2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
gecmıs olsun canım ınsalah zamanında gelsınler soyle 37. haftalara bır gırsekte rahatlasak

Sağol canım çok teşekkür ederim amin inşallah elim yüreğimde valla dün ağlamıycam dedim ama elimde değil o iyi olsun bana olsun herşey bile diyorum . Anne olmak böle bişey miş . Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

Canım korkma, endişe etme hepimiz yaşıyoruz aynı ağrıları, sancıları. Vakit daralıyor demek ki son anları da böyle oluyormuş hamileliğin. Hepimizin temennisi zamanında gelmeleri. Ama şuan hepimiz kritik zamanları da geçtik şükürler olsun.
Dua edelim birbirimize.

Canım dualarımız seninle. Her şey yolunda gidecek inşallah. Gönlünü ferah tut. Geçecek bu günler inşallah

Aynn ya ben her türlü şeyi hamilelikten kaynaklı normal buluyorum. Bende algılamam herhalde acı eşiğimde yüksek sayılır kestiremem diye çok korkuyorum doktor da anlarsın diyor

Geçmiş olsun canım. Kendi doktorun mu verdi ilacı?, Bu tür ilaçların hepsinde hemen hemen aynı şeyler yazar. Gebelikte kullanılan Bulantı ilaçların da bile yazar aynı şey. Kar zarar hesabı yapılıyor. Bu dönemde idrar yolu enfeksiyonu hem bebeğe hem sana daha zararlı olduğu için tedavi edilmesi gerekli. Ben gripken kullanmıştım bir antibiyotik ismi farklı.

Amin canım. Geçmiş olsun. Artık son ayın içindeyiz. Ağrılar sancılar oluyor. Çok yormadan yapmak lazım işleri. İster istemez diken üstündeyim hepimiz.

Ca
canımmm dualarımız seninle, kızını da merak etme, babası bakar ona. Allah eşlerimize de bize de bebeklerimizle birlikte sağlık versin. Sen sakin ol ki bebiş güvenle içerde biraz daha dayansın. Sorunsuz sağlıkla gelsin paşa. Herkes grupta senin için dua ediyor. Allah a emanetsiniz.

Dün aksam burada bir arkadaşa yazmıştim. Yesil akıntım var diye doktorda bir tane fitil yazdi. Onu kullandim dun gece. Sabaha karşı cok ağrım oldu. Hastaneye gittim Acılmam vardı sezaryan oldum.
Yaa inanamıyoruummilk bebeğimiz Duru bebekgözin aydın canım benm iyisiniz dimi bebek nasıl? Maşallah çok güzel görünüyo ya allahım esirgesin

Aynn ya ben her türlü şeyi hamilelikten kaynaklı normal buluyorum. Bende algılamam herhalde acı eşiğimde yüksek sayılır kestiremem diye çok korkuyorum doktor da anlarsın diyor
Arkadaşlar nişanı diğer akintilardan ayirirsiniz korkmayın. en azından bu ne ki diye aklınıza bir şüphe düşer. Benim ilk gebeligimde nişan geldi. Üç gün sonra o da suni sancı verilerek ancak doğum oldu. Kendi sancımla beklenseydi 1 hafta daha beklerdim.

Koyu bir jöle gibi düşünün. Yapışkan bir şey. Rengi kırmızı pembe şeffaf olabilir. Benim şeffaftı mesela ama ilk olduğu halde değişik bir şey olduğunu anlamıştım.

Zaten nişan gelmesi acil hastaneyi gitmeyi gerektiren bir durum olmadığı için sancı ve su gelmedikçe bir sonraki kontrolde doktorunuza söyleyince o zaten ne olduğunu söylüyor.

Hocam idrar tahlili yaptırın idrarda protein kaçağı olmaması gerekiyor. Ben her hafta düzenli yaptırıyorum bir de kolestaz için karaciğer enzimlerine bakılıyor. AST, ALP, ALP değerleri normal değerin üzerindeyse kolestaz tanısı konulabiliyor inşallah yoktur ama yine de tahlil yaptırın içiniz rahat olsun, sağlıcakla kalın. Safra kesesinin de etkisi olabilir tabi.

Günaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Allah ım maaşallah adı gibi Duru. Bahar sağlıkla mutlulukla büyüt arkadaşım. Abisiyle güzel güzel sağlıkla anneli babalı büyüsünler Darısı hepimize olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Yormamamız lazım artık kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…