2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyum

Ay ne güzel Allah analı babalı büyütsün inş sna da geçmiş olsun canım kısa sürede toparlarsın inş şanslı bebek mi şansız mi 29 Şubat bebeği olarak 4 yılda bir yaş büyüyecek

Iyiyiz Allaha sukur. Mart 29 demisti doktor. Tam bir ay erken oldu, ama hayirlisi boyleumiş demekki
Önemli olan sağlıkla kavuşmak canım. Doğum işinde Rabbim ne yazarsa o oluyor.

Ohh miss gibi kokar şimdi kuzucuk. Bol bol kokla. Rabbim hersey den korusun seni ve kuzucuklarini.

Bana da oluyor canım. Akşam yemeğinden sonra bir müddet rahat nefes alamıyorum. Şuan yine daralıyor mesela. Bence normal hepsi.
Son ay zormus gercekten 8 ay boyunca hareketli enerjik her isini kendi yapan yuruyusler yapan bir insanken simdi kaplunbag gibi yuruyorum egilip kalkmak cok zor gece pozisyon bulmak evin isini yapmak nefes almak bile zor,Allah yardimcimiz olsun bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi rabbim nasip etsin onlar icin herseye deger

Kızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
Gözün aydın maşallah çok güzel bir bebek
O zaman sana s/m daha iyi olur bence. Öyle sıkacak bir kumaşı yok zaten alınca anlarsın. Olmazsa mağazadan değişim imkanı oluyor pentide
Evet canım olmazsa gider değiştirdim bedenimi sağol
İstersen farklı bedenlerden al. Bir büyük bir küçük alırsan iki bedeni de denemiş olursun. Doğumdan sonra büyüğü giyersin
Zaten 3 renk alıyım dedim siyahda m/l kalmış degişmeli giyerim, teşekkür ederim canım

Tesekkur ederim

@baharumutduru2018
Canim cok sevindim, grubun ilk bebisi kilosuda sagligida iyiymiş masallah! Allah anali babalı buyutsun çok sukur sana da cok geçmiş olsun.
Amin çok tésekkur ederim canim. Kiloya hiç aldanmayın, 1750 demislerdi baska hastane 2400 dedi 2900 doğdu. Dogum oncesi ultrasyonda 2500 ölçüldü. Darısı basına ben sırama saldım. Artık sizlerden hayırlı haberler bekliyorum

Aradığım cevap geldi alıyorum o zaman 3 tanesi 90liraya geliyor baya iyi
Canım bence s/m cidden çok rahat
Ay demek o zaman gözümden kaçmış paylaşımın. Daha önce tanışmak varmış bu rahatlıkla. Neyse geç olsun güç olmasın
Aynen canım süper bir şey cidden.
Ay canim valla bilmiyorum bende bugün anneme geldim ev biraz havasızdı birde benim koca çalıştı bugün akşama kadar sıkıldım biraz ondanda olabilir. .
Günümüz günümüzü tutmuyor ki canım. Normal sanırım tansiyon olmasın yeter ki.
Çekeceğimiz var bu zıpırlardan sert vurunca of yapma oğluş yaa diye kızıyorum. Sonra telefonumdaki fotoğrafını görüyorum. Vur anneeeem vuran sen ol bebeğim benim diyorum istemsizce
Ben müzikli bulutunu açıyorum sakinleşiyor
Kizlar dün epey yürüyüş yaptim 2 saati askin süre. Dun belim falan acıdı ama dinlenince gecti . Bugün karnim tas gibi oldu birakmiyor hic nefesim darlanip duruyor
Aman canım çok yorunca oluyor dikkat et.
Kizlar bu sutyen pentide ne diye geciyor bulamadim
Modal basic sütyen diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…