evet az kaldi. 4 hafta yattim 3 kaldi bana göredoğunca üç çocukla yatmak hayal olabilir dediğin gibi. bu arada hamilelik boyunca yatmak zorunda olan arkadaşlara saygılarımı iletiyorum.
biraz dalgali olmasını bekliyorlar.
normal şartlarda hareket ettikçe kalp atışı yükseliyor sonra azalıyor. benim ki genelde aynı seyirde ilerliyor. uyuyor diyorlar ama haftada bir sırf bunun için diyeti bozuyorum. girmeden meyvesuyu içiyorum. hiç de sevmem aslında. uyanıyor, hareketlerini hissediyorum ama çizgide hareketlenme yok. yata yata kafamda saçma sapan şeyler kuruyorum. bakalim kendi kendime hareketleri takip ediyorum artik.
Ay güle güle giysin ya nasil güzellerKızlar kendi ortada yok ama ayakkabıları hazır
Oyy bacaklarım çok fena buğün duramadım dedemiz kızları dışarı çıkardı 2 saat hazır onlar yokken salona giriştimperdesini yıkadım camını silemedim şeklini değiştirdim ama pert oldum. Kızlar geldiler beni uyudum sandılar salona Bi girdiler kp kimi çağırdın diyo kimseyi kendim yaptım dedim. Canına da acımıyorsun bende gelin uyuyup dinlenmiştir dedim diyor napıyım oğlun Bi pazarı var diyor yapmıyor dedim.
Perde yıkansın da eşime taktırıyım barim
Valla bravo. Ben olsam vurup kafayı yatabilirdim.Gerçi banada bazen böyle şevkle geliyor. Özellikle şu ara çok hevesim var bütün işleri bir çırpıda yapmaya. Ama tek başına iyi yapmışsın nasıl çekiştirdin o eşyaları dikkat et kendine.
Yavaş yavaş ittire kaktıra hallettimhergün bir odayı ayırırsam heralda içinden anca çıkarım. Oyyy hamileliğin de bu yönünü sevmiyorum mutlaka birilerine muhtaç oluyor insan.
Buna da şükür canımmm, ne olur dinlen 37 den sonra alalım Kucağımıza inşallahBugün grubun kontrol günüydü galiba
biz de gittik. kontrol iyiydi. ölçümler haftasıyla uyumlu, suyu iyi. ama nstde ikidir bebek hareketlerine bağlı kalp atışları stabil çıkıyor. hareketlerini ben hissediyorum ama nstde çıkmıyor. tekrardan da nstye gerek yok diyor doktor. hareketlerini kontrol et diyor. bana göre gayet iyi hareketleri. bazen üzerimdeki battaniyeyi bile hareket ettiriyor. ama nst niye öyle çıkıyor bilmiyorum.
bu arada ilacı bırak dedi doktor. 34 bitti. ama hala istirahat halinde olacakmışım. en az 37 e kadar. ağrılarımı söyledim, özellikle sırt ağrım için yatmaktan oluyor ama onlari yaşamak zorundayiz dedi.
ne olur artık biraz kalkayim diye yalvaracaktim az daha ama izin çıkmadı maalesef.
Tamam canım çok sevindim rahatladım.Canım seninle haftamız aynı. Bebişte 2kg civarı benimde. Bana da biraz önden gittiğini söyledi haftasının.
Selam kızlar bu ara baş ağrısı yasayan var mı?
amin insallah canim.Buna da şükür canımmm, ne olur dinlen 37 den sonra alalım Kucağımıza inşallah
Aynısı yaşıyoruz biz de hasta olucan deyip duruyor bi düş yakamdan artık dedimHerkese günaydın arkadaşlargece sıcak basmalarından uyuyamıyorum, ben üstümü açıyorum eşim kapıyor. En sonunda bir sal beni artık, rahat bırak diye carladım adama
Ben de hep ustumu actm yaniom dieAynısı yaşıyoruz biz de hasta olucan deyip duruyor bi düş yakamdan artık dedim
Ben dün yaşadım. Çok şiddetliydi ama tahminim haberlere çok üzüldüğüm için oldu.Selam kızlar bu ara baş ağrısı yasayan var mı?
Ne ilacı alıyordun canım ?amin insallah canim.
yatacağım mecbur zaten ilaci almadim bugün hemen farketti.
dinlenerek zamanlarini beklesinler kuzularımız sonra da en uygun zamanda sağlıkla sihhatle gelsinler insallah.
.
Dünden önceki gün berbat haldeydim baş ağrısından. Sabah başladı yatana kadar geçmedi. Uyutmadı kaç saat. Sonra uyumuşum.Selam kızlar bu ara baş ağrısı yasayan var mı?
Ne ilacı alıyordun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?