2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tesekkur ederim canim. Çok şuķur iyiyiz. Süpriz yaptı gelmeyi cok istedi gel dedik.
Önemli olan sağlıklı olması canım. Şükür ki iyisiniz ikiniz de. Hadi kurtuldun şükür, şimdi tadını çıkar

Arkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkki çok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var

Keske yakinda olsaydim da ben gelebilseydim yanina arkadasim dua edebiliyorum sadece sana
Uslu dur minik kuzu dur icerde biraz daha
Yatakta olmaya calis canim dinlen dikkat et bebeginle sana saglik diliyorum

Dualarımız seninle Allah sabır versin inşallah bebeğin de sağlıkla gelsin.

Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun bebeğini ve seni korusun, minigimizde sağlıkla gelsin insallah

Ah kıyamam bitanem. İnşallah durması gerektiği kadar durur içeride. Ve sağlıkla doğsun inşallah. Allah agrini acını azaltsin. Dualarım seninle.

Bi arkadaş vardı coco gibi birşeydi kullanıcı adini tam hatırlamıyorum. Onu merak ediyordunuz. Birde ben sizi telaşlandırmiyım dedim.
Baharrrrr çok sevindim sen de duru kuzumuz da çok iyisiniz maşallah Allah bizlere de nasip etsin sağlıkla
Çok dikkat et kendine bütün dualarımız seninle

@baharumutduru2018 Allah ım nası şaşırdım. Sağlıklı olmanıza çok sevindim. Maşallah nazar değmesin çok ama çok güzel bir bebek. Allah analı babalı büyütsün. Çok duygulandım görünce.

CocoChanelmademoiselle Canım benim ya. Meraktan öldük iyiki yazabildin. Çok üzgünüm keşke elimde olsa sancılarını geçirebilsem. Bol bol dua ediyorum senin için. Biraz daha sık dişini. Bebişimiz de biraz daha beklesin. Her şey güzel olsun inşallah.

Keske yakinda olsaydim da ben gelebilseydim yanina arkadasim dua edebiliyorum sadece sana
Uslu dur minik kuzu dur icerde biraz daha
Yatakta olmaya calis canim dinlen dikkat et bebeginle sana saglik diliyorum
Evet bnm de hosuma gitmisti. Hatta bazen ole sesleniodum alisayim diye ama rafa kaldrildi malesef. Neye niyet neye kismet
Ben selim koyacağım. Yanına birşey bulamadım bende selimefe selim Alp bakalım arıyoruz
CocoChanelmademoiselle arkadasım cok gecmiş olsun. İnsaallah vaktinde zamanında gelir bebegin. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Dualarımız seninle Allah sabır versin inşallah bebeğin de sağlıkla gelsin.
Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun bebeğini ve seni korusun, minigimizde sağlıkla gelsin insallah
Ah kıyamam bitanem. İnşallah durması gerektiği kadar durur içeride. Ve sağlıkla doğsun inşallah. Allah agrini acını azaltsin. Dualarım seninle.
Allah razı olsun her birinizden canlarım dualarınızın karşılığını Gani Gani alırsınız inşallah en büyük dileğim rabbimden.o kadar zoruma gidiyor ki annem babam sezeryan olursam öyle gelirlermiş şuan gelemezlermiş heryer kar yağıyormuş durumun ciddiyetinin farkındalar ama değillermiş gibi yapıyorlar o kadar zoruma gidiyor ki kızım tek başına babasıyla sürünüyorlar evde.ailem var ama yoklarmış o kadar ağır geldi ki içim yanıyo

Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla dolar yavrum çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…