Bende bugun yıkadım ama hala ütülemedim yarın ütüleyeceğimHerkese günaydın. Bugün ütü ve çamaşır günü kızımla bana.
Teşekkür ederiz teyzesiAy güle güle giysin ya nasil güzeller
Bizde de durum ayniiKızlar bugün yolda yürürken bebiş bir vurdu aşağıya doğru kukumun o kısma. Ay böyle birşey görmedim. Dedim bacağı çıktı herhalde. Eğildim kaldım bir an acıdan. Bu sıralar inanılmaz sert hareketler yapıyor benim yaramaz. Sizinkiler de öyle mi? Ne zaman uyuyor bu çocuk anlamıyorum. Bu sıralar pek bir hareketli maşallah
Kızlar bugün yolda yürürken bebiş bir vurdu aşağıya doğru kukumun o kısma. Ay böyle birşey görmedim. Dedim bacağı çıktı herhalde. Eğildim kaldım bir an acıdan. Bu sıralar inanılmaz sert hareketler yapıyor benim yaramaz. Sizinkiler de öyle mi? Ne zaman uyuyor bu çocuk anlamıyorum. Bu sıralar pek bir hareketli maşallah
Bende korkuyorum ilk bebek benimkisi sezeryan surecide zorlu kardesimden kuzenlerimden biliyorum ama doktor sezeryan dersede yapacak bisey yok bebekler saglikla dogsun acisini cekicez her nakadar simdiden korkusu stresi sarsada ALLAH yardimcimi olsunSezeryan çok açıyor mu banada 6 nisan dedi normal doğum korkumdan dolayı şimdide kesilip biçilmek korkusu var
Valla bravo. Ben olsam vurup kafayı yatabilirdim.Gerçi banada bazen böyle şevkle geliyor. Özellikle şu ara çok hevesim var bütün işleri bir çırpıda yapmaya. Ama tek başına iyi yapmışsın nasıl çekiştirdin o eşyaları dikkat et kendine.
[/QUOT
Bende son iki haftaya kadar herseye bir cirpida kosturup evimin isini yapiyordum ama iki haftadir agie geliyor rahatsizlandim idrar yolu enfeksiyonu uzerine serum ondan omce asiri kansizlik 5 unite onun icin kan serumu derken sanki yipramdim simdi zorlaniyorum utu yapmak bile agir geliyor son haftalar nasil gecicek bilemiyorum
Benimkide hareket halinde hep kayiyor karnimin icinde vuruslarida sert birde geceleri hickirik tutuyor pit pit hic kiyamiyorum buyudukce bence alanlari daraliyor kontrolsuz sert hareketler yapiyorlar bebişlerimizBenimde aynı canım. Özellikle de geceleri. Çok sert dönüşler yapıyor canım çok yanıyor kızım biraz sakin ol diyorum hatta. İyice büyüdüler ya.
Ya bende bundan alıcam aklımda böyle birşey almak var güle güle kullan canımKızlar bugün pentiden 3 al 2 öde ile yarım atlet tarzı sütyen aldım. İnanılmaz rahatmış ya. Paylaşmak istedim sizinle de. Sütyen olmadan meme ucum belli oluyor. Sütyenle de bir türlü rahat edemiyorum gevşek olsa da sıkıyor sanki. Bununla acayip rahat ettim. Emzirmek için de çok rahat olacak gibi. Kolayca yukarı sıvanıyor. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2598418
Ben de bundan almıştım 3 tane 1 aydır falan giyiyorum çok rahat ve dediğin gibi emzirmeye de uygun ben sanırım başka bişey almayacağım. Gerçi emzirirken dik tutan bişeyler almak gerekir mi sarkmaması için bilmiyorum amaKızlar bugün pentiden 3 al 2 öde ile yarım atlet tarzı sütyen aldım. İnanılmaz rahatmış ya. Paylaşmak istedim sizinle de. Sütyen olmadan meme ucum belli oluyor. Sütyenle de bir türlü rahat edemiyorum gevşek olsa da sıkıyor sanki. Bununla acayip rahat ettim. Emzirmek için de çok rahat olacak gibi. Kolayca yukarı sıvanıyor. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2598418
Canım inernette s/m ve m/l var sen hangi ölçü aldın gögüs bedenin kaç s/m cok mu sıkı olurBen de bundan almıştım 3 tane 1 aydır falan giyiyorum çok rahat ve dediğin gibi emzirmeye de uygun ben sanırım başka bişey almayacağım. Gerçi emzirirken dik tutan bişeyler almak gerekir mi sarkmaması için bilmiyorum ama
Kocaları dinlemek lazım diyorsun yaniBen de hep ustumu actm yaniom diesabah bi kalktm ki bogazlrim sis burun fış fış kayikci modunda ve tabikii hapsiriklaaarr
Valla sutyenler benide bunaltiyor artik yarin bende alisverise cikicaktim emzirme sutyeni ic camasir bebegin eksikleri icin, o yarim atlet sutyenlere bende bir bakayim, rahatsa alirim, gerci goguslerim cok buyudu iyice buyuk dururmu ama rahatlikta onemli, tavsiye icinde tesekkur ederimYa bende bundan alıcam aklımda böyle birşey almak var güle güle kullan canım
Canım ablam suan emziriyo o da bana yarım atlet gibi olanlardan al cok rahat dedi benim gögüslerim cok büyük değil ondan rahat ederim diyorum bakalımValla sutyenler benide bunaltiyor artik yarin bende alisverise cikicaktim emzirme sutyeni ic camasir bebegin eksikleri icin, o yarim atlet sutyenlere bende bir bakayim, rahatsa alirim, gerci goguslerim cok buyudu iyice buyuk dururmu ama rahatlikta onemli, tavsiye icinde tesekkur ederim
Benim öyle hele geçen gün baya korktumKızlar bugün yolda yürürken bebiş bir vurdu aşağıya doğru kukumun o kısma. Ay böyle birşey görmedim. Dedim bacağı çıktı herhalde. Eğildim kaldım bir an acıdan. Bu sıralar inanılmaz sert hareketler yapıyor benim yaramaz. Sizinkiler de öyle mi? Ne zaman uyuyor bu çocuk anlamıyorum. Bu sıralar pek bir hareketli maşallah
Hiç bilmiyorum canım. İster istemez sarkma olur herhaldeBen de bundan almıştım 3 tane 1 aydır falan giyiyorum çok rahat ve dediğin gibi emzirmeye de uygun ben sanırım başka bişey almayacağım. Gerçi emzirirken dik tutan bişeyler almak gerekir mi sarkmaması için bilmiyorum ama
Saoalsin. Bazen dinlemek gerekio valla. Arada pisman olmuo deilmKocaları dinlemek lazım diyorsun yani
Geçmiş olsun geldi mi gitmiyor zaten
Oğlumu iyi edebilmek için 1 aydır uğraşıyorum Allah beterinden korusun ama yıprandık
Bu arkadaş benim aylardır kurtaricimKızlar bugün pentiden 3 al 2 öde ile yarım atlet tarzı sütyen aldım. İnanılmaz rahatmış ya. Paylaşmak istedim sizinle de. Sütyen olmadan meme ucum belli oluyor. Sütyenle de bir türlü rahat edemiyorum gevşek olsa da sıkıyor sanki. Bununla acayip rahat ettim. Emzirmek için de çok rahat olacak gibi. Kolayca yukarı sıvanıyor. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2598418
Ben s/m almıştım canım. Dün ölçtüm 90-91 gibi göğsüm. Ki aldığımda daha ufakti ama o kadar rahat ki hiç sıkmıyor. Ömrümde giydiğim en rahat sütyen diyebilirim.Canım inernette s/m ve m/l var sen hangi ölçü aldın gögüs bedenin kaç s/m cok mu sıkı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?