Umarim işe yarar bende alicam yarin e bebekten.Ben aldım. Daha önce kullanmamıştım daha doğrusu ya yoktu o zaman ya bilmiyordum. E-bebekteki yorumları okudum. Çok iyi anlatmışlar. Doğumdan sonra göğüslerimden çok çekmiştim o yüzden hiç düşünmeden aldım. İnşallah dedikleri gibi işe yarayan birşeydir.
Uni baby aldim onunla yikadim kardesim tavsiye etmisti geyet guzel kokuyor ferah mis gibi.Dalin'in sıvı deterjanını aldım. e-bebekte çok marka vardı farklı ama diğerlerinin kokusunu hiç beğenmedim. Seneler önce kızımda da bunu kullanmıştım. Memnun kalmıştım.
Ben de çok merak ettim , sürekli bakınıyorum ama inşallah iyilerdir
Canım ilk doğumun mu ayrıca Sezeryan mıKızlar bende doktordan geldim 2350 olmuş ve 3 Nisan doğum tarihimiz inş bi sıkıntı çıkmaz bundan sonra her hafta nst
3. Canım sezeryanCanım ilk doğumun mu ayrıca Sezeryan mı
Sezeryan çok açıyor mu banada 6 nisan dedi normal doğum korkumdan dolayı şimdide kesilip biçilmek korkusu var3. Canım sezeryan
Acı eşiğine bağlı ve dokturun el mahareti önemli ilk kızımda dikiş yerlerim apse oldu on gün buzla yattım ikinci kızında doktoru değiştirdim 4 saatte ayaklandım şimdi yine aynı doktora gidiyorım inş bu da iyi geçerSezeryan çok açıyor mu banada 6 nisan dedi normal doğum korkumdan dolayı şimdide kesilip biçilmek korkusu var
Maaşallah canımmm.Kızlar İpoşumun kontrolleri güzel gitti, nst ye de girdim o da güzel çıktı. 1630 gram olmuş630 gramı yanaktı bence Genel cerrahi randevuma giremedim ama.. Hem nstden dolayı geciktim hem de aç gitmiştim dayanamadım. Bir dahaki sefere artık..
Merhaba hanımlarbugün doktor teyzemize gittik yine yüzünü göremedik bu kız beni öldürecek meraktan 32+0 bugün kızım çok iyimis baş aşağı duruyor şükürler olsun iki aydir. Kilosuda 2130 Gr maşallah haftasına göre önde gidiyor dedi. 28. haftada 1097 grdi pek emin olamadım bir kilodan fazla almış 1 ayda gerçi iyi mi boyle. Sizlerin nasildi?
Bugün grubun kontrol günüydü galiba
biz de gittik. kontrol iyiydi. ölçümler haftasıyla uyumlu, suyu iyi. ama nstde ikidir bebek hareketlerine bağlı kalp atışları stabil çıkıyor. hareketlerini ben hissediyorum ama nstde çıkmıyor. tekrardan da nstye gerek yok diyor doktor. hareketlerini kontrol et diyor. bana göre gayet iyi hareketleri. bazen üzerimdeki battaniyeyi bile hareket ettiriyor. ama nst niye öyle çıkıyor bilmiyorum.
bu arada ilacı bırak dedi doktor. 34 bitti. ama hala istirahat halinde olacakmışım. en az 37 e kadar. ağrılarımı söyledim, özellikle sırt ağrım için yatmaktan oluyor ama onlari yaşamak zorundayiz dedi.
ne olur artık biraz kalkayim diye yalvaracaktim az daha ama izin çıkmadı maalesef.
Az kaldı inşallah günlerin bitmesine. He güzel şeyin bir zorluğu oluyor. Sonrada hiç oturma yatma yok annesi. Koşturup durucaz artık
Bu arada stabil kalp atışı olması kötü mü o kısmı tam anlayamadım?
Haftamiz gunumuz ayni benimde birkac gun sonra kontrolum var bakalim bana gun vericekmi hangi gunu vericek, saglikla zamaninda gelsin bebeklerimizKızlar bende doktordan geldim 2350 olmuş ve 3 Nisan doğum tarihimiz inş bi sıkıntı çıkmaz bundan sonra her hafta nst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?