takıyorlar.kendi doktorum ameliyathanedeydi hastaneye ilk geldiğimde,başka bi doktor ilgilenmişti.rahim ağzında açıklık varmı diye parmağıyla tuşe yaptı açıklık yoktu.plesentan ayrılmış biraz dedi.bugün sezeryana alabiliriz dedi.korkumdan kendi doktorumu istedim.ameliyathaneden çıkınca yanıma geldi seni yatırıcaz takip ediver dedi.bi terslik olursa hemen sezeryana alıcam dedi.olmaZsa eve göndericem dedi.korkuyorum birden ayrılırsa plesenta diye.kızıma aşırı üzüntümden ve sürekli yerde oturup kremlediğimden bebek sıkıştı herhalde,birde iş yapmaktan falan hepsi üst üste gelince böyle oldu.doktor içerde tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışalım dedi.karnında kaldığı 1 günün bile önemi var dedi.kanama öyle kırmızı bi kanama değildi koyuydu,kahverengiye yakındı ve aynı zamanda pıhtılıydı.plesenta kanaması ayrılması böyle oluyormuş
Bekliyceni sanmıyorum çok sancım var çünküİnşaallah bekler canım biraz daha beklemezsede sağlıklı sıhhatli gelsin minnoş.
Canım, kendini ve kızını neden olarak görme. Benim ilkinde doğuma kadar hiçbir sorunum yoktu, vardı da neden olarak görülecek şeyler değildi. 16 saat sürdü doğurmam suyum gelmesinden sonra ya, sancım fazlaydı epidural aldım, sancı kesildi, açılma durdu, bu sefer suni sancı verdiler. O doğal akış bir bozuldu ve doğumda plasentam parçalandı. Duvarlara kanlar fışkırdı. İçimi elleriyle küretaj yapıp antibiyotik bastılar. Sonrasında çok büyük sıkıntılar yaşadım. Allah hiçbirinize yaşatmasın, sizlere sağlık afiyet olsunArkadaşlar hastanedeyim.ciğer geliştirici yapılmıştı 4 kez hap verildi serum takıldı şuan yatıyorum.sürekli nts ye takıyorlar.kendi doktorum ameliyathanedeydi hastaneye ilk geldiğimde,başka bi doktor ilgilenmişti.rahim ağzında açıklık varmı diye parmağıyla tuşe yaptı açıklık yoktu.plesentan ayrılmış biraz dedi.bugün sezeryana alabiliriz dedi.korkumdan kendi doktorumu istedim.ameliyathaneden çıkınca yanıma geldi seni yatırıcaz takip ediver dedi.bi terslik olursa hemen sezeryana alıcam dedi.olmaZsa eve göndericem dedi.korkuyorum birden ayrılırsa plesenta diye.kızıma aşırı üzüntümden ve sürekli yerde oturup kremlediğimden bebek sıkıştı herhalde,birde iş yapmaktan falan hepsi üst üste gelince böyle oldu.doktor içerde tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışalım dedi.karnında kaldığı 1 günün bile önemi var dedi.kanama öyle kırmızı bi kanama değildi koyuydu,kahverengiye yakındı ve aynı zamanda pıhtılıydı.plesenta kanaması ayrılması böyle oluyormuş
canım içini rahat tut altı aylık yaşıyor, 700 gram doğup sağlıkla kucağına alan takip ettiğim bir yoytuber var onu izlemeni isterim İrem Güzey lütfen izle aynı şeylerin çok daha zorunu yaşayan birinden dinlemek önemli allah yardımcın olsun sağlıkla kucakla küvezde kalmasından korkma 40. haftasında doğan çocuk bile kalabiliyor seninleyiz allah yardımcın olsunArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Gelsin annesi elhamdülillah yaşam riski Yk kilosu da haftasında iyi. Üzülme artık Rabbim ol derse olur. Sağlıklı gelsin.Bekliyceni sanmıyorum çok sancım var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?