2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hanimlar bu çatı kemiği (pelvis) ağrısı sizlerde de oluyor mu fena halde kemigim agriyor
çatı ağrısı değil ama bilimum ağrılar mevcut. bugün de sırtım ağrıyor. kaburgamin alt tarafi. vajinada batma var. bazen sağ bazen sol leğen kemiğinde ağrı vs vs vs. 80 yaşında neneler gibiyim.

bu kadar çok ağrının olmasi bence hareketsizlikten. kilom 55 ama hareket ederken 100 kilo gibi hissediyorum kendimi.

Allah yardımcımız olsun. 34 bitiyor yarın, kontrol de var. iyi haberlerle geliriz inşallah.

55 mi? Anam kaç kilo aldın ki?

Kuzum devamını okumadım noldu okuyacam ama merak etme tabiki yasar cok buyuduk sukur hic merak etme sen

55 mi? Anam kaç kilo aldın ki?
54 le hamile kaldim. ilk on hafta 50 kiloya indim. sonra 58 e çıktım. 28. haftadan sonra şeker çıktı diyet sebebiyle 55 kiloya düştüm.

ama hiç rahat değilim. fit degilim yani. kamyon gibi hareket ediyorum. herşeyin orta yolu iyiymiş.

bu arada boyum 155, çok zayif biri gelmesin aklınıza.

Ay geçmiş olsun canim ya sana da nasıl bir gün hakikatten

Seninde göbüscan iyi görünüyor canim fit anneler siziii

Sağ ol canımcım.

Hanimlar bu çatı kemiği (pelvis) ağrısı sizlerde de oluyor mu fena halde kemigim agriyor

3 gündür vajinanın alt kısmı var ya orası çok ağrıyor benim. Birde kasıklarım. Dediğin gibi yatakta dönerken sabah bir sancı girdi ölüyorum sandım. Neden böyle anlamıyorum.

Eneeeee 1 kilocukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…