2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende bir defa gittim secde pozisyonuyla yatin dedi . Ben sok hemen red ettim . Ama hemoroid yok ve ilkkez böyle kanama olunca oyle dusundum . Var olsaydi oldugu icin mecburen olacak sey bu canm olumlu bakardim. Cekinme iyi haberler al insallah .
Senelerdir gitmemenin cezasını çekiyorum bakalım ne diyecek doktor.. İnşallah büyük değildir problem..
Ahh ahhh, ben ameliyatını bile oldum oradan Normal dogum dan sonra çıkmıştı, ıkınmaktan
Benim daha doğurmadan böyle düşün
Doğru diyorsun secde edemem bu göbekle Ay en azından o konuda içim rahatladı

Kızlar şu instadaki mühendisinoğluna çok da güvenmeyin derim,dedikleri doğru mu tabi ki araştırın da ,gözü kapalı gitmeyin de peşinden.birkaç marka yanlısı davrandığını,karı olduğunu bizzat duydum ve bazı kötüledikleri de asılsız,eczacıbaşında arkadaşım çalışıyor,asılsız lekelediler bir ürünlerini,çok sıkıntı yaşandı.

Son düzenleme:
Aynen istesede yapamazsın rahat ol iki saniye bakıcak cok kısa sürüyor merak etme hem için rahat eder, geçmiş olsun şimdiden bizide haberdar et

Sudocrem çok övülüyor içerik olarak değil de deneyimimi paylaşayım,kızımda önlem amaçlı bu kremi kullanıyordum popoya,kalın sürüldüğü için cılt nefes almıyor,kızımda mantara sebep oldu.sonra onu gecırelım dıye çok ugrastık,drun dedıgı şu,hangı kremı secersın sana kalmış ama incecik sürülsün,akışkan kıvamlı olsun ve cılt nefes alsın.

Aynı seyi düşünüyordum kendi kendime inanır mısın bazı seyler yanlı gibi geliyo nerden bilelim bazı markalarla anlaşmadığını. Ben ara ara bakıyorum ama körü körünede şunu al bunu alma yapmıyorum.

Aynen doğru söylüyorsun. Onun için incelediği ürünlerin içeriğini araştırıyorum ben de. Belli başlı zararlı maddeler var kullanılması tavsiye edilmeyen. İşte sls, sles, likit parafin gibi. Eğer bu ürünler varsa bebeği bırakın ben kendime bile almıyorum. Körü körüne inanmak yanlış. Herkesin internetten bilmediği maddeleri araştırmasında fayda var.

Hah işte demek istediğim o,yoksa isteyen istediğini alsın , bana sorun değil ama,3 4 yıldır bebekler sayesinde baya gördük geçirdik,bildiğimi paylaşmalıyım sizinle de

Evet canım yapmamız gereken o ,çok iyi yapıyorsun

Hah işte demek istediğim o,yoksa isteyen istediğini alsın , bana sorun değil ama,3 4 yıldır bebekler sayesinde baya gördük geçirdik,bildiğimi paylaşmalıyım sizinle de
Zaten ben birsey alırken mutlaka kullanıcı yorumlarını arastırır bulur bakarım. Benim için kullanan birinden dinlemekte önemli burasıda o konuda cok iyi oluyor. Benim ilk cocugum ama bazı arkadaşlarımızın deneyimi çok yazdıklarını hep dikkate alıyorum

Bübchen set almıştım canım önleyici olarak onu kullanacağım bunu tedavi edici olarak. Sudoyu sürekli değil yani. Kızarıklık vs olunca geçirme özelliği çok iyi sürekli kullanmam. Hipp ve bübchenin önleyicileri var. Kızımda biranda çıkmıştı pişik sudoyu tedavi için kullanmıştık.

Günaydın Kızlar gece boyu 114255.. kalktım belki de yatamıyorum artık ya baktım olmuyor kalktım günlük yazdım kızıma
Ne güzel yapmışsın. Eskiden ne çok yazardım ben de. Denemeler, şiirler, hikayeler... Köreldim su KPSS belasına. Yeniden başlasam bana da iyi gelir aslında gaza geldim bak

Ne güzel yapmışsın. Eskiden ne çok yazardım ben de. Denemeler, şiirler, hikayeler... Köreldim su KPSS belasına. Yeniden başlasam bana da iyi gelir aslında gaza geldim bak
Ayyy KPSS belası bende de var
Yaz canım bence bende düzenli yazmıyorum içimden geçtikçe yazıyorum gerçekten iyi geliyor bazen eşime kendime anlatamadığım duygular kağıda geçiveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…