- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyum
İnanmıyorum canım gözün aydınDogum yaptım erken doğum sabah 9
Önemli olan sağlıkla kavuşmak canım. Doğum işinde Rabbim ne yazarsa o oluyor.Iyiyiz Allaha sukur. Mart 29 demisti doktor. Tam bir ay erken oldu, ama hayirlisi boyleumiş demekki
Oyy maşallah çok güzel kilosu da iyi kuvöz e de girmemiş pek de sağlıklı görünüyor Allah analı babalı büyütsün sürpriz yaptı hem de 29 şubatta2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyum
Son ay zormus gercekten 8 ay boyunca hareketli enerjik her isini kendi yapan yuruyusler yapan bir insanken simdi kaplunbag gibi yuruyorum egilip kalkmak cok zor gece pozisyon bulmak evin isini yapmak nefes almak bile zor,Allah yardimcimiz olsun bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi rabbim nasip etsin onlar icin herseye degerBana da oluyor canım. Akşam yemeğinden sonra bir müddet rahat nefes alamıyorum. Şuan yine daralıyor mesela. Bence normal hepsi.
Gözün aydın maşallah çok güzel bir bebekKızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
Evet canım olmazsa gider değiştirdim bedenimi sağolO zaman sana s/m daha iyi olur bence. Öyle sıkacak bir kumaşı yok zaten alınca anlarsın. Olmazsa mağazadan değişim imkanı oluyor pentide
Zaten 3 renk alıyım dedim siyahda m/l kalmış degişmeli giyerim, teşekkür ederim canımİstersen farklı bedenlerden al. Bir büyük bir küçük alırsan iki bedeni de denemiş olursun. Doğumdan sonra büyüğü giyersin
@cocoMaalesef yok canım. Hepimiz merak içindeyiz.
Evet bende eskisi gibi tempolu yuruyemiyorum hemen belime kuyruk sokumuma agri giriuor tempoyu dusurmek lazim agirlastik artikCanım dinlene dinlene yürü bence. Artık ağırlaştık çünkü. Zorlamamak lazım
Dogdumu yoksa?Benim bebeğim
Teşekkur ederim Allah razi olsunGözün aydın maşallah çok güzel bir bebek
Evet canım olmazsa gider değiştirdim bedenimi sağol
Zaten 3 renk alıyım dedim siyahda m/l kalmış degişmeli giyerim, teşekkür ederim canım
Tesekkur ederimÇok sağol canım. Benim göğüsler çok büyük değil. 80b almıştım en son. Sırtım genişledi hamilelikte. Onun için ben m/l beden aldım. İyi ki öyle yapmışım. Bol durmadı. Zaten süt de olunca daha da şişerler. Bence m/l almalısın. Deneyerek alsan daha iyi tabi.
Ben rahat ettim vallahi. İçinde yumuşak bir kap da var. Ucun belli olması imkansız. Kumaşı da oldukça yumuşak. Etikette soft touch yazıyor. Bu modeli tavsiye ederim özellikle
Maşallah kilosu da yerinde. Sizde iyisiniz ne güzel. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı biz diğerlerine2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyum
Aynen canim Ay yok bundan sonra kisa öz yaparim yürüyüş bir iki gun hic yürüyüş yapmayi da düşünmüyorum biraz dinleneyim nefesim bile zorlaştıCanım dinlene dinlene yürü bence. Artık ağırlaştık çünkü. Zorlamamak lazım
Amin çok tésekkur ederim canim. Kiloya hiç aldanmayın, 1750 demislerdi baska hastane 2400 dedi 2900 doğdu. Dogum oncesi ultrasyonda 2500 ölçüldü. Darısı basına ben sırama saldım. Artık sizlerden hayırlı haberler bekliyorum@baharumutduru2018
Canim cok sevindim, grubun ilk bebisi kilosuda sagligida iyiymiş masallah! Allah anali babalı buyutsun çok sukur sana da cok geçmiş olsun.
İnşallah canım benim. Sizlerede sağlıklı sıhatli doğumlarMaşallah kilosu da yerinde. Sizde iyisiniz ne güzel. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı biz diğerlerine
Cok şaşırdık erken oldu ama şükür ki sagliklisiniz iyisiniz ikinizde .. saglicakla büyüt bebegini insallahKızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
Canım bence s/m cidden çok rahatAradığım cevap geldi alıyorum o zaman 3 tanesi 90liraya geliyor baya iyi
Aynen canım süper bir şey cidden.Ay demek o zaman gözümden kaçmış paylaşımın. Daha önce tanışmak varmış bu rahatlıkla. Neyse geç olsun güç olmasın
Günümüz günümüzü tutmuyor ki canım. Normal sanırım tansiyon olmasın yeter ki.Ay canim valla bilmiyorum bende bugün anneme geldim ev biraz havasızdı birde benim koca çalıştı bugün akşama kadar sıkıldım biraz ondanda olabilir. .
Ben müzikli bulutunu açıyorum sakinleşiyorÇekeceğimiz var bu zıpırlardansert vurunca of yapma oğluş yaa diye kızıyorum. Sonra telefonumdaki fotoğrafını görüyorum. Vur anneeeem vuran sen ol bebeğim benim diyorum istemsizce
Aman canım çok yorunca oluyor dikkat et.Kizlar dün epey yürüyüş yaptim 2 saati askin süre. Dun belim falan acıdı ama dinlenince gecti . Bugün karnim tas gibi oldu birakmiyor hic nefesim darlanip duruyor
Modal basic sütyen diye geçiyorKizlar bu sutyen pentide ne diye geciyor bulamadim
Saol canim inşallah hep beraber, görelim o gunleriCok şaşırdık erken oldu ama şükür ki sagliklisiniz iyisiniz ikinizde .. saglicakla büyüt bebegini insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?