2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
D dilzar benim akıntı fitil kullandığım için zaten maşallah jöle gibi oluyor . Yok sıkıntı yapmıyorum okuduğum doğum hikayelerinde ve yakın zamanda doğum yapan arkadaşımdan da biliyorum dediğin gibi nişan gelince doğum olmuyor hemen . İnşallah her şey yolunda olursa suyun gelmesini beklerim hastahane ye gitmek için . Okuyorum maşallah insanlar suyu gelince bile bir ılık duş alıp öyle gidiyorlar hastahaneye inşallah bize de böyle sakin sakin gitmek nasip olur

Kızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
Bi arkadaş vardı coco gibi birşeydi kullanıcı adini tam hatırlamıyorum. Onu merak ediyordunuz. Birde ben sizi telaşlandırmiyım dedim.
Ay canım benim nasıl sevindim anlatamam maşallah nasıl tatlı yerim onu beni Allah güzel ömürler versin iyisiniz dimi sen nasılsın telaşlı ilk bebegimiz hoşgeldin
Coco ne oldu bilmiyorum ama şok ettin sende bizi soylenmezmi kiz hiç ben bağıra bağıra giderim vallah bebek geliyor diye

Kızlar geçen gün suyu nasıl ayırt ederiz diye sormustum.o gün doktora gittim kese üstten yırtılırsa su cok gelmezmiş ara ara akarmıs idrarla karısabilir dedi doktorum test yaptık.bişi cıkmadı çok şükür ama aklınızda olsun diye yazdım.ben hep su sakır sakır akar sanardım ama öyle olmayabilirmiş testi kolay zaten.enfeksiyon riski olmaması için önemliymiş hemen müdahale etmek.sağ salim doguralım hepimiz inşallah

CocoChanelmademoiselle canım sen de canını sıkma artık. Kızın babasının yanında en fazla nekadar kötü olabilirki mutlaka halledyodr bişekilde. Geçck bu günler de. Sen karnındaki bebeğini düşün şimdi onun sana daha çok ihtiyacı varinşllah zamanında sağlıkla gelir bebeğin. Bekkesin az daha büyüsün kuzucuk. Annenlere gelince.. Seni çok iyi anlıyorum canım aynı dert benm de başımda ve benm de küçük kızım var. Ama canını sıkmaya değmez. Boşver. Allahım bişekilde yarfım eder üstesinden gelirsiniz. Dualarım seninle

2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyum
Saka değil değil mi ay ilk bebeğimiz geldi mi şimdi heyecan basti ya analı babalı büyütsün çok sevindim kuzum açılışı yaptin desene Allah bizi de bi avazda kurtarsin çok güzel bebeğin masallah

Ay kuzum ya insallah hayırlısı neyse o olur sende de dualarımız seninle ama panikleme doğarsa da bizimkiler büyük artık annesi

Günaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Ayyy olecegim kız beni nasıl heycanlandirdin 41 kere maşallah olsun ne güzel bir kız bu delirdim herkes dogurunca atsın nazar mazar demeyin hepimiz teyzesiyiz burda görünce dogurasim geldi

Ay ilacı bilmiyorum ama geçmiş olsun canim

Ayyy olecegim kız beni nasıl heycanlandirdin 41 kere maşallah olsun ne güzel bir kız bu delirdim herkes dogurunca atsın nazar mazar demeyin hepimiz teyzesiyiz burda görünce dogurasim geldi
Tesekkur ederim. Ben açılısı yaptım sizlerin nazarı deymez. Hepiniz meleklerinizi bekliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…