2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım ben de sudocrem almayı düşünüyordum ama mühendisoğlu nun paylaşımını görünce vazgeçtim. İçinde likit parafin falan varmış. Onun için vazgeçip bübchen aldım.

Çatı kemiği en altta ortadaki kemik mi? Eğer oysa yere bastığımda bile acıyor. Hele o gün fazla yürüdüysem ya da yorulduysam basamıyorum bile bazen orası acıdığı için..
Evet canm vajenin ordaki kemik . Az once acisindan saga sola dönemedim esime masaj yap dedim artik . Oda diyor baska hamilelerde boyle bir agri var midir ki sende niye var dedi . Kafama takildi soracam simdi kankalara dedim bugün epey yürüyüş yaptim fena agriyor ama masaj iyi geliyor canm

Ay aynen her yerimiz aciyor gayette hareket ediyorum aslinda sol taraf kemiklerim en cok aciyor benim agirlik o tarafta galiba bebisin .

Evet tam da orasi oluyor o cati canm . Vajen tarafi . Kemige bicak sapliyorlar sanki . Artik agirliklari artti minnaklarin kemikte yumusuyor doguma hazırlık falan bir sürü sey yazıyor. Sagda yok sol tarafta bütün agrilar

Bende bir defa gittim secde pozisyonuyla yatin dedi . Ben sok hemen red ettim . Ama hemoroid yok ve ilkkez böyle kanama olunca oyle dusundum . Var olsaydi oldugu icin mecburen olacak sey bu canm olumlu bakardim. Cekinme iyi haberler al insallah .

Evet tam da orasi oluyor o cati canm . Vajen tarafi . Kemige bicak sapliyorlar sanki . Artik agirliklari artti minnaklarin kemikte yumusuyor doguma hazırlık falan bir sürü sey yazıyor. Sagda yok sol tarafta bütün agrilar

Çok betermiş canım 3 gündür çekiyorum ben.

Sonuçta senin sağlığın için gerekli canım. İnsan geriliyor haklısın ama mecburiyet bir yandan.

Korkma canım Yaşar merak etme kritik haftaları atlattı sonuçta hiçbirşey olmaz içini ferah tut

Bide beni tuhafsiyor esim hamilelik iste bu kolay saniyorlar ah o bicak batiyor gibi agrimiyor mu masaj yaptırdım valla iyi geldi
Dün gece tuvalete kalkana kadar canım çıktı acısından. Yasamadilar ya kolay geliyordur.

Dün gece tuvalete kalkana kadar canım çıktı acısından. Yasamadilar ya kolay geliyordur.
Aynen canim yataktan dönmek kalkmak pantolon giyerken bile ayağımı kaldirinca bir ağrıyor ki bas asagi dönünce bebisler bence artiyor bu agri sonuna kadar cekecez bunu sanirim Allah saglik versin bebislere ve bizlere

Aynen canim yataktan dönmek kalkmak pantolon giyerken bile ayağımı kaldirinca bir ağrıyor ki bas asagi dönünce bebisler bence artiyor bu agri sonuna kadar cekecez bunu sanirim Allah saglik versin bebislere ve bizlere
Amin canım. Cekeriz yeter ki onlar da biz de sonrasında sağlıklı olalım mühim değil gerisi.

Ahh ahhh, ben ameliyatını bile oldum oradan Normal dogum dan sonra çıkmıştı, ıkınmaktan

Oyyy bunlar ne yaa. Çok cici çok şekerrrr
Teşekkür ederiz teyzesi
Allahım yerimmm Ayakkabı hastalığı var bende de dolabının yarısı ayakkabı nerdeyse
Bende de o kadar cok ayakkabım var ki şimdiden kızıma da almaya başladım
Babybirds bir süre ayrıldı aramızdan, inşallah kısa zamanda döner.
Neden ayrıldı
Ya seni anlıyorum bende hemoroid için muayene oldum ama öyle secde pozisyonu yaptırmadı zaten hamilesin yapamazsın öyle. Yan yatıyorsun elinle arala diyor sana sen aralıyosun bakıyo sadece bende böyle olmustu en azından. Çok kısa sürdü kendi ellemedi korkutugumdan iyiydi. Sende çekinme hastalık öyle düşün zaten kısa sürüyor

Bende tahlil yaptırdım bugün enfeksiyonum yüksek çöktü idrarda ve hapla da geçmez daha önceleri de oluyordun iğneden başkasındaki bile etmiyordu pazartesi kontrolüm var iğne isteyecem inşallah bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…