2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende aynı şeyi düşünüyorum, eskiden kötülediği ürünleri şimdi yıldızlar listesine aldığı bile var. Ayrıca çok reklam kokan hareketler yapıyor. Masumiyetini kaybetti takipçi sayısı arttıkça

Herkese günaydın. Bugün ütü ve çamaşır günü kızımla bana. ☺
Kolay gelsin canım. Genelde şöylr başlıyor insan 'ayy şunlara bak minnacık, bunları mı giyecek şimdi bu?' ütünün sonunda 'öff minik minik ütüle ütüle bitmiyor ya'

Kolay gelsin canım. Genelde şöylr başlıyor insan 'ayy şunlara bak minnacık, bunları mı giyecek şimdi bu?' ütünün sonunda 'öff minik minik ütüle ütüle bitmiyor ya'

Ya güldürdün beni. Bakalım bende de öyle olacak mı. Daha bu görünen yüzü gerçi olur kesin eminim.

Kızlar günaydın Ben de kendime yeni bir çamaşır asma teli sipariş ettim. Geldiğinde başlayacağım yıkamalara. Kafayı yedim asacağım şey bile yeni olsun istedim Sizin minnak kıyafetleri görünce mis gibi kokuları burnuma geliyor heyecanlanıyorum yıkamak için

Kızlar ben salonda kullanmaya hamak istiyorum ebebekten 360 TL burda 225 tlye düşüyor 25 TL kupon indirimiyle.
Kullananlar çok memnunlarmış hele de bebekleri gazlı olanlar öneriyorlar.
Eki Görüntüle 2598187
İyiymiş canım ben de otomatik sallananlardan mı alsam diyorum titreşimli falan. Bu hamaktan arkadaşım verecek. Bebek doğunca mı alsam huyu suyu sakin olursa gerek kalmayabilir de. Ev tipi anakucağımız var dikey sallanıyor o sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…