2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yanlış anlama ama böyle duvarlara kanlar fışkırdı falan gibi doğum hikayeleri ilk kez doğum yapacakları korkutabilir. Şahsen benim en son duymak isteyeceğim şeydir. Kötü niyetle yazmadığını biliyorum ama insan etkileniyor.

Bacım kızları korkutma

Bazen insan kestiremiyor gerçekten. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
Aynı şeyi biz de yaşadık Sıfır oldu duvara diyebilirim ama neyse ki sığdı sığmasa daha kötüydü
Kızlar kurulum bittikten sonra içime sindi çok şükür, çok da fark olmamış aslında, beğendim Yan korumalıklar da geldi. Çarşaf ve yatak örtüsünü alıp yıkamıştım. Tek alezi kaldı, o da pazartesi gelecek inşallah.. Sonra sererim yatağını bir güzel minnoşumun

Seninle ve bu şekilde düşünenlerle polemiğe girmeyeceğim.

Canım uzan ve dinlenmene bak Allah büyük yardıma birileri var mi gelecek inş biraz daha kalır bebiş sağlıkla gelir

Senden haber bekliyorduk canım çok geçmiş olsun tekrar. İnşallah her şey yoluna girer. Dua ediyoruz senin için hepimiz. Sende çok sakin ol tamam. Bebişin gelse bile her şey iyi olacak. Sadece grubumuzun en aceleci sıpası seçeriz onu. Korkma lütfen.

Hay allah ya sürekli birimiz bi olumsuzluk yaşıyoruz yaşar canım 2 tanıdığım da doğum yaptı bebekler yoğunbakımda kaldı 2 hafta şimdi çıktılar hastaneden Allahın izniyle sağlıkla gelsin inşallah bebeğin

Geçmiş olsun aynı sıkıntı dun aksamdan beri bende var. Lavobaya gittigimde 2 defa yeşil akıntı geldi, ve bel ağrım var. Sabah doktoru aradım geleyimmi diye. Mantar olmuşsun son ayda cok sık karşılasılır, gelmene gerek yok dedi. Ve bana bir fitil yazdı kot numarasını verdi.

O nasıl doktormuş öyle ya idrara bakmadan nasıl anlıyormuş. Ben duramazsam akşam giderim mutlaka Bi idrar veririm daha önce başıma geldi ya ilerlemesine korkuyorum.

O nasıl doktormuş öyle ya idrara bakmadan nasıl anlıyormuş. Ben duramazsam akşam giderim mutlaka Bi idrar veririm daha önce başıma geldi ya ilerlemesine korkuyorum.
İdrara çıkarken yanma varmı diye sordu.olmadığini söyledim mantar dedi bilmiyorum

Benimde geldi beşik. kuruluyor ama parçası mi ne eksikmiş. Bugun biter umarım. Kaldırdım heryeri tekrar tekrar iş çıkarmazlar bu halde inşalllah

Canım kendini suçlama olacagı varmıs her an hepimiz yaşayabiliriz bu tarz şeyler lütfen daha fazla stres yaşatma kendine senin minik biraz aceleci olacak annesi sen içini ferah tut doğarsa da hayatta kalmama gibi bir durumu yok inan 26 haftalık doğurdu arkadasım daha bir yıl olmadı küp gibi çocugu maşallah iyi düşünelim iyi olsun
Resim de isteriz bende cok begeniyo Rum montessori suan oda yapmadım ama yapınca bende montessori alacağım inşallah Allah sağlıkla sıhhatle neşeyle büyütmek nasip etsin güle güle kullanın

Atarım inşallah canım, odamız şimdik minnacık ama ev alacağız inşallah karşımıza içimize sinen bir ev çıktığı zaman, o zaman daha da güzel olur inşallah

Aynen yaa, ben de öyle diyordum yıka yıka ütüle ütüle bitmedi. Hala annemden kayınvalidemden falan birkaç parça da olsa geliyor bir şeyler.. Bitmiyordu

Bizim kontrolümüz vardı. Bebeğim 2 kiloya yaklaşmış, hamdolsun Doktorum şu 5 haftayı atlatalım hatta 6. Haftayı atlatsak daha iyi olur dedi. 38 de alırız o zaman dedi. Nst ye gönderdi. Şükür o sorunsuz çıktı. Raporum 8 Mart’ta bitiyor, ama şu an 32 haftanın içindeyim. 10 gün sonra Doğum iznine ayırırız dedi. Saolsun. Böylece bebeğimle fazladan 10 gün geçirebileceğim. Hepinize sağlıklar diliyorum. Sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…