Polemiğe girme gibi bir derdim olsa üslubum seninki gibi olurdu zaten.Seninle ve bu şekilde düşünenlerle polemiğe girmeyeceğim.
Canım ben de sudocrem almayı düşünüyordum ama mühendisoğlu nun paylaşımını görünce vazgeçtim. İçinde likit parafin falan varmış. Onun için vazgeçip bübchen aldım.Ben de sudocrem aldım bugün iş çıkışı uğrayıp. Bir de depend de indirimdeydi onu da aldım bakalım nasıl bişeymiş kullanınca görecez
Bugün vedalaştım artık ayrıldım iznepazartesi raporu alıp vereceğim sonra iş güç hazırlıklar beni bekler bakalım hiç evde oturmamıştım tatiller hariç nasıl olacak merak ediyorum önümde 6 hafta var bebeğin doğumuna kadar nasıl geçecek
Evet canm vajenin ordaki kemik . Az once acisindan saga sola dönemedim esime masaj yap dedim artik . Oda diyor baska hamilelerde boyle bir agri var midir ki sende niye var dedi . Kafama takildi soracam simdi kankalara dedimÇatı kemiği en altta ortadaki kemik mi? Eğer oysa yere bastığımda bile acıyor. Hele o gün fazla yürüdüysem ya da yorulduysam basamıyorum bile bazen orası acıdığı için..
Ay aynen her yerimiz aciyor gayette hareket ediyorum aslindaçatı ağrısı değil ama bilimum ağrılar mevcut.bugün de sırtım ağrıyor. kaburgamin alt tarafi. vajinada batma var. bazen sağ bazen sol leğen kemiğinde ağrı vs vs vs. 80 yaşında neneler gibiyim.
bu kadar çok ağrının olmasi bence hareketsizlikten. kilom 55 ama hareket ederken 100 kilo gibi hissediyorum kendimi.
Allah yardımcımız olsun. 34 bitiyor yarın, kontrol de var. iyi haberlerle geliriz inşallah.
Evet tam da orasi oluyor o cati canm . Vajen tarafi . Kemige bicak sapliyorlar sanki . Artik agirliklari artti minnaklarin kemikte yumusuyor doguma hazırlık falan bir sürü sey yazıyor. Sagda yok sol tarafta bütün agrilarSağ ol canımcım.
3 gündür vajinanın alt kısmı var ya orası çok ağrıyor benim. Birde kasıklarım. Dediğin gibi yatakta dönerken sabah bir sancı girdi ölüyorum sandım. Neden böyle anlamıyorum.
Bide beni tuhafsiyor esim hamilelik iste bu kolay saniyorlar
Bende bir defa gittim secde pozisyonuyla yatin dedi . Ben sok hemen red ettim . Ama hemoroid yok ve ilkkez böyle kanama olunca oyle dusundum . Var olsaydi oldugu icin mecburen olacak sey bu canm olumlu bakardim. Cekinme iyi haberler al insallah .Kızlar yarın görüş günü, annem ve kayınvalidem de gelecekler. Sonrasında da hemoroid için genel cerrahiye gideceğimÇok çekiniyom ya off, eşim de diyor oranı açıyon utanmıyon da bundan niye utanıyon? Adam haklı.
Evet tam da orasi oluyor o cati canm . Vajen tarafi . Kemige bicak sapliyorlar sanki . Artik agirliklari artti minnaklarin kemikte yumusuyor doguma hazırlık falan bir sürü sey yazıyor. Sagda yok sol tarafta bütün agrilar
Kızlar yarın görüş günü, annem ve kayınvalidem de gelecekler. Sonrasında da hemoroid için genel cerrahiye gideceğimÇok çekiniyom ya off, eşim de diyor oranı açıyon utanmıyon da bundan niye utanıyon? Adam haklı.
Korkma canım Yaşar merak etme kritik haftaları atlattı sonuçta hiçbirşey olmaz içini ferah tutArkadaşlar bebeğimin plesentasının birazı ayrılmış sabah yoğun bir kanamayla uyandım.bugün sezeryan olabilir hastanedeyim ciğer geliştirici yapıldı yalvarırım dua edin 32 haftalık doğan bebek Yaşar mı
Dün gece tuvalete kalkana kadar canım çıktı acısından. Yasamadilar ya kolay geliyordur.Bide beni tuhafsiyor esim hamilelik iste bu kolay saniyorlarah o bicak batiyor gibi agrimiyor mu masaj yaptırdım valla iyi geldi
Aynen canim yataktan dönmek kalkmak pantolon giyerken bile ayağımı kaldirinca bir ağrıyor ki bas asagi dönünce bebisler bence artiyor bu agri sonuna kadar cekecez bunu sanirim Allah saglik versin bebislere ve bizlereDün gece tuvalete kalkana kadar canım çıktı acısından. Yasamadilar ya kolay geliyordur.
Amin canım. Cekeriz yeter ki onlar da biz de sonrasında sağlıklı olalım mühim değil gerisi.Aynen canim yataktan dönmek kalkmak pantolon giyerken bile ayağımı kaldirinca bir ağrıyor ki bas asagi dönünce bebisler bence artiyor bu agri sonuna kadar cekecez bunu sanirim Allah saglik versin bebislere ve bizlere
Ahh ahhh, ben ameliyatını bile oldum oradanKızlar yarın görüş günü, annem ve kayınvalidem de gelecekler. Sonrasında da hemoroid için genel cerrahiye gideceğimÇok çekiniyom ya off, eşim de diyor oranı açıyon utanmıyon da bundan niye utanıyon? Adam haklı.
Teşekkür ederiz teyzesiOyyy bunlar ne yaa. Çok cici çok şekerrrr
Bende de o kadar cok ayakkabım var ki şimdiden kızıma da almaya başladımAllahım yerimmmAyakkabı hastalığı var bende de dolabının yarısı ayakkabı nerdeyse
Neden ayrıldıBabybirds bir süre ayrıldı aramızdan, inşallah kısa zamanda döner.
Ya seni anlıyorum bende hemoroid için muayene oldum ama öyle secde pozisyonu yaptırmadı zaten hamilesin yapamazsın öyle. Yan yatıyorsun elinle arala diyor sana sen aralıyosun bakıyo sadece bende böyle olmustu en azından. Çok kısa sürdü kendi ellemedi korkutugumdan iyiydi. Sende çekinme hastalık öyle düşün zaten kısa sürüyorKızlar yarın görüş günü, annem ve kayınvalidem de gelecekler. Sonrasında da hemoroid için genel cerrahiye gideceğimÇok çekiniyom ya off, eşim de diyor oranı açıyon utanmıyon da bundan niye utanıyon? Adam haklı.
Bende tahlil yaptırdım bugün enfeksiyonum yüksek çöktü idrarda ve hapla da geçmez daha önceleri de oluyordun iğneden başkasındaki bile etmiyordu pazartesi kontrolüm var iğne isteyecem inşallah bir sıkıntı olmazKızlar saatlerdir kendimi dinliyordum kasılmalarım var buğün çok sık olmasada yarım saatte bir falan var. Wc de yeşilimsi çok yoğun bir akıntı geldi ve ardından bel ağrısı başladı. Ben sanırım yine idrar yolu enf. Geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?