2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Hımm anladım canım. Bende geçen gün ilk defa girdiğim için pek bilmiyordum bu nst işini. Sen hareketleri net hissediyorsan sorun olmaz herhalde hiç kafanda kurma.

Valla bravo. Ben olsam vurup kafayı yatabilirdim. Gerçi banada bazen böyle şevkle geliyor. Özellikle şu ara çok hevesim var bütün işleri bir çırpıda yapmaya. Ama tek başına iyi yapmışsın nasıl çekiştirdin o eşyaları dikkat et kendine.

Yavaş yavaş ittire kaktıra hallettim hergün bir odayı ayırırsam heralda içinden anca çıkarım. Oyyy hamileliğin de bu yönünü sevmiyorum mutlaka birilerine muhtaç oluyor insan.

Yavaş yavaş ittire kaktıra hallettim hergün bir odayı ayırırsam heralda içinden anca çıkarım. Oyyy hamileliğin de bu yönünü sevmiyorum mutlaka birilerine muhtaç oluyor insan.

Aynen ya. İlk zamanlara göre özellikle karnımız iyice büyüdü. Gerçekten eğilip kalkmanın bu kadar zorlayacağını düşünmezdim. İnsanın nefesi kesiliyor.

Buna da şükür canımmm, ne olur dinlen 37 den sonra alalım Kucağımıza inşallah

Buna da şükür canımmm, ne olur dinlen 37 den sonra alalım Kucağımıza inşallah
amin insallah canim.
yatacağım mecbur zaten ilaci almadim bugün hemen farketti.

dinlenerek zamanlarini beklesinler kuzularımız sonra da en uygun zamanda sağlıkla sihhatle gelsinler insallah.
.

Kızlar bugün yolda yürürken bebiş bir vurdu aşağıya doğru kukumun o kısma. Ay böyle birşey görmedim. Dedim bacağı çıktı herhalde. Eğildim kaldım bir an acıdan. Bu sıralar inanılmaz sert hareketler yapıyor benim yaramaz. Sizinkiler de öyle mi? Ne zaman uyuyor bu çocuk anlamıyorum. Bu sıralar pek bir hareketli maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…