gecmıs olsun canım ınsalah zamanında gelsınler soyle 37. haftalara bır gırsekte rahatlasak
Kızlar merhaba dün o kadar kötü oldum ki o kadar korktum ki anlatamam . Sabah kalktım hiçbişey yoktu. Eşimle kahvaltı yaptık işlerimiz vardı dışarda 16.00 randevu var diye gidelim halledelim dedik . Tabi çok yürümekten yolun ortasında bir agrı bir baskı tabi sancı sandım ben nefesim kesiliyor bıçak saplanır gibi bir agrı belim kopuyor . Neyse ben inatla işleri bitirdim hayla yürüyorum neyse gittik doktorunun yanına ben ağladım korkudan çünkü agrım var hoca ne oldu dedi anlattım tabi bizim böcek gayet sağlıklı kilo alımı iyi maşallah suyunda yada herhangi şeyde azalma falan yok yüzünü gösteriyor flan yürüdüğüm için bağlar rahim baskı yapmış yormuşum kendimi nts bağlı ilk defa hiçbişey çıkmadı şükür 2 hafta sonra yine gidiceğim.bu agrılar sancılar olacak dedi ama bu haftalar bebekler doğabilir bişey olmaz desede hep dua ediyorum zamanında vaktinde gelir inşallah.Rabbim bilir onu ancak ama inşallah bişey olmaz .
Canım dualarımız seninle. Her şey yolunda gidecek inşallah. Gönlünü ferah tut. Geçecek bu günler inşallahArkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
Aynn ya ben her türlü şeyi hamilelikten kaynaklı normal buluyorum. Bende algılamam herhalde acı eşiğimde yüksek sayılır kestiremem diye çok korkuyorum doktor da anlarsın diyorNişan ın yeşil renkli olması mıben hiç anlayamam eğer öyle gelirse . Mantardan dolayı zaten akıntım sarı yeşil aRası oluyor hep bir kurtulamadım şu mantardan . Hayırlısı ile şu zamanlara da geldik ya çok şükür diyorum
Tünaydın hanımlar. Erken doğum sancılarım olduğu için 2 haftadır hastahanede yatiyorum 2 gün yatiştan sonra evde yatiyorum sürekli. Dün yine sancım olduğu için gitti az olduğu için evde dinlen denildi. Idrar yolunda enfeksiyon var dediler bu ilacı verdiler ama içeriğinde hamilelikte içilmesi uygun değildir yazıyor aranızda kullanan oldu mu hiç.?
Kızlar merhaba dün o kadar kötü oldum ki o kadar korktum ki anlatamam . Sabah kalktım hiçbişey yoktu. Eşimle kahvaltı yaptık işlerimiz vardı dışarda 16.00 randevu var diye gidelim halledelim dedik . Tabi çok yürümekten yolun ortasında bir agrı bir baskı tabi sancı sandım ben nefesim kesiliyor bıçak saplanır gibi bir agrı belim kopuyor . Neyse ben inatla işleri bitirdim hayla yürüyorum neyse gittik doktorunun yanına ben ağladım korkudan çünkü agrım var hoca ne oldu dedi anlattım tabi bizim böcek gayet sağlıklı kilo alımı iyi maşallah suyunda yada herhangi şeyde azalma falan yok yüzünü gösteriyor flan yürüdüğüm için bağlar rahim baskı yapmış yormuşum kendimi nts bağlı ilk defa hiçbişey çıkmadı şükür 2 hafta sonra yine gidiceğim.bu agrılar sancılar olacak dedi ama bu haftalar bebekler doğabilir bişey olmaz desede hep dua ediyorum zamanında vaktinde gelir inşallah.Rabbim bilir onu ancak ama inşallah bişey olmaz .
Maşallah kuzummmmGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
CaArkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
canımmm dualarımız seninle, kızını da merak etme, babası bakar ona. Allah eşlerimize de bize de bebeklerimizle birlikte sağlık versin. Sen sakin ol ki bebiş güvenle içerde biraz daha dayansın. Sorunsuz sağlıkla gelsin paşa. Herkes grupta senin için dua ediyor. Allah a emanetsiniz.Arkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
Yaa inanamıyoruummDün aksam burada bir arkadaşa yazmıştim. Yesil akıntım var diye doktorda bir tane fitil yazdi. Onu kullandim dun gece. Sabaha karşı cok ağrım oldu. Hastaneye gittim Acılmam vardı sezaryan oldum.
