- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Senelerdir gitmemenin cezasını çekiyorum bakalım ne diyecek doktor.. İnşallah büyük değildir problem..Bende bir defa gittim secde pozisyonuyla yatin dedi . Ben sok hemen red ettim . Ama hemoroid yok ve ilkkez böyle kanama olunca oyle dusundum . Var olsaydi oldugu icin mecburen olacak sey bu canm olumlu bakardim. Cekinme iyi haberler al insallah .
Benim daha doğurmadan böyle düşünAhh ahhh, ben ameliyatını bile oldum oradanNormal dogum dan sonra çıkmıştı, ıkınmaktan
Doğru diyorsun secde edemem bu göbekleTeşekkür ederiz teyzesi
Bende de o kadar cok ayakkabım var ki şimdiden kızıma da almaya başladım
Neden ayrıldı
Ya seni anlıyorum bende hemoroid için muayene oldum ama öyle secde pozisyonu yaptırmadı zaten hamilesin yapamazsın öyle. Yan yatıyorsun elinle arala diyor sana sen aralıyosun bakıyo sadece bende böyle olmustu en azından. Çok kısa sürdü kendi ellemedi korkutugumdan iyiydi. Sende çekinme hastalık öyle düşün zaten kısa sürüyor
Aynen istesede yapamazsın rahat olSenelerdir gitmemenin cezasını çekiyorum bakalım ne diyecek doktor.. İnşallah büyük değildir problem..
Benim daha doğurmadan böyle düşün
Doğru diyorsun secde edemem bu göbekleAy en azından o konuda içim rahatladı
Sudocrem çok övülüyor içerik olarak değil de deneyimimi paylaşayım,kızımda önlem amaçlı bu kremi kullanıyordum popoya,kalın sürüldüğü için cılt nefes almıyor,kızımda mantara sebep oldu.sonra onu gecırelım dıye çok ugrastık,drun dedıgı şu,hangı kremı secersın sana kalmış ama incecik sürülsün,akışkan kıvamlı olsun ve cılt nefes alsın.Canım ben de sudocrem almayı düşünüyordum ama mühendisoğlu nun paylaşımını görünce vazgeçtim. İçinde likit parafin falan varmış. Onun için vazgeçip bübchen aldım.
Eki Görüntüle 2598038
Aynı seyi düşünüyordum kendi kendime inanır mısınKızlar şu instadaki mühendisinoğluna çok da güvenmeyin derim,dedikleri doğru mu tabi ki araştırın da ,gözü kapalı gitmeyin da peşinden.birkaç marka yanlısı davrandığını,karı olduğunu bizzat duydum ve bazı kötüledikleri de asılsız,eczacıbaşında arkadaşım çalışıyor,asılsız lekelediler bir ürünlerini,çok sıkıntı yaşandı.
Aynen doğru söylüyorsun. Onun için incelediği ürünlerin içeriğini araştırıyorum ben de. Belli başlı zararlı maddeler var kullanılması tavsiye edilmeyen. İşte sls, sles, likit parafin gibi. Eğer bu ürünler varsa bebeği bırakın ben kendime bile almıyorum. Körü körüne inanmak yanlış. Herkesin internetten bilmediği maddeleri araştırmasında fayda var.Kızlar şu instadaki mühendisinoğluna çok da güvenmeyin derim,dedikleri doğru mu tabi ki araştırın da ,gözü kapalı gitmeyin de peşinden.birkaç marka yanlısı davrandığını,karı olduğunu bizzat duydum ve bazı kötüledikleri de asılsız,eczacıbaşında arkadaşım çalışıyor,asılsız lekelediler bir ürünlerini,çok sıkıntı yaşandı.
Hah işte demek istediğim o,yoksa isteyen istediğini alsın , bana sorun değil ama,3 4 yıldır bebekler sayesinde baya gördük geçirdik,bildiğimi paylaşmalıyım sizinle deAynı seyi düşünüyordum kendi kendime inanır mısınbazı seyler yanlı gibi geliyo nerden bilelim bazı markalarla anlaşmadığını. Ben ara ara bakıyorum ama körü körünede şunu al bunu alma yapmıyorum.
Evet canım yapmamız gereken o ,çok iyi yapıyorsunAynen doğru söylüyorsun. Onun için incelediği ürünlerin içeriğini araştırıyorum ben de. Belli başlı zararlı maddeler var kullanılması tavsiye edilmeyen. İşte sls, sles, likit parafin gibi. Eğer bu ürünler varsa bebeği bırakın ben kendime bile almıyorum. Körü körüne inanmak yanlış. Herkesin internetten bilmediği maddeleri araştırmasında fayda var.
Zaten ben birsey alırken mutlaka kullanıcı yorumlarını arastırır bulur bakarım. Benim için kullanan birinden dinlemekte önemli burasıda o konuda cok iyi oluyor. Benim ilk cocugum ama bazı arkadaşlarımızın deneyimi çok yazdıklarını hep dikkate alıyorumHah işte demek istediğim o,yoksa isteyen istediğini alsın , bana sorun değil ama,3 4 yıldır bebekler sayesinde baya gördük geçirdik,bildiğimi paylaşmalıyım sizinle de
Bende cok merak ediyorum girip girip bakıyorum yazmış mı diye
Ben de merak ettim ya
Bübchen set almıştım canım önleyici olarak onu kullanacağım bunu tedavi edici olarak. Sudoyu sürekli değil yani. Kızarıklık vs olunca geçirme özelliği çok iyi sürekli kullanmam. Hipp ve bübchenin önleyicileri var. Kızımda biranda çıkmıştı pişik sudoyu tedavi için kullanmıştık.Canım ben de sudocrem almayı düşünüyordum ama mühendisoğlu nun paylaşımını görünce vazgeçtim. İçinde likit parafin falan varmış. Onun için vazgeçip bübchen aldım.
Eki Görüntüle 2598038
Ne güzel yapmışsın. Eskiden ne çok yazardım ben de. Denemeler, şiirler, hikayeler... Köreldim su KPSS belasına. Yeniden başlasam bana da iyi gelir aslında gaza geldim bakGünaydın Kızlar gece boyu 114255.. kalktım belki de yatamıyorum artık ya baktım olmuyor kalktım günlük yazdım kızıma
Yaaa inşallahhh
Ayyy KPSS belası bende de varNe güzel yapmışsın. Eskiden ne çok yazardım ben de. Denemeler, şiirler, hikayeler... Köreldim su KPSS belasına. Yeniden başlasam bana da iyi gelir aslında gaza geldim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?