- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Çatı kemiği en altta ortadaki kemik mi? Eğer oysa yere bastığımda bile acıyor. Hele o gün fazla yürüdüysem ya da yorulduysam basamıyorum bile bazen orası acıdığı için..Hanimlar bu çatı kemiği (pelvis) ağrısı sizlerde de oluyor mu fena halde kemigim agriyor
çatı ağrısı değil ama bilimum ağrılar mevcut.Hanimlar bu çatı kemiği (pelvis) ağrısı sizlerde de oluyor mu fena halde kemigim agriyor
55 mi? Anam kaç kilo aldın ki?çatı ağrısı değil ama bilimum ağrılar mevcut.bugün de sırtım ağrıyor. kaburgamin alt tarafi. vajinada batma var. bazen sağ bazen sol leğen kemiğinde ağrı vs vs vs. 80 yaşında neneler gibiyim.
bu kadar çok ağrının olmasi bence hareketsizlikten. kilom 55 ama hareket ederken 100 kilo gibi hissediyorum kendimi.
Allah yardımcımız olsun. 34 bitiyor yarın, kontrol de var. iyi haberlerle geliriz inşallah.
Benim boyumda kısa 1.57 haliyle alan dar göğüs kafesimde çok ağrıyorCok aci veriyor ama ozellikle yatinca saga sola donerken bicak batıyor gibi
Duygu değişimi çok yaşadıysan ondan olur benimki sabah hiç oynamıyordu eşimle sesli konuşunca balık gibi pıt pıt etmeye başladıKızlar bugün bebeğim çok aşırı hareketli çok hareketli olması sıkıntı mi
Kuzum devamını okumadım noldu okuyacam ama merak etme tabiki yasar cok buyuduk sukur hic merak etme senArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
54 le hamile kaldim. ilk on hafta 50 kiloya indim. sonra 58 e çıktım. 28. haftadan sonra şeker çıktı diyet sebebiyle 55 kiloya düştüm.55 mi? Anam kaç kilo aldın ki?
Ay geçmiş olsun canim ya sana da nasıl bir gün hakikattenKızlar saatlerdir kendimi dinliyordum kasılmalarım var buğün çok sık olmasada yarım saatte bir falan var. Wc de yeşilimsi çok yoğun bir akıntı geldi ve ardından bel ağrısı başladı. Ben sanırım yine idrar yolu enf. Geçiriyorum.
Cokk tatlı annesi güle güle kullansinEki Görüntüle 2597905
Işıklı panomuz nasıl kızlar?Daha elime geçmedi ama bitmiş halini attı aldığım hesap..
Maşallah size annesi yerim yaSağol canım :) 35 haftalığız
Ayy bilmiyorum ki ufak şeylerde bile çok heyecanlanıyorum artıkDuygu değişimi çok yaşadıysan ondan olur benimki sabah hiç oynamıyordu eşimle sesli konuşunca balık gibi pıt pıt etmeye başladı
Seninde göbüscan iyi görünüyor canim fit anneler siziii
Hanimlar bu çatı kemiği (pelvis) ağrısı sizlerde de oluyor mu fena halde kemigim agriyor
Kız ne tatlı gobus oBuda biz kızlar.
Kızlar kendi ortada yok ama ayakkabıları hazır
Kız ne tatlı gobus omasallah
Eneeeee 1 kilocukkk54 le hamile kaldim. ilk on hafta 50 kiloya indim. sonra 58 e çıktım. 28. haftadan sonra şeker çıktı diyet sebebiyle 55 kiloya düştüm.
ama hiç rahat değilim. fit degilim yani. kamyon gibi hareket ediyorum. herşeyin orta yolu iyiymiş.
bu arada boyum 155, çok zayif biri gelmesin aklınıza.
Allahım yerimmmKızlar kendi ortada yok ama ayakkabıları hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?