2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aradığım cevap geldi alıyorum o zaman 3 tanesi 90liraya geliyor baya iyi

Ya bende bundan alıcam aklımda böyle birşey almak var güle güle kullan canım
Canım inernette s/m ve m/l var sen hangi ölçü aldın gögüs bedenin kaç s/m cok mu sıkı olur
Çok sağol canım. Benim göğüsler çok büyük değil. 80b almıştım en son. Sırtım genişledi hamilelikte. Onun için ben m/l beden aldım. İyi ki öyle yapmışım. Bol durmadı. Zaten süt de olunca daha da şişerler. Bence m/l almalısın. Deneyerek alsan daha iyi tabi.
Ben rahat ettim vallahi. İçinde yumuşak bir kap da var. Ucun belli olması imkansız. Kumaşı da oldukça yumuşak. Etikette soft touch yazıyor. Bu modeli tavsiye ederim özellikle

Güle güle kullan canım

Canım inernette s/m ve m/l var sen hangi ölçü aldın gögüs bedenin kaç s/m cok mu sıkı olur
Ben m/l aldım göğüslerim çok büyük değil 85b giyiyorum normalde büyürse diye büyük almıştım zaten esnek olduğu için bi büyüklük hissetmedim rahat bişey bol da gelmiyor. Normalde s-m giyerim aslında. Diğeri sıkar mı bilemedim ama

Dünden önceki gün berbat haldeydim baş ağrısından. Sabah başladı yatana kadar geçmedi. Uyutmadı kaç saat. Sonra uyumuşum.
Benimde bugün baya ağrıdı şimdi biraz azaldi çok sukur..
Ya benimki o kadar hareketli degil sadece bir o yana bir bu yana kıvrılıyor ama neresi popo neresi ayak anlamıyorum, aklıma geldi dün gece rüyamda bebegin ayağını görüyorum karnimdan öyle hoşuma gidiyor ki anlatamam:)
Ya benimde böyle bişey almam lazım.. ici pedli degilmi ?

Ay demek o zaman gözümden kaçmış paylaşımın. Daha önce tanışmak varmış bu rahatlıkla. Neyse geç olsun güç olmasın

Evet içinde boş ince kap var.

eggplantlover Sorma bazen desiyor sanki içimi Oğlum dur bı diyorum istemsizce Yatınca da eliyle kasiklarimi gidikliyor sanki
Çekeceğimiz var bu zıpırlardan sert vurunca of yapma oğluş yaa diye kızıyorum. Sonra telefonumdaki fotoğrafını görüyorum. Vur anneeeem vuran sen ol bebeğim benim diyorum istemsizce

Kızlar bugun cok nefes darligi cekiyorum, gögsum daraliyor sanki is yapmisim gibi nefesim hizlaniyor kalbim pit pit hizli atiyor uzaniyorum dahada nefesim daraliyor, benim gibi olanlar varmi? Normalmi bu haftalarda bu durumlar?

Bana da oluyor canım. Akşam yemeğinden sonra bir müddet rahat nefes alamıyorum. Şuan yine daralıyor mesela. Bence normal hepsi.

Valla ben de tam anlamiorm neresinin oldgunu. Ben bi ara ruyalrimda ayaklrinin ya da ellerinin ciktgini goruodum asgidan

Maalesef yok canım. Hepimiz merak içindeyiz.
Ya gerçekten aklım kaldı benim de CocoChanelmademoiselle de Hala hastanede mi acaba.. İnşallah erken doğum falan olmamıştır ya iyidir bebeği de o da.
Ay meraktan çatlayacağız. Hayır o değil yarın bir gün doğuma gidiyorum yazan herkesi merak edeceğiz. Keşke haberleşmenin daha kolay bir yolu olsaydı.
Kızlar ben de çok merak ettim cidden, tüm gün aklımdaydı. İnşallah kendi de bebişi de sağlıklıdır. İnşallah en kısa sürede yazar bize de..

Şimdi ben 75b giyiniyorum normalde ufak yani gögüslerim hatta dolgulu takarım ondan çok büyüse ne kadar olur ki diye düşündüm gerçi suan kapsız dolgusuz 75b bedene oluyorum ondan s/m olur mu diye düşündüm çok da sıkmasın istiyorum evde hiç takmam sütyen normalde m/l daha mı rahat olur bilemiyorum sırtı geniş biri de değilim bugun de cıkmıstım dışarı bilsem ugrardım ondan internetten alayım demiştim

Kizlar bu sutyen pentide ne diye geciyor bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…