Aradığım cevap geldi alıyorum o zaman 3 tanesi 90liraya geliyor baya iyiBu arkadaş benim aylardır kurtaricimYazmıştım hatta o zaman da. Üç al iki öde kampanyası falan da oluyor uyguna da geliyor. Çok rahat cidden.
Ben s/m almıştım canım. Dün ölçtüm 90-91 gibi göğsüm. Ki aldığımda daha ufakti ama o kadar rahat ki hiç sıkmıyor. Ömrümde giydiğim en rahat sütyen diyebilirim.
Ya bende bundan alıcam aklımda böyle birşey almak var güle güle kullan canım
Çok sağol canım. Benim göğüsler çok büyük değil. 80b almıştım en son. Sırtım genişledi hamilelikte. Onun için ben m/l beden aldım. İyi ki öyle yapmışım. Bol durmadı. Zaten süt de olunca daha da şişerler. Bence m/l almalısın. Deneyerek alsan daha iyi tabi.Canım inernette s/m ve m/l var sen hangi ölçü aldın gögüs bedenin kaç s/m cok mu sıkı olur
Ben rahat ettim vallahi. İçinde yumuşak bir kap da var. Ucun belli olması imkansız. Kumaşı da oldukça yumuşak. Etikette soft touch yazıyor. Bu modeli tavsiye ederim özellikleValla sutyenler benide bunaltiyor artik yarin bende alisverise cikicaktim emzirme sutyeni ic camasir bebegin eksikleri icin, o yarim atlet sutyenlere bende bir bakayim, rahatsa alirim, gerci goguslerim cok buyudu iyice buyuk dururmu ama rahatlikta onemli, tavsiye icinde tesekkur ederim
Kızlar bugün pentiden 3 al 2 öde ile yarım atlet tarzı sütyen aldım. İnanılmaz rahatmış ya. Paylaşmak istedim sizinle de. Sütyen olmadan meme ucum belli oluyor. Sütyenle de bir türlü rahat edemiyorum gevşek olsa da sıkıyor sanki. Bununla acayip rahat ettim. Emzirmek için de çok rahat olacak gibi. Kolayca yukarı sıvanıyor. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2598418
Ben m/l aldım göğüslerim çok büyük değil 85b giyiyorum normalde büyürse diye büyük almıştım zaten esnek olduğu için bi büyüklük hissetmedim rahat bişey bol da gelmiyor. Normalde s-m giyerim aslında. Diğeri sıkar mı bilemedim amaCanım inernette s/m ve m/l var sen hangi ölçü aldın gögüs bedenin kaç s/m cok mu sıkı olur
Benimde bugün baya ağrıdı şimdi biraz azaldi çok sukur..Dünden önceki gün berbat haldeydim baş ağrısından. Sabah başladı yatana kadar geçmedi. Uyutmadı kaç saat. Sonra uyumuşum.
Ya benimki o kadar hareketli degil sadece bir o yana bir bu yana kıvrılıyor ama neresi popo neresi ayak anlamıyorum, aklıma geldi dün gece rüyamda bebegin ayağını görüyorum karnimdan öyle hoşuma gidiyor ki anlatamam:)Bizde de durum ayniibide bnmki huy edinmis sol kasigimin kosesine vurup duruo bi yeriyle bi turlu cozemiorm. Cok pis agri yapio.bide dedgin gibi ya rahim agzina ya da rahimin popo tarafina vuruo yer aca aca bitiremedi . Simdi de totosunu ordan oraya dansoz gibi gturup getirio
Ya benimde böyle bişey almam lazım.. ici pedli degilmi ?Kızlar bugün pentiden 3 al 2 öde ile yarım atlet tarzı sütyen aldım. İnanılmaz rahatmış ya. Paylaşmak istedim sizinle de. Sütyen olmadan meme ucum belli oluyor. Sütyenle de bir türlü rahat edemiyorum gevşek olsa da sıkıyor sanki. Bununla acayip rahat ettim. Emzirmek için de çok rahat olacak gibi. Kolayca yukarı sıvanıyor. Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2598418
Ay demek o zaman gözümden kaçmış paylaşımın. Daha önce tanışmak varmış bu rahatlıkla. Neyse geç olsun güç olmasınBu arkadaş benim aylardır kurtaricimYazmıştım hatta o zaman da. Üç al iki öde kampanyası falan da oluyor uyguna da geliyor. Çok rahat cidden.
Ben s/m almıştım canım. Dün ölçtüm 90-91 gibi göğsüm. Ki aldığımda daha ufakti ama o kadar rahat ki hiç sıkmıyor. Ömrümde giydiğim en rahat sütyen diyebilirim.
Evet içinde boş ince kap var.Benimde bugün baya ağrıdı şimdi biraz azaldi çok sukur..
Ya benimki o kadar hareketli degil sadece bir o yana bir bu yana kıvrılıyor ama neresi popo neresi ayak anlamıyorum, aklıma geldi dün gece rüyamda bebegin ayağını görüyorum karnimdan öyle hoşuma gidiyor ki anlatamam:)
Ya benimde böyle bişey almam lazım.. ici pedli degilmi ?
Ay canim valla bilmiyorum bende bugün anneme geldim ev biraz havasızdı birde benim koca çalıştı bugün akşama kadar sıkıldım biraz ondanda olabilir. .Ben dün yaşadım. Çok şiddetliydi ama tahminim haberlere çok üzüldüğüm için oldu.
Çekeceğimiz var bu zıpırlardaneggplantlover Sorma bazen desiyor sanki içimi Oğlum dur bı diyorum istemsizce Yatınca da eliyle kasiklarimi gidikliyor sanki
Kızlar bugun cok nefes darligi cekiyorum, gögsum daraliyor sanki is yapmisim gibi nefesim hizlaniyor kalbim pit pit hizli atiyor uzaniyorum dahada nefesim daraliyor, benim gibi olanlar varmi? Normalmi bu haftalarda bu durumlar?
Selam kızlar bugün yazılanları pek okuyamadım, ailemleydik şu saate dek.. CocoChanelden haber var mı?
Valla ben de tam anlamiorm neresinin oldgunu. Ben bi ara ruyalrimda ayaklrinin ya da ellerinin ciktgini goruodum asgidanBenimde bugün baya ağrıdı şimdi biraz azaldi çok sukur..
Ya benimki o kadar hareketli degil sadece bir o yana bir bu yana kıvrılıyor ama neresi popo neresi ayak anlamıyorum, aklıma geldi dün gece rüyamda bebegin ayağını görüyorum karnimdan öyle hoşuma gidiyor ki anlatamam:)
Ya benimde böyle bişey almam lazım.. ici pedli degilmi ?
Maalesef yok canım. Hepimiz merak içindeyiz.
Ya gerçekten aklım kaldı benim deCocoChanelmademoiselle de Hala hastanede mi acaba.. İnşallah erken doğum falan olmamıştır ya iyidir bebeği de o da.
Kızlar ben de çok merak ettim cidden, tüm gün aklımdaydı. İnşallah kendi de bebişi de sağlıklıdır. İnşallah en kısa sürede yazar bize de..Ay meraktan çatlayacağız. Hayır o değil yarın bir gün doğuma gidiyorum yazan herkesi merak edeceğiz. Keşke haberleşmenin daha kolay bir yolu olsaydı.
Çok sağol canım. Benim göğüsler çok büyük değil. 80b almıştım en son. Sırtım genişledi hamilelikte. Onun için ben m/l beden aldım. İyi ki öyle yapmışım. Bol durmadı. Zaten süt de olunca daha da şişerler. Bence m/l almalısın. Deneyerek alsan daha iyi tabi.
Ben rahat ettim vallahi. İçinde yumuşak bir kap da var. Ucun belli olması imkansız. Kumaşı da oldukça yumuşak. Etikette soft touch yazıyor. Bu modeli tavsiye ederim özellikle
Şimdi ben 75b giyiniyorum normalde ufak yani gögüslerim hatta dolgulu takarım ondan çok büyüse ne kadar olur ki diye düşündüm gerçi suan kapsız dolgusuz 75b bedene oluyorum ondan s/m olur mu diye düşündümBen m/l aldım göğüslerim çok büyük değil 85b giyiyorum normalde büyürse diye büyük almıştım zaten esnek olduğu için bi büyüklük hissetmedim rahat bişey bol da gelmiyor. Normalde s-m giyerim aslında. Diğeri sıkar mı bilemedim ama
Kizlar bu sutyen pentide ne diye geciyor bulamadimBu arkadaş benim aylardır kurtaricimYazmıştım hatta o zaman da. Üç al iki öde kampanyası falan da oluyor uyguna da geliyor. Çok rahat cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?