Nişan ın yeşil renkli olması mıben hiç anlayamam eğer öyle gelirse . Mantardan dolayı zaten akıntım sarı yeşil aRası oluyor hep bir kurtulamadım şu mantardan . Hayırlısı ile şu zamanlara da geldik ya çok şükür diyorum
Arkadaşlar nişanı diğer akintilardan ayirirsiniz korkmayın. en azından bu ne ki diye aklınıza bir şüphe düşer. Benim ilk gebeligimde nişan geldi. Üç gün sonra o da suni sancı verilerek ancak doğum oldu. Kendi sancımla beklenseydi 1 hafta daha beklerdim.Aynn ya ben her türlü şeyi hamilelikten kaynaklı normal buluyorum. Bende algılamam herhalde acı eşiğimde yüksek sayılır kestiremem diye çok korkuyorum doktor da anlarsın diyor
Sagol canım 36 haftalıkMaşallah kuzummmmtam kaç haftalık oldu bizimde erken doğum riskimiz var ondan dolayı soruyorum da kafamda deli sorular
Saöl canım iyiyiz Allaha şukür tesler tamamlansın bu gün eve gidiyoruz.Yaa inanamıyoruummilk bebeğimiz Duru bebek gözin aydın canım benm iyisiniz dimi bebek nasıl? Maşallah çok güzel görünüyo ya allahım esirgesin
Allahım maşallah melek gibi yerim onun ağzını burnunuGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Hocam idrar tahlili yaptırın idrarda protein kaçağı olmaması gerekiyor. Ben her hafta düzenli yaptırıyorum bir de kolestaz için karaciğer enzimlerine bakılıyor. AST, ALP, ALP değerleri normal değerin üzerindeyse kolestaz tanısı konulabiliyor inşallah yoktur ama yine de tahlil yaptırın içiniz rahat olsun, sağlıcakla kalın. Safra kesesinin de etkisi olabilir tabi.Kızlar günaydın.
Benim kaşıntı başladı vucudumda gece baya çoğaldınette okudum bir de gebelik kolestazı falan 1 haftadır falan tatlı tatlı kaşınıyordum bacak yanları, sırt vs avuç içleri ve ayak bileklerim de başlayınca iyice işgillendim. Yarın kontrolum var bakalım dr ne diyecek inşallah basit kaşıntıdır safra kesemde taş varmış gebeliğin başında öğrenmiştim o da yapar mı acaba
Geçmiş olsun canım. Kendi doktorun mu verdi ilacı?, Bu tür ilaçların hepsinde hemen hemen aynı şeyler yazar. Gebelikte kullanılan Bulantı ilaçların da bile yazar aynı şey. Kar zarar hesabı yapılıyor. Bu dönemde idrar yolu enfeksiyonu hem bebeğe hem sana daha zararlı olduğu için tedavi edilmesi gerekli. Ben gripken kullanmıştım bir antibiyotik ismi farklı.
Acilde hangi doktor denk gelirse o bakıyor burda sürekli gittigim doktor bakmıyor malesef ve bazen de verilen ilacı bile değiştiriyorlar beğenmeyip. Kafam karıştı böyle bir yazı da görünce bilemedim
Allah ım maaşallah adı gibi Duru. Bahar sağlıkla mutlulukla büyüt arkadaşım. Abisiyle güzel güzel sağlıkla anneli babalı büyüsünlerGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Çok geçmiş olsun canım. Yormamamız lazım artık kendimiziKızlar merhaba dün o kadar kötü oldum ki o kadar korktum ki anlatamam . Sabah kalktım hiçbişey yoktu. Eşimle kahvaltı yaptık işlerimiz vardı dışarda 16.00 randevu var diye gidelim halledelim dedik . Tabi çok yürümekten yolun ortasında bir agrı bir baskı tabi sancı sandım ben nefesim kesiliyor bıçak saplanır gibi bir agrı belim kopuyor . Neyse ben inatla işleri bitirdim hayla yürüyorum neyse gittik doktorunun yanına ben ağladım korkudan çünkü agrım var hoca ne oldu dedi anlattım tabi bizim böcek gayet sağlıklı kilo alımı iyi maşallah suyunda yada herhangi şeyde azalma falan yok yüzünü gösteriyor flan yürüdüğüm için bağlar rahim baskı yapmış yormuşum kendimi nts bağlı ilk defa hiçbişey çıkmadı şükür 2 hafta sonra yine gidiceğim.bu agrılar sancılar olacak dedi ama bu haftalar bebekler doğabilir bişey olmaz desede hep dua ediyorum zamanında vaktinde gelir inşallah.Rabbim bilir onu ancak ama inşallah bişey olmaz .
Allah analı babalı sağlıklı mutlu bir hayat sürmeyi nasip etsin çok tatlı maşallahGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?