2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol kuzum allah razı olsun ne biliyim bizimkisi daha da zor oldu geç geldi bize tüp bebek bebeği çok şükür Rabbim bu günleride yaşattı . Bu duyguyu hayla tatmayan daha bir çok kardeşimiz var haksızlık yapmak istemiyorum . Annelik böle bişey miş annem derdi senin de evladın olsun göreyim daha kucagıma almadım ama bu duygu bile yetiyor ..tüm dualarım hepinizle inşallah

Sezeryan çok açıyor mu banada 6 nisan dedi normal doğum korkumdan dolayı şimