Yaaaa sabah sabah gözüm gönlüm açıldı Minnoşuma maşallah. Hoşgelmiş sefalar getirmiş. Annesi bizim yerimize de kokla lütfen hep bana hep bana olmaz ki canım.Günaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Ay maşallahhKızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
En kötü ihtimalle suyun gelince anlarsınAynn ya ben her türlü şeyi hamilelikten kaynaklı normal buluyorum. Bende algılamam herhalde acı eşiğimde yüksek sayılır kestiremem diye çok korkuyorum doktor da anlarsın diyor
Kızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
Ay canım benim nasıl sevindim anlatamam maşallah nasıl tatlı yerim onu beniBi arkadaş vardı coco gibi birşeydi kullanıcı adini tam hatırlamıyorum. Onu merak ediyordunuz. Birde ben sizi telaşlandırmiyım dedim.
O zaman da altıma ettim falan dermişimEn kötü ihtimalle suyun gelince anlarsın
Allahhııımm çıldırcaam bu ne yaaaGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Çok sevindim iyi olmanızaSaöl canım iyiyiz Allaha şukür tesler tamamlansın bu gün eve gidiyoruz.
Bu minnos kim☺Kızlar hepinize hayırlı sağliklı doğumlar.
Eki Görüntüle 2598491
Ayy maşallah çok ama çok güzel bir bebek nazar değmesinGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Saka değil değil mi ay ilk bebeğimiz geldi mi şimdi heyecan basti2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyum
Ay kuzum ya insallah hayırlısı neyse o olur sende de dualarımız seninle ama panikleme doğarsa da bizimkiler büyük artık annesiArkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
Tesekkur ederim canim. Hastanedekiler bana benzetti, eşim ailesi ve akrabaları eşime benzetiyor.Ayy maşallah çok ama çok güzel bir bebek nazar değmesintıpkı sana benziyor
Ayyy olecegim kız beni nasıl heycanlandirdinGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Ay ilacı bilmiyorum ama geçmiş olsun canimTünaydın hanımlar. Erken doğum sancılarım olduğu için 2 haftadır hastahanede yatiyorum 2 gün yatiştan sonra evde yatiyorum sürekli. Dün yine sancım olduğu için gitti az olduğu için evde dinlen denildi. Idrar yolunda enfeksiyon var dediler bu ilacı verdiler ama içeriğinde hamilelikte içilmesi uygun değildir yazıyor aranızda kullanan oldu mu hiç.?
Tesekkur ederim. Ben açılısı yaptım sizlerin nazarı deymez. Hepiniz meleklerinizi bekliyorsunuz.Ayyy olecegim kız beni nasıl heycanlandirdin41 kere maşallah olsun ne güzel bir kız bu delirdim herkes dogurunca atsın nazar mazar demeyin hepimiz teyzesiyiz burda görünce dogurasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?