2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dün aksam burada bir arkadaşa yazmıştim. Yesil akıntım var diye doktorda bir tane fitil yazdi. Onu kullandim dun gece. Sabaha karşı cok ağrım oldu. Hastaneye gittim Acılmam vardı sezaryan oldum.
Maşallah Allah uzun ömürler nasip etsin içim pır pır oldu yaBıddılık bişey bu

Günaydın kizlae güzel günler diliyorum..
Benimde sürekli tuvaletim geliyor wc ye gidiyorum 2 dk sonra yine geliyor gidiyorum çok az sonra yine yine.. rüyamdada suyum geliyormuş daha erken diyorum çok korkuyorum, hayır olsun inşallah

Bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir, idrar yolları enfeksiyonu da olabilir son zamanlarda ( çok pardon) daha wcden kalkar kalkmaz aynı his devam ediyordu enfeksiyon oluşmuş bende. Geçmiş olsun.

Rabbim en güzel ve kolay şekilde atlatmanı nasip etsin canım benim, dua ediyoruz sana.. Kendini üzme daha fazla, yanında olamasak da hep aklımızdasın emin ol

Tünaydın hanımlar. Erken doğum sancılarım olduğu için 2 haftadır hastahanede yatiyorum 2 gün yatiştan sonra evde yatiyorum sürekli. Dün yine sancım olduğu için gitti az olduğu için evde dinlen denildi. Idrar yolunda enfeksiyon var dediler bu ilacı verdiler ama içeriğinde hamilelikte içilmesi uygun değildir yazıyor aranızda kullanan oldu mu hiç.?

Eklentiler

• Screenshot_20200301-111803_WhatsApp.webp
    16 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20200301-111808_WhatsApp.webp
    39 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar merhaba dün o kadar kötü oldum ki o kadar korktum ki anlatamam . Sabah kalktım hiçbişey yoktu. Eşimle kahvaltı yaptık işlerimiz vardı dışarda 16.00 randevu var diye gidelim halledelim dedik . Tabi çok yürümekten yolun ortasında bir agrı bir baskı tabi sancı sandım ben nefesim kesiliyor bıçak saplanır gibi bir agrı belim kopuyor . Neyse ben inatla işleri bitirdim hayla yürüyorum neyse gittik doktorunun yanına ben ağladım korkudan çünkü agrım var hoca ne oldu dedi anlattım tabi bizim böcek gayet sağlıklı kilo alımı iyi maşallah suyunda yada herhangi şeyde azalma falan yok yüzünü gösteriyor flan yürüdüğüm için bağlar rahim baskı yapmış yormuşum kendimi nts bağlı ilk defa hiçbişey çıkmadı şükür 2 hafta sonra yine gidiceğim.bu agrılar sancılar olacak dedi ama bu haftalar bebekler doğabilir bişey olmaz desede hep dua ediyorum zamanında vaktinde gelir inşallah. Rabbim bilir onu ancak ama inşallah bişey olmaz .

Kızlar merhaba dün o kadar kötü oldum ki o kadar korktum ki anlatamam . Sabah kalktım hiçbişey yoktu. Eşimle kahvaltı yaptık işlerimiz vardı dışarda 16.00 randevu var diye gidelim halledelim dedik . Tabi çok yürümekten yolun ortasında bir agrı bir baskı tabi sancı sandım ben nefesim kesiliyor bıçak saplanır gibi bir agrı belim kopuyor . Neyse ben inatla işleri bitirdim hayla yürüyorum neyse gittik doktorunun yanına ben ağladım korkudan çünkü agrım var hoca ne oldu dedi anlattım tabi bizim böcek gayet sağlıklı kilo alımı iyi maşallah suyunda yada herhangi şeyde azalma falan yok yüzünü gösteriyor flan yürüdüğüm için bağlar rahim baskı yapmış yormuşum kendimi nts bağlı ilk defa hiçbişey çıkmadı şükür 2 hafta sonra yine gidiceğim.bu agrılar sancılar olacak dedi ama bu haftalar bebekler doğabilir bişey olmaz desede hep dua ediyorum zamanında vaktinde gelir inşallah. Rabbim bilir onu ancak ama inşallah bişey olmaz .

gecmıs olsun canım ınsalah zamanında gelsınler soyle 37. haftalara bır gırsekte rahatlasak

Günaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Oy maşallah, kalemle çizmişler sanki ağzını burnunu Allah sana, eşine ve abisine bağışlasın
Doğum yaklaştıkça rüyalar artıyor sanırım, normal canim. Bu ara mesanene vuruyorsa ondan sık gidiyorsundur. Ben de öyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…