Canım dinlene dinlene yürü bence. Artık ağırlaştık çünkü. Zorlamamak lazımKizlar dün epey yürüyüş yaptim 2 saati askin süre. Dun belim falan acıdı ama dinlenince gecti . Bugün karnim tas gibi oldu birakmiyor hic nefesim darlanip duruyor
Canım ben m/l aldım bol gelmedi. Rahat oldu. Süt de dolacak daha diye büyük aldım. Memnun kaldım. Benim de küçük göğüslerim. Rahat edemezsem diye de korktum açıkçası küçük gelirse diye.Şimdi ben 75b giyiniyorum normalde ufak yani gögüslerim hatta dolgulu takarım ondan çok büyüse ne kadar olur ki diye düşündüm gerçi suan kapsız dolgusuz 75b bedene oluyorum ondan s/m olur mu diye düşündümçok da sıkmasın istiyorum evde hiç takmam sütyen normalde m/l daha mı rahat olur bilemiyorum sırtı geniş biri de değilim bugun de cıkmıstım dışarı bilsem ugrardım ondan internetten alayım demiştim
Kizlar bu sutyen pentide ne diye geciyor bulamadim
Bende ondan korkuyorum rahat edemessem diye giymeye de alışık değilim boğmasın darlamasın beni diye en iyisi magazadan almak. İnş kampanya bitmeden yetişirimCanım ben m/l aldım bol gelmedi. Rahat oldu. Süt de dolacak daha diye büyük aldım. Memnun kaldım. Benim de küçük göğüslerim. Rahat edemezsem diye de korktum açıkçası küçük gelirse diye.
Benimki daha farklı canım. Yaka kısmı dantelli gibi. Bunu da görmüştüm. 45tl olması lazım bu. Benim aldığımda soft touch yazıyor. Çok yumuşak kumaşı. 49.90 dı fiyatı.
Bu değil mi oBenimki daha farklı canım. Yaka kısmı dantelli gibi. Bunu da görmüştüm. 45tl olması lazım bu. Benim aldığımda soft touch yazıyor. Çok yumuşak kumaşı. 49.90 dı fiyatı.
Eki Görüntüle 2598482
Buldum
Bu değil mi oben o diye bakıyorum ne yazıyo etiketinde bunu alayım güzel gözüküyor
Tamamdır canım alayım en iyisi daha düşünmedenBuModal Coated Bra PLMODKSU16IY-WHI - BEYAZ2 - Penti
Modal Coated Bra PLMODKSU16IY-WHI - BEYAZ2 at Penti. You can quickly buy quality products similar to the Modal Coated Bra PLMODKSU16IY-WHI - BEYAZ2 at penti.com.www.penti.com
Bu kimin bebişi kızzKızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
O zaman sana s/m daha iyi olur bence. Öyle sıkacak bir kumaşı yok zaten alınca anlarsın. Olmazsa mağazadan değişim imkanı oluyor pentideŞimdi ben 75b giyiniyorum normalde ufak yani gögüslerim hatta dolgulu takarım ondan çok büyüse ne kadar olur ki diye düşündüm gerçi suan kapsız dolgusuz 75b bedene oluyorum ondan s/m olur mu diye düşündümçok da sıkmasın istiyorum evde hiç takmam sütyen normalde m/l daha mı rahat olur bilemiyorum sırtı geniş biri de değilim bugun de cıkmıstım dışarı bilsem ugrardım ondan internetten alayım demiştim
İstersen farklı bedenlerden al. Bir büyük bir küçük alırsan iki bedeni de denemiş olursun. Doğumdan sonra büyüğü giyersinTamamdır canım alayım en iyisi daha düşünmeden
Benim bebeğimBu kimin bebişi kızz
Doğum mu yaptınBenim bebeğim
İlk bebeğimiz doğdu sanırım maşallah Allah sağlık uzun ömür versinBenim bebeğim
Nasıl yaniBenim bebeğim
Anaaaaamm ben soookkBenim bebeğim
Nasııılll? Senin bebişse Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı olsun canımKızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
Bi arkadaş vardı coco gibi birşeydi kullanıcı adini tam hatırlamıyorum. Onu merak ediyordunuz. Birde ben sizi telaşlandırmiyım dedim.İlk bebeğimiz doğdu sanırım maşallah Allah sağlık uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?