2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İğrenecek arkadaşlar lütfen resimlere bakmayın Google’dan aldığım nişan resimleri
SuRMeLi

Eklentiler

• C5A256D5-D396-4260-BC8E-60B02A367201.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 0AD78FA5-5298-47A4-88BD-7FEA762AAA35.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 50
İnternetten doğum nişanı fotolarına bir bak istersen benziyor mu korkutmak istemem ama bir de nişandan sonra doğum bir günde de oluyor bir kaç günde de sanırım net Bişi yok o konuda
Baktım şimdi de aynı öyleydi ben enfeksiyona yormuştum. Hayırlısı olsun yok korkmuyorum doğumdan sezeryan olmaktan korkuyorum.

Baktım şimdi de aynı öyleydi ben enfeksiyona yormuştum. Hayırlısı olsun yok korkmuyorum doğumdan sezeryan olmaktan korkuyorum.
Ama bir hafta sonra bile olabilir diyor yani bu kesin hemen doğum anlamında değil

ben de ilkinde sezeryan oldum yapısal farklılıklar çok ben cuma sezeryan oldum pazar akşamı kapıdamisafir karşıladım ve bebeği eve gelir gelmez o gün annemle birlikte tıkadımhastanede iken bile hemşireleri çağırmayın gece altını değiştirdim sıkıntı olmadı gözünde büyütme pozitif kal

Diğer hamileliklerim de aynen öyle oldu 1 hafta sonra falan doğumum oluyordu. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da napalm.

Diğer hamileliklerim de aynen öyle oldu 1 hafta sonra falan doğumum oluyordu. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da napalm.
Aynen sen kendini de yormuştun sanki Bugünlerde... dikkat et kendine.. ben hala çanta hazırlamadım ütü de yapmadım sizi gördükçe bundan korkuyorum sadece

Canım benim erken dogum yapma sebebim, yeşil akıntı değil. İcin rahat olsun diye yazıyorum. Yesil akintımın olma sebebi ,hastaneye geldigimde muane ettiler mantar olmusum. Ben 9 cm lik miyom amaliyatı oldum,ve bunun 3 cm ini alamamışlardı. 9 cm lik miyom zamanla benim rahmimi yan yapti. Yani yamuldu biraz eğri. Bu 1. Sebebim 2. Sebebimde 39 yasindayım yaş faktorum. 3. Sebebim bana hep yatak istreti verildi. Bunuda uygulamadım ağrım oldugu halde ise devam ettim. 17 aylik oglumu hep kucagima aldım. Cok egildim doğruldum anliyacağin ben kendimi hırpaladım.

Aynen sen kendini de yormuştun sanki Bugünlerde... dikkat et kendine.. ben hala çanta hazırlamadım ütü de yapmadım sizi gördükçe bundan korkuyorum sadece

Hazırlan canım artık sende hazırlıksız yakalanma senin için zor olur. Geçen ki hastane yattığımda anladım ki herşeyi erkenden hazır edeceksin. Yoksa perişan olunuyor. Eşime şunu getir bunu getir diyordum adam da yazık ne bulursa koymuştu.

Benide yazin

Kızlar günaydın.
Benim kaşıntı başladı vucudumda gece baya çoğaldı nette okudum bir de gebelik kolestazı falan 1 haftadır falan tatlı tatlı kaşınıyordum bacak yanları, sırt vs avuç içleri ve ayak bileklerim de başlayınca iyice işgillendim. Yarın kontrolum var bakalım dr ne diyecek inşallah basit kaşıntıdır safra kesemde taş varmış gebeliğin başında öğrenmiştim o da yapar mı acaba

Gözünüz aydın olsun @baharumutduru2018 canım kızım ve senin sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindim. 1ay erkenci gelmiş kısmet öyleymis maşallah cok güzel bir bebek Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda taburcu olursun inş. eve çıkarsınız

CocoChanelmademoiselle canım bu sabah okudum yazdıklarını üzüldüm ya hani hiç tanımadan da sizler için dua ettim
Rabbim şu mübarek Recep ayının hürmetine sizleri bu durumdan kurtarsın hiç kolay değil anlıyorum ama güçlü ol bak gör inşallah bebeğine kavuşman en hayırlısiyla nasip olucak belki sana aile desteği gelmedi ama her şerde bir hayır vardır Allah baska türde acıları göstermesin de gelen gideni düşünme kızların babayla uyumu hep iyii olur dert etme
babası ona en iyi şekilde bakacaktır varır baha dayan sabret sensiz idare edeceklerdir canım

CocoChanelmademoiselle yavrucum sen şu an sadece kendini düşün, karnındaki bebeğini düşün. Diğer yavrunla babası ilgileniyor zaten. Senin baktığın gibi kimse bakamaz tabi ki annesin sen ama o da babası, elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim ben. Ona bakan babası varken, sende karnındakine bakacaksın annesi olarak. Çok üzüldüm yazdıklarına, keşke yanında olabilsek biz bakardık sana valla. Sen dirayetli ol, canını sıkma, kendini ve bebeğini düşün. Bol dua et, bizde senin için ediyoruz. İnşallah erteleyebildikleri kadar ertelerler doğumu. Eğer doğum olacaksa da rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin size. Yazabildiğin zaman yaz mutlaka, elimizden geldiğinde destek oluruz.

Haklısın gülüm o kadar haklısın ki, eksik olma.nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum her birinize.halimi derdimi anlayan bi sizler varsınız
Hep burdayiz bitanem. Canın sıkıldıkça yaz hem vakit de geçer. Sancıya odaklanma sen.

Canım şimdi olumsuz, kötü şeyler düşünme. Gerekirse ertele onları. Hele bir bebeğin sağ salim vaktinde gelsin gerekirse o zaman yüzleşirsin bunlarla. Şimdi acelesi yok.
İnşallah yoluna girecek her şey.

Canım benim inşallah hher sey yoluna girecek cok dua ediyoruz sana sen smdi sadece bebegine odaklan biraz daha dayan başka seyler düşünme zamanı gelince onları da konusur halledersin ama şimdi önemli olan karnındaki yavrun kızına da babası cok iyi bakar hiç dertlenme keske yakın olsam gelirdim yanına

CocoChanelmademoiselle canım Rabbim sana bebeğine sağlık, güç kuvvet versin. Çok zor ama Hepsi geçecek inşallah. Sen eşin ve iki yavrunla hep mutlu olun inşallah. Her geçen gün hatta her saat kar diye düşün. Inşallah Sancilarin da geçer. Dualarımız seninle.

CocoChanelmademoiselle
Sana yemin ediyorum yakında bir yerlerde olsak yanına gelirdim. Öyle iyi anlıyorum ki seni ( babamın ve annemin doğu görevi için doğuda bir ilde kaldık ve annem doğuma gittiğinde babamla bende yalnız kalmıştık annemin ailesinden kimse gelmemişti) lütfen üzülme hepimiz dua ediyoruz sana buradan. Sağ salim alacaksın bebeğini kucağına telaş yapma. Bizi habersiz bırakma

Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun vardır bundada bir hayır. Annem yaşlı daha fazla yormıyım dedi galiba. Mutluyum inşallah sorunsuz sizlerde, bu duyguyu yaşarsinız. Şimdi hayalim eve gitmek, haşlama sebze yemeklerime ve bol yogurtla, su kiloları vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…