2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Umarim işe yarar bende alicam yarin e bebekten.

Merhaba hanımlar bugün doktor teyzemize gittik yine yüzünü göremedik bu kız beni öldürecek meraktan 32+0 bugün kızım çok iyimis baş aşağı duruyor şükürler olsun iki aydir. Kilosuda 2130 Gr maşallah haftasına göre önde gidiyor dedi. 28. haftada 1097 grdi pek emin olamadım bir kilodan fazla almış 1 ayda gerçi iyi mi boyle. Sizlerin nasildi?

Sezeryan çok açıyor mu banada 6 nisan dedi normal doğum korkumdan dolayı şimdide kesilip biçilmek korkusu var
Acı eşiğine bağlı ve dokturun el mahareti önemli ilk kızımda dikiş yerlerim apse oldu on gün buzla yattım ikinci kızında doktoru değiştirdim 4 saatte ayaklandım şimdi yine aynı doktora gidiyorım inş bu da iyi geçer

Canım seninle haftamız aynı. Bebişte 2kg civarı benimde. Bana da biraz önden gittiğini söyledi haftasının.

Bugün grubun kontrol günüydü galiba

biz de gittik. kontrol iyiydi. ölçümler haftasıyla uyumlu, suyu iyi. ama nstde ikidir bebek hareketlerine bağlı kalp atışları stabil çıkıyor. hareketlerini ben hissediyorum ama nstde çıkmıyor. tekrardan da nstye gerek yok diyor doktor. hareketlerini kontrol et diyor. bana göre gayet iyi hareketleri. bazen üzerimdeki battaniyeyi bile hareket ettiriyor. ama nst niye öyle çıkıyor bilmiyorum.

bu arada ilacı bırak dedi doktor. 34 bitti. ama hala istirahat halinde olacakmışım. en az 37 e kadar. ağrılarımı söyledim, özellikle sırt ağrım için yatmaktan oluyor ama onlari yaşamak zorundayiz dedi.

ne olur artık biraz kalkayim diye yalvaracaktim az daha ama izin çıkmadı maalesef.

Az kaldı inşallah günlerin bitmesine. He güzel şeyin bir zorluğu oluyor. Sonrada hiç oturma yatma yok annesi. Koşturup durucaz artık

Bu arada stabil kalp atışı olması kötü mü o kısmı tam anlayamadım?

evet az kaldi. 4 hafta yattim 3 kaldi bana göre doğunca üç çocukla yatmak hayal olabilir dediğin gibi. bu arada hamilelik boyunca yatmak zorunda olan arkadaşlara saygılarımı iletiyorum.
biraz dalgali olmasını bekliyorlar.

normal şartlarda hareket ettikçe kalp atışı yükseliyor sonra azalıyor. benim ki genelde aynı seyirde ilerliyor. uyuyor diyorlar ama haftada bir sırf bunun için diyeti bozuyorum. girmeden meyvesuyu içiyorum. hiç de sevmem aslında. uyanıyor, hareketlerini hissediyorum ama çizgide hareketlenme yok. yata yata kafamda saçma sapan şeyler kuruyorum. bakalim kendi kendime hareketleri takip ediyorum artik.

Kızlar merhaba son gunlerren
Kızlar bende doktordan geldim 2350 olmuş ve 3 Nisan doğum tarihimiz inş bi sıkıntı çıkmaz bundan sonra her hafta nst
Haftamiz gunumuz ayni benimde birkac gun sonra kontrolum var bakalim bana gun vericekmi hangi gunu vericek, saglikla zamaninda gelsin bebeklerimiz

Oyy bacaklarım çok fena buğün duramadım dedemiz kızları dışarı çıkardı 2 saat hazır onlar yokken salona giriştim perdesini yıkadım camını silemedim şeklini değiştirdim ama pert oldum. Kızlar geldiler beni uyudum sandılar salona Bi girdiler kp kimi çağırdın diyo kimseyi kendim yaptım dedim. Canına da acımıyorsun bende gelin uyuyup dinlenmiştir dedim diyor napıyım oğlun Bi pazarı var diyor yapmıyor dedim.
Perde yıkansın da eşime taktırıyım barim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…