2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa @baharumutduru2018 canımm bana yeşil akıntı var demiştin demekki enfeksiyon vardı ki erken doğum oldu neyse cnm çok sevindim maşallah kuzucuğa hadi darısı bize olsun arkandan ben geliyim inşaallahhh aminnnn. Bu arada ne güzel bir sürpriz yaaa

Rabbşm şifa versin canım sende bebeğinde sağlıkla atlatırsınız inş

CocoChanelmademoiselle Boşver şimdi kim gelmiş gitmiş düşünme sen. Bak üzüldüğün için zaten başladı biliyorsun. Sakin ol o yüzden. Canları sağ olsun ne yapalım gelmeyiversinler. Telefondan komik videolar filmler izle, eğlenceli şeyler oku. Senin şu an iyi olman lazım çünkü.

Evet kuzum , kızıma aşırı üzüntümden oldu ama böyle olacağını da tahmin edemedim.3 gün üzüntüden sonra bu hale geldim takmamaya çalışıyorum bende elimden geldiğince yavrularım iyi olsun yeter ama eşimde bakabiliyor mu aklım kalıyor hep.Allahım bu kötü günleri atlatmayı,ilerde gülerek anlatmayı hatırlamayı nasip etsin

@baharumutduru2018 canım gözün Aydın doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün bahtını güzel eylesin inşallah.hayat o prensese hep gülsün hiç incitmesin aminn
Téşekkur ederim canim Allah razı olsun. Sanada çok geçmiş olsun, İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Senin ve bebeğinin hakkında hayırlı ne ise o olsun. Seni ve bebeğini Allah korusun. Acil şifalar diliyorum canım

Amin canım Allah razı olsun

Amiin. Bakar bitanem neden bakamasin babası o da. Yani en fazla ne olabilir ki? Öğünü geçer ya da pişik olur dimi? Ama şu an karnındaki yavrunun zamana ihtiyacı var, bunun için de senin morale ihtiyacın var. Hadi artık kötü şeyler, uzulecegin şeyler düşünme. Bunu da bilerek yapmadin ayrıca. Kızın da evladın, elinde olmadan üzüldün çok doğal. Ama şu an kendini kontrol etmek zorundasın.

Haklısın gülüm o kadar haklısın ki, eksik olma.nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum her birinize.halimi derdimi anlayan bi sizler varsınız

Benim mecburi sezaryan oldu. Daha öncesinde miyom amaliyatı olduğum icin. Genel anestezi oldum. İlk saatler cok agrım oldu ama, dayanamıyacağim kadar değil.zor da diyemem kolayda diyemem. Bazen başın bile ağrısa ölüyorum sanırsın. Yani insanın neresi ağrısa canı orasinda. Gecmeyen birsey değil, en güzelide bebegin saglikli dedikleri anda, hersey degisiyor. Yurudukce agrı azalıyor. Bana kalırsa doğurdugum iyi oldu. Hamileyken daha cok agrim oluyordu. Sütüm geldi tutmada sıkıntı yaşamadım.

Cnm yaa aklimzdan cikmadin hic. annenlrn gelmemsine de ayri uzuldm. Imkan olsydi ben de gelirdim valla. Rabbim yardimcin olsn. Insllh zamnnda gelir bebgin de. Bundan sonra orda kafani dagitmya bak.

Dün aksam burada bir arkadaşa yazmıştim. Yesil akıntım var diye doktorda bir tane fitil yazdi. Onu kullandim dun gece. Sabaha karşı cok ağrım oldu. Hastaneye gittim Acılmam vardı sezaryan oldum.

ben dün mesajını okuyunca şunu düşündüm nişan her zaman pembe ya da benzer olmuyor yeşil akıntı şeklinde de oluyor Google görsellerde bol miktarda vardı araştırdığımda aklıma ilk nişan geldiği gelmişti enfeksiyon daha sık beyaz oluyor diye biliyorum .. yanılmamısım da gözün Aydın... Nisa da mı yaptın doğumu masallah kilosu da güzel allah analı babalı büyütsün...

CocoChanelmademoiselle gwçmiş olsun tekrardan üzme kendini aileler konusunda da yapacak Bişi yok kızın da önce Allah’a emanet öyle düşün.. İstanbul’da isen ben gelebilirim yanına yazman yeter...

Ve diğer arkadaşlarım her gün bir temizlik konusu vs geçiyor da lütfen dikkat edin azıcık canınızın koymetini bilin kendinizi bebeklerinizi yormayın strese sokmayın... ilk bebeğimiz bir ay erken olarak katıldı aramıza darısı diğerlerinin başına

Tatlım bak haala kendini üzüyorsun. Kizin emin ellerde babasında. Bakıyordur hemde cok iyi bakıyordur.Bak ani doğum yaptım, kayınvalide yok kastamonuda. 17 aylık oğlum yanımda esim oglumu alip eve gitse biz tekiz diye gidemiyor. Ogluma gözumun önunde yemek yediremiyor. Mama sandalyesini ariyor ortam degisik yemegi begenmiyor,Abur cubur gecistiriyor. Cocukta saşirdi cunku yabanciladı burayı. Ama ne yapalım öyle bole 2 gun idare edeceğiz. Hersey dört dortluk olmasi gerekmez. Olamazda zaten,Şartlar bunu gösterdi. Ne yapalım iyi veya kötü bunlar bizim ilerde gulerek anlatacağımız anilar. Şuan hastane ortaminda ayak ucumda uyuyor.

O gün yazdığımda benim de yeşil akıntı gelmişti akşama kadar kasılma ve bel ağrısı çektim. Ben enfeksiyon vardır diye düşündüm ama sen yazınca şimdi aklıma geldi de enfda akıntı sürekli devam etmesi lazım demi. Benim o gün oldu sadece sonra birdaha olmadı.
Pazartesi kontrol günüm ne diyecek Dr.

İnternetten doğum nişanı fotolarına bir bak istersen benziyor mu korkutmak istemem ama bir de nişandan sonra doğum bir günde de oluyor bir kaç günde de sanırım net Bişi yok o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…