2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sagol canım iyiyiz Allaha şükür. biraz ağrım var oda olacak o kadar bugunumuze şukur
Yaa Maşşallah size geçmiş olsun sağlıkla doğum olmuş ya şükür kaç kg doğdu nasıl oldu anlatsana biraz. Bebek yanında mı küvezde mi şimdi

İyi yaptın en son doğuma alacak bir durum yok diye eve gitmiştin sonra noldu?
Dün aksam burada bir arkadaşa yazmıştim. Yesil akıntım var diye doktorda bir tane fitil yazdi. Onu kullandim dun gece. Sabaha karşı cok ağrım oldu. Hastaneye gittim Acılmam vardı sezaryan oldum.

Sağol
Baharcim Allah sihhatle büyütmeyi nasip etsin. Maşallah kuzuya. Gayet iyi görünüyor. Allah im hep sağlıklı güzel günlerini göstersin. Çok geçmiş olsun. Gözün aydın.
Sağol canim benim. İnsallah sizlerede saglikli guzel dogumlar nasip etsin.

Ay ben tüm gün bakamadım resmen grubumuzun ilk bebesi gelmiş @baharumutduru2018 canım allah analı babalı büyütsün, resmen sürpriz yaptı he neyse ikinizde sağlıklıysanız önemli olan o. Çok şükür
Ya CocoChanelmademoiselle keşke senden de haber alabilsek arkadaşım.

Şubat bitmeden haberler gelmeye başladı. Erkenci bebis duramadı. Ne kadar heyecanlı.

İyisiniz inşallah. Müsait olduğunda sen nasılsın bebek nasıl yazar mısın canım? . Bizim gibi endişeli annelere de bilgi olur. @baharumutduru2018

Iyiyiz Allaha sukur. Mart 29 demisti doktor. Tam bir ay erken oldu, ama hayirlisi boyleumiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…