Norml mi oldu ne zmn dogdu cabuk soleeBi arkadaş vardı coco gibi birşeydi kullanıcı adini tam hatırlamıyorum. Onu merak ediyordunuz. Birde ben sizi telaşlandırmiyım dedim.
Maşşallah canımmm gözünüz aydın olsunKızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
Sagol canım iyiyiz Allaha şükür. biraz ağrım var oda olacak o kadar bugunumuze şukurMaşşallah canımmm gözünüz aydın olsuninanmıyorum tam süpriz bebek oldu 29 şubatta hrm de☺ iyi misiniz ikiniz de nasılsınız?
İyi yaptın en son doğuma alacak bir durum yok diye eve gitmiştin sonra noldu?Bi arkadaş vardı coco gibi birşeydi kullanıcı adini tam hatırlamıyorum. Onu merak ediyordunuz. Birde ben sizi telaşlandırmiyım dedim.
Yaa Maşşallah size geçmiş olsun sağlıkla doğum olmuş ya şükürSagol canım iyiyiz Allaha şükür. biraz ağrım var oda olacak o kadar bugunumuze şukur
Dün aksam burada bir arkadaşa yazmıştim. Yesil akıntım var diye doktorda bir tane fitil yazdi. Onu kullandim dun gece. Sabaha karşı cok ağrım oldu. Hastaneye gittim Acılmam vardı sezaryan oldum.İyi yaptın en son doğuma alacak bir durum yok diye eve gitmiştin sonra noldu?
Baharcim Allah sihhatle büyütmeyi nasip etsin. Maşallah kuzuya. Gayet iyi görünüyor. Allah im hep sağlıklı güzel günlerini göstersin. Çok geçmiş olsun. Gözün aydın.Kızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
Ayyy maşallahBenim bebeğim
Sağol canim benim. İnsallah sizlerede saglikli guzel dogumlar nasip etsin.Baharcim Allah sihhatle büyütmeyi nasip etsin. Maşallah kuzuya. Gayet iyi görünüyor. Allah im hep sağlıklı güzel günlerini göstersin. Çok geçmiş olsun. Gözün aydın.
Sabah 9Ayyy maşallahnasılsınız ne zaman doğurdun
Bebiş nasıl 35 haftayı doldurdun muSabah 9
2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyumYaa Maşşallah size geçmiş olsun sağlıkla doğum olmuş ya şükürkaç kg doğdu nasıl oldu anlatsana biraz. Bebek yanında mı küvezde mi şimdi
Bahar bu ilk bebeğin mi yoksa Doğum mu yaptın? Maaşallah çok tatlı, Allah ım esirgesinBenim bebeğim
Iyiyiz Allaha sukur. Mart 29 demisti doktor. Tam bir ay erken oldu, ama hayirlisi boyleumiş demekkiŞubat bitmeden haberler gelmeye başladı. Erkenci bebis duramadı. Ne kadar heyecanlı. ❤❤❤
İyisiniz inşallah. Müsait olduğunda sen nasılsın bebek nasıl yazar mısın canım? . Bizim gibi endişeli annelere de bilgi olur. @baharumutduru2018
Oy canımmm benim Allah anneli babalı kardeşli sağlıkla mutlulukla büyütsün. Çok sevindim. Maaşallah . Sağlıkla kalın inşallah.2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyum
Dogum yaptım erken doğum sabah 9Bahar bu ilk bebeğin mi yoksa Doğum mu yaptın? Maaşallah çok tatlı, Allah ım esirgesin
Kıızz o ne demek??Benim bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?