- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Allah razı olsun canım benimBaharrrrr çok sevindim sen de duru kuzumuz da çok iyisiniz maşallahAllah bizlere de nasip etsin sağlıkla
Çok dikkat et kendine bütün dualarımız seninle
Rabbşm şifa versin canım sende bebeğinde sağlıkla atlatırsınız inşArkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
CocoChanelmademoiselle canımm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inş.
Allah razı olsun canlarım hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah.ikinci ben olucam galiba nolur 3.4. Olayım çok erken benimkiRabbşm şifa versin canım sende bebeğinde sağlıkla atlatırsınız inş
Evet kuzum , kızıma aşırı üzüntümden oldu ama böyle olacağını da tahmin edemedim.3 gün üzüntüden sonra bu hale geldimCocoChanelmademoiselle Boşver şimdi kim gelmiş gitmiş düşünme sen. Bak üzüldüğün için zaten başladı biliyorsun. Sakin ol o yüzden. Canları sağ olsun ne yapalım gelmeyiversinler. Telefondan komik videolar filmler izle, eğlenceli şeyler oku. Senin şu an iyi olman lazım çünkü.
Téşekkur ederim canim Allah razı olsun. Sanada çok geçmiş olsun, İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Senin ve bebeğinin hakkında hayırlı ne ise o olsun. Seni ve bebeğini Allah korusun. Acil şifalar diliyorum canım@baharumutduru2018 canım gözün Aydın doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün bahtını güzel eylesin inşallah.hayat o prensese hep gülsün hiç incitmesin aminn
Amin canım Allah razı olsunTéşekkur ederim canim Allah razı olsun. Sanada çok geçmiş olsun, İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Senin ve bebeğinin hakkında hayırlı ne ise o olsun. Seni ve bebeğini Allah korusun. Acil şifalar diliyorum canım
Amiin. Bakar bitanem neden bakamasin babası o da. Yani en fazla ne olabilir ki? Öğünü geçer ya da pişik olur dimi? Ama şu an karnındaki yavrunun zamana ihtiyacı var, bunun için de senin morale ihtiyacın var. Hadi artık kötü şeyler, uzulecegin şeyler düşünme. Bunu da bilerek yapmadin ayrıca. Kızın da evladın, elinde olmadan üzüldün çok doğal. Ama şu an kendini kontrol etmek zorundasın.Evet kuzum , kızıma aşırı üzüntümden oldu ama böyle olacağını da tahmin edemedim.3 gün üzüntüden sonra bu hale geldimtakmamaya çalışıyorum bende elimden geldiğince yavrularım iyi olsun yeter ama eşimde bakabiliyor mu aklım kalıyor hep.Allahım bu kötü günleri atlatmayı,ilerde gülerek anlatmayı hatırlamayı nasip etsin
Haklısın gülüm o kadar haklısın ki, eksik olma.nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum her birinize.halimi derdimi anlayan bi sizler varsınızAmiin. Bakar bitanem neden bakamasin babası o da. Yani en fazla ne olabilir ki? Öğünü geçer ya da pişik olur dimi? Ama şu an karnındaki yavrunun zamana ihtiyacı var, bunun için de senin morale ihtiyacın var. Hadi artık kötü şeyler, uzulecegin şeyler düşünme. Bunu da bilerek yapmadin ayrıca. Kızın da evladın, elinde olmadan üzüldün çok doğal. Ama şu an kendini kontrol etmek zorundasın.
Benim mecburi sezaryan oldu. Daha öncesinde miyom amaliyatı olduğum icin. Genel anestezi oldum. İlk saatler cok agrım oldu ama, dayanamıyacağim kadar değil.zor da diyemem kolayda diyemem. Bazen başın bile ağrısa ölüyorum sanırsın. Yani insanın neresi ağrısa canı orasinda. Gecmeyen birsey değil, en güzelide bebegin saglikli dedikleri anda, hersey degisiyor. Yurudukce agrı azalıyor. Bana kalırsa doğurdugum iyi oldu. Hamileyken daha cok agrim oluyordu. Sütüm geldi tutmada sıkıntı yaşamadım.@baharumutduru2018 canımm sen şimdi bize yol göster kız bana da sanki sezeryan yolu gözüküyor gibi.
Ananı neyini de düşünme K Kuf bdv başkanının dediği gibi.bebişine odaklan sütün geldi mi minnoş tuttu mu memeyi oyyy nenem ne güzel yaa bizde pırtlartsaydık bi
Cnm yaa aklimzdan cikmadin hic.Arkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
Dün aksam burada bir arkadaşa yazmıştim. Yesil akıntım var diye doktorda bir tane fitil yazdi. Onu kullandim dun gece. Sabaha karşı cok ağrım oldu. Hastaneye gittim Acılmam vardı sezaryan oldum.
Tatlım bak haala kendini üzüyorsun. Kizin emin ellerde babasında. Bakıyordur hemde cok iyi bakıyordur.Bak ani doğum yaptım, kayınvalide yok kastamonuda. 17 aylık oğlum yanımda esim oglumu alip eve gitse biz tekiz diye gidemiyor. Ogluma gözumun önunde yemek yediremiyor. Mama sandalyesini ariyor ortam degisik yemegi begenmiyor,Abur cubur gecistiriyor. Cocukta saşirdi cunku yabanciladı burayı. Ama ne yapalım öyle bole 2 gun idare edeceğiz. Hersey dört dortluk olmasi gerekmez. Olamazda zaten,Şartlar bunu gösterdi. Ne yapalım iyi veya kötü bunlar bizim ilerde gulerek anlatacağımız anilar. Şuan hastane ortaminda ayak ucumda uyuyor.Evet kuzum , kızıma aşırı üzüntümden oldu ama böyle olacağını da tahmin edemedim.3 gün üzüntüden sonra bu hale geldimtakmamaya çalışıyorum bende elimden geldiğince yavrularım iyi olsun yeter ama eşimde bakabiliyor mu aklım kalıyor hep.Allahım bu kötü günleri atlatmayı,ilerde gülerek anlatmayı hatırlamayı nasip etsin
ben dün mesajını okuyunca şunu düşündüm nişan her zaman pembe ya da benzer olmuyor yeşil akıntı şeklinde de oluyor Google görsellerde bol miktarda vardı araştırdığımda aklıma ilk nişan geldiği gelmişti enfeksiyon daha sık beyaz oluyor diye biliyorum .. yanılmamısım da gözün Aydın... Nisa da mı yaptın doğumu masallah kilosu da güzelallah analı babalı büyütsün...
CocoChanelmademoiselle gwçmiş olsun tekrardan üzme kendini aileler konusunda da yapacak Bişi yok kızın da önce Allah’a emanet öyle düşün.. İstanbul’da isen ben gelebilirim yanına yazman yeter...
Ve diğer arkadaşlarım her gün bir temizlik konusu vs geçiyor da lütfen dikkat edin azıcık canınızın koymetini bilin kendinizi bebeklerinizi yormayın strese sokmayın... ilk bebeğimiz bir ay erken olarak katıldı aramıza darısı diğerlerinin başına
İnternetten doğum nişanı fotolarına bir bak istersen benziyor mu korkutmak istemem ama bir de nişandan sonra doğum bir günde de oluyor bir kaç günde de sanırım net Bişi yok o konudaO gün yazdığımda benim de yeşil akıntı gelmişti akşama kadar kasılma ve bel ağrısı çektim. Ben enfeksiyon vardır diye düşündüm ama sen yazınca şimdi aklıma geldi de enfda akıntı sürekli devam etmesi lazım demi. Benim o gün oldu sadece sonra birdaha olmadı.
Pazartesi kontrol günüm ne diyecek Dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?