Maşallah sen nasıl güzel bir bebeksiiiiin , minicik ağzı , fındık gibi burnuGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Maşallah Allah uzun ömürler nasip etsin içim pır pır oldu yaDün aksam burada bir arkadaşa yazmıştim. Yesil akıntım var diye doktorda bir tane fitil yazdi. Onu kullandim dun gece. Sabaha karşı cok ağrım oldu. Hastaneye gittim Acılmam vardı sezaryan oldum.
Allahım korusun maşallah canım gözünaydınGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Bal böceği gözlerim doldu şu an maşallahGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir, idrar yolları enfeksiyonu da olabilir son zamanlarda ( çok pardon) daha wcden kalkar kalkmaz aynı his devam ediyordu enfeksiyon oluşmuş bende. Geçmiş olsun.Günaydın kizlae güzel günler diliyorum..
Benimde sürekli tuvaletim geliyor wc ye gidiyorum 2 dk sonra yine geliyor gidiyorum çok az sonra yine yine.. rüyamdada suyum geliyormuş daha erken diyorum çok korkuyorum, hayır olsun inşallah
Maşşallah ne güzel bir bebekGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Maşallah pamuk kuzuya.Günaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Günaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.
Rabbim en güzel ve kolay şekilde atlatmanı nasip etsin canım benim, dua ediyoruz sana.. Kendini üzme daha fazla, yanında olamasak da hep aklımızdasın emin olArkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
Maşallah ne güzel bir bebek, oyuncak gibi maşallah o gözlere, dudaklara, çeneyeGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Hayırlı uğurlu olsunBi arkadaş vardı coco gibi birşeydi kullanıcı adini tam hatırlamıyorum. Onu merak ediyordunuz. Birde ben sizi telaşlandırmiyım dedim.
Olabilir, Geçmiş olsun size de.Bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir, idrar yolları enfeksiyonu da olabilir son zamanlarda ( çok pardon) daha wcden kalkar kalkmaz aynı his devam ediyordu enfeksiyon oluşmuş bende. Geçmiş olsun.
gecmıs olsun canım ınsalah zamanında gelsınler soyle 37. haftalara bır gırsekte rahatlasakKızlar merhaba dün o kadar kötü oldum ki o kadar korktum ki anlatamam . Sabah kalktım hiçbişey yoktu. Eşimle kahvaltı yaptık işlerimiz vardı dışarda 16.00 randevu var diye gidelim halledelim dedik . Tabi çok yürümekten yolun ortasında bir agrı bir baskı tabi sancı sandım ben nefesim kesiliyor bıçak saplanır gibi bir agrı belim kopuyor . Neyse ben inatla işleri bitirdim hayla yürüyorum neyse gittik doktorunun yanına ben ağladım korkudan çünkü agrım var hoca ne oldu dedi anlattım tabi bizim böcek gayet sağlıklı kilo alımı iyi maşallah suyunda yada herhangi şeyde azalma falan yok yüzünü gösteriyor flan yürüdüğüm için bağlar rahim baskı yapmış yormuşum kendimi nts bağlı ilk defa hiçbişey çıkmadı şükür 2 hafta sonra yine gidiceğim.bu agrılar sancılar olacak dedi ama bu haftalar bebekler doğabilir bişey olmaz desede hep dua ediyorum zamanında vaktinde gelir inşallah.Rabbim bilir onu ancak ama inşallah bişey olmaz .
ayy masallah !!! darısı basımıza ınsallahGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Oy maşallah, kalemle çizmişler sanki ağzını burnunuGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Doğum yaklaştıkça rüyalar artıyor sanırım, normal canim. Bu ara mesanene vuruyorsa ondan sık gidiyorsundur. Ben de öyleyim.Günaydın kizlae güzel günler diliyorum..
Benimde sürekli tuvaletim geliyor wc ye gidiyorum 2 dk sonra yine geliyor gidiyorum çok az sonra yine yine.. rüyamdada suyum geliyormuş daha erken diyorum çok korkuyorum, hayır olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?