Bende aynı şeyi düşünüyorum, eskiden kötülediği ürünleri şimdi yıldızlar listesine aldığı bile var. Ayrıca çok reklam kokan hareketler yapıyor. Masumiyetini kaybetti takipçi sayısı arttıkçaKızlar şu instadaki mühendisinoğluna çok da güvenmeyin derim,dedikleri doğru mu tabi ki araştırın da ,gözü kapalı gitmeyin de peşinden.birkaç marka yanlısı davrandığını,karı olduğunu bizzat duydum ve bazı kötüledikleri de asılsız,eczacıbaşında arkadaşım çalışıyor,asılsız lekelediler bir ürünlerini,çok sıkıntı yaşandı.
Kolay gelsin canım.Herkese günaydın. Bugün ütü ve çamaşır günü kızımla bana. ☺
Kolay gelsin canım.Genelde şöylr başlıyor insan 'ayy şunlara bak minnacık, bunları mı giyecek şimdi bu?' ütünün sonunda 'öff minik minik ütüle ütüle bitmiyor ya'
Olacak olacak merak etmeYa güldürdün beni. Bakalım bende de öyle olacak mı. Daha bu görünen yüzü gerçi olur kesin eminim.
Bizde dün bir kısmını hallettikHerkese günaydın. Bugün ütü ve çamaşır günü kızımla bana.
Ahahaaaa çamaşır asacagimiz ayni ama benimki oglumun gazabina cok uğradığı icin kiriklar icindeHerkese günaydın. Bugün ütü ve çamaşır günü kızımla bana. ☺
Ahahaaaa çamaşır asacagimiz ayni ama benimki oglumun gazabina cok uğradığı icin kiriklar icinde
Gule gule giysin minik kus ins
İyiymiş canım ben de otomatik sallananlardan mı alsam diyorum titreşimli falan. Bu hamaktan arkadaşım verecek. Bebek doğunca mı alsam huyu suyu sakin olursa gerek kalmayabilir de. Ev tipi anakucağımız var dikey sallanıyor o sadece.Kızlar ben salonda kullanmaya hamak istiyorum ebebekten 360 TL burda 225 tlye düşüyor 25 TL kupon indirimiyle.
Kullananlar çok memnunlarmış hele de bebekleri gazlı olanlar öneriyorlar.
Eki Görüntüle 2598187
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?