2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Atarım inşallah canım, odamız şimdik minnacık ama ev alacağız inşallah karşımıza içimize sinen bir ev çıktığı zaman, o zaman daha da güzel olur inşallah
Aynen yaa, ben de öyle diyordum yıka yıka ütüle ütüle bitmedi. Hala annemden kayınvalidemden falan birkaç parça da olsa geliyor bir şeyler.. Bitmiyordu
İnşallah içinize sinen bir eve de geçer güzelce bebeğinizi büyütürsünüz canım ya dimi yıka yıka bitmedi bir de ütüleri var bunun eşim ben ütülerim dedi bakalım beni kandırmıyosa ama çok tatlılar hepsini severek asıyorum bu arada ışıklı panoya bayıldım nerde yaptırdın bir de fiyatı ne?
Canım sevindim senin adına gözün aydın sen böyle pozitif ol bak nasıl geçer haftalar inşallah 6 hafta daha bekler miniğim

Aynen aynen ütüsü de zevkli aslında ama ağrılar sağolsun rahat bırakmıyor
Panoyu 145 liraya yaptırdım canım instagramda twinkle_bright_letters hesabına.. İletişimlerini beğenmedim ama parayı da ödemiştim baştan.. Neyse ki sonuç güzel oldu

Çok güzelmiş ama bende bir inceleyeyim sayfalarını kendim yapmayı planlıyorum ama alabilirim de yetişemiyorum artık

Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun dualarım dileklerim seninle üzülme Rabbim herseyin hayırlısını verir. Yavrunu sagsalim kucağına almayı nasip etsin. Dinlen güzelce şimdi stres yapma bebeğinin sana ihtiyacı var. Bizi haberdar et sana hep dua edeceğim.

İnşallah canımmm Rabbim hepimizi zamanında sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah

Ebebekten indirimle bübchen seti aldım kızlar tekrardan. Memnun kalırım inşallah
Ben de sudocrem aldım bugün iş çıkışı uğrayıp. Bir de depend de indirimdeydi onu da aldım bakalım nasıl bişeymiş kullanınca görecez
Bugün vedalaştım artık ayrıldım izne pazartesi raporu alıp vereceğim sonra iş güç hazırlıklar beni bekler bakalım hiç evde oturmamıştım tatiller hariç nasıl olacak merak ediyorum önümde 6 hafta var bebeğin doğumuna kadar nasıl geçecek

Haber aldım canım ama daha 1 ayı var her an ne yaptı ne etti diye düşünmekten o kadar kötü ve yıpranmış durumdayım ki bi benimki değil hepsine rabbim yar ve yardımcı olsun
Ay canim senin haber almana çok sevindim ama diğerlerine de cigerim gitti Rabbim hepsinin yakınlarına sabirlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…