2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde de durum aynii bide bnmki huy edinmis sol kasigimin kosesine vurup duruo bi yeriyle bi turlu cozemiorm. Cok pis agri yapio.bide dedgin gibi ya rahim agzina ya da rahimin popo tarafina vuruo yer aca aca bitiremedi . Simdi de totosunu ordan oraya dansoz gibi gturup getirio

Selam kızlar bugün bizim de doktor randevu günümüzdü. Çalışabilir raporumu aldım inşallah son 5 haftam kaldı izne ayrılmaya. Minnoş kızımızı da gördük. 2 kilo olmuş 43 cm yalnız kafası biraz ilerde gidiyor. nasıl doğurcam diye bir dertlenmeye başladım herşey yolunda bu nedenle 4 hafta sonra tekrar gideceğim. Bu da bebiş ve benim son halimiz

Eklentiler

• 04EF791E-7E01-45BA-8F74-0A018D7751C3.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 47

Benimde aynı canım. Özellikle de geceleri. Çok sert dönüşler yapıyor canım çok yanıyor kızım biraz sakin ol diyorum hatta. İyice büyüdüler ya.

Sezeryan çok açıyor mu banada 6 nisan dedi normal doğum korkumdan dolayı şimdide kesilip biçilmek korkusu var
Bende korkuyorum ilk bebek benimkisi sezeryan surecide zorlu kardesimden kuzenlerimden biliyorum ama doktor sezeryan dersede yapacak bisey yok bebekler saglikla dogsun acisini cekicez her nakadar simdiden korkusu stresi sarsada ALLAH yardimcimi olsun

B

B
Benimde aynı canım. Özellikle de geceleri. Çok sert dönüşler yapıyor canım çok yanıyor kızım biraz sakin ol diyorum hatta. İyice büyüdüler ya.
Benimkide hareket halinde hep kayiyor karnimin icinde vuruslarida sert birde geceleri hickirik tutuyor pit pit hic kiyamiyorum buyudukce bence alanlari daraliyor kontrolsuz sert hareketler yapiyorlar bebişlerimiz

Kızlar bugün pentiden 3 al 2 öde ile yarım atlet tarzı sütyen aldım. İnanılmaz rahatmış ya. Paylaşmak istedim sizinle de. Sütyen olmadan meme ucum belli oluyor. Sütyenle de bir türlü rahat edemiyorum gevşek olsa da sıkıyor sanki. Bununla acayip rahat ettim. Emzirmek için de çok rahat olacak gibi. Kolayca yukarı sıvanıyor. Tavsiye ederim

Ya bende bundan alıcam aklımda böyle birşey almak var güle güle kullan canım

Ben de bundan almıştım 3 tane 1 aydır falan giyiyorum çok rahat ve dediğin gibi emzirmeye de uygun ben sanırım başka bişey almayacağım. Gerçi emzirirken dik tutan bişeyler almak gerekir mi sarkmaması için bilmiyorum ama

Canım inernette s/m ve m/l var sen hangi ölçü aldın gögüs bedenin kaç s/m cok mu sıkı olur

Ben de hep ustumu actm yaniom die sabah bi kalktm ki bogazlrim sis burun fış fış kayikci modunda ve tabikii hapsiriklaaarr
Kocaları dinlemek lazım diyorsun yani
Geçmiş olsun geldi mi gitmiyor zaten
Oğlumu iyi edebilmek için 1 aydır uğraşıyorum Allah beterinden korusun ama yıprandık

Ya bende bundan alıcam aklımda böyle birşey almak var güle güle kullan canım
Valla sutyenler benide bunaltiyor artik yarin bende alisverise cikicaktim emzirme sutyeni ic camasir bebegin eksikleri icin, o yarim atlet sutyenlere bende bir bakayim, rahatsa alirim, gerci goguslerim cok buyudu iyice buyuk dururmu ama rahatlikta onemli, tavsiye icinde tesekkur ederim

Canım ablam suan emziriyo o da bana yarım atlet gibi olanlardan al cok rahat dedi benim gögüslerim cok büyük değil ondan rahat ederim diyorum bakalım

Benim öyle hele geçen gün baya korktum

Hiç bilmiyorum canım. İster istemez sarkma olur herhalde

Bu arkadaş benim aylardır kurtaricim Yazmıştım hatta o zaman da. Üç al iki öde kampanyası falan da oluyor uyguna da geliyor. Çok rahat cidden.
Canım inernette s/m ve m/l var sen hangi ölçü aldın gögüs bedenin kaç s/m cok mu sıkı olur
Ben s/m almıştım canım. Dün ölçtüm 90-91 gibi göğsüm. Ki aldığımda daha ufakti ama o kadar rahat ki hiç sıkmıyor. Ömrümde giydiğim en rahat sütyen diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…