Kullanıcı adın mı değişti?Ben değilim canım
Çok güzelEki Görüntüle 2597905
Işıklı panomuz nasıl kızlar?Daha elime geçmedi ama bitmiş halini attı aldığım hesap..
Atarım inşallah canım, odamız şimdik minnacık ama ev alacağız inşallah karşımıza içimize sinen bir ev çıktığı zaman, o zaman daha da güzel olur inşallah
İnşallah içinize sinen bir eve de geçer güzelce bebeğinizi büyütürsünüz canımAynen yaa, ben de öyle diyordum yıka yıka ütüle ütüle bitmedi. Hala annemden kayınvalidemden falan birkaç parça da olsa geliyor bir şeyler.. Bitmiyordu
Canım sevindim senin adına gözün aydınBizim kontrolümüz vardı. Bebeğim 2 kiloya yaklaşmış, hamdolsunDoktorum şu 5 haftayı atlatalım hatta 6. Haftayı atlatsak daha iyi olur dedi. 38 de alırız o zaman dedi. Nst ye gönderdi. Şükür o sorunsuz çıktı. Raporum 8 Mart’ta bitiyor, ama şu an 32 haftanın içindeyim. 10 gün sonra Doğum iznine ayırırız dedi. Saolsun. Böylece bebeğimle fazladan 10 gün geçirebileceğim. Hepinize sağlıklar diliyorum. Sevgiyle kalın.
Aynen aynen ütüsü de zevkli aslında ama ağrılar sağolsun rahat bırakmıyorİnşallah içinize sinen bir eve de geçer güzelce bebeğinizi büyütürsünüz canımya dimi yıka yıka bitmedi bir de ütüleri var bunun eşim ben ütülerim dedi bakalım beni kandırmıyosa ama çok tatlılar hepsini severek asıyorum bu arada ışıklı panoya bayıldım nerde yaptırdın bir de fiyatı ne?
Çok güzelmiş ama bende bir inceleyeyim sayfalarını kendim yapmayı planlıyorum ama alabilirim de yetişemiyorum artıkAynen aynen ütüsü de zevkli aslında ama ağrılar sağolsun rahat bırakmıyor
Panoyu 145 liraya yaptırdım canım instagramda twinkle_bright_letters hesabına.. İletişimlerini beğenmedim ama parayı da ödemiştim baştan.. Neyse ki sonuç güzel oldu
Canım benim çok üzüldümArkadaşlar hastanedeyim.ciğer geliştirici yapılmıştı 4 kez hap verildi serum takıldı şuan yatıyorum.sürekli nts ye takıyorlar.kendi doktorum ameliyathanedeydi hastaneye ilk geldiğimde,başka bi doktor ilgilenmişti.rahim ağzında açıklık varmı diye parmağıyla tuşe yaptı açıklık yoktu.plesentan ayrılmış biraz dedi.bugün sezeryana alabiliriz dedi.korkumdan kendi doktorumu istedim.ameliyathaneden çıkınca yanıma geldi seni yatırıcaz takip ediver dedi.bi terslik olursa hemen sezeryana alıcam dedi.olmaZsa eve göndericem dedi.korkuyorum birden ayrılırsa plesenta diye.kızıma aşırı üzüntümden ve sürekli yerde oturup kremlediğimden bebek sıkıştı herhalde,birde iş yapmaktan falan hepsi üst üste gelince böyle oldu.doktor içerde tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışalım dedi.karnında kaldığı 1 günün bile önemi var dedi.kanama öyle kırmızı bi kanama değildi koyuydu,kahverengiye yakındı ve aynı zamanda pıhtılıydı.plesenta kanaması ayrılması böyle oluyormuş
İnşallah canımmm Rabbim hepimizi zamanında sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallahİnşallah içinize sinen bir eve de geçer güzelce bebeğinizi büyütürsünüz canımya dimi yıka yıka bitmedi bir de ütüleri var bunun eşim ben ütülerim dedi bakalım beni kandırmıyosa ama çok tatlılar hepsini severek asıyorum bu arada ışıklı panoya bayıldım nerde yaptırdın bir de fiyatı ne?
Canım sevindim senin adına gözün aydınsen böyle pozitif ol bak nasıl geçer haftalar inşallah 6 hafta daha bekler miniğim
Sağol canım :) 35 haftalığızAy masallah kac haftaliksin ağza yanaklara nazar değmesin
Günde 3 4 kere yemekten sonra icebilirsin benim doktorum direk onu verdi bana çok iyi geldiKızlar mide yanmasi için, gaviscon kullaniyordum. Eşime eczacı gaviscon olmadıģı icin rennie duo vermiş. Bunuda aynı şekilde bol bir şekilde kullanabiliyormuyum
Ohh çok cici olmuşsunBenden de bir göbüş güncellemesi gelsin o zaman. 32+2bu arada pazar günü hamile çekimi yaptırıcam kızlar, üstümdeki elbise çekimde giyeceklerimden biri, fikrinizi alayım o yüzden beğendiniz mi diye
Eki Görüntüle 2597363
Ben de sudocrem aldım bugün iş çıkışı uğrayıp. Bir de depend de indirimdeydi onu da aldım bakalım nasıl bişeymiş kullanınca görecezEbebekten indirimle bübchen seti aldım kızlar tekrardan. Memnun kalırım inşallah
Ay canim senin haber almana çok sevindim ama diğerlerine de cigerim gitti Rabbim hepsinin yakınlarına sabirlar versinHaber aldım canım ama daha 1 ayı var her an ne yaptı ne etti diye düşünmekten o kadar kötü ve yıpranmış durumdayım ki bi benimki değil hepsine rabbim yar ve yardımcı olsun
Seninde göbüscan iyi görünüyor canim fit anneler siziiiBuda biz kızlar.
Oluyor canım normal dedi doktor son aylar yaHanimlar bu çatı kemiği (pelvis) ağrısı sizlerde de oluyor mu fena halde kemigim agriyor
Cok aci veriyor ama ozellikle yatinca saga sola donerken bicak batıyor gibiOluyor canım normal dedi doktor son aylar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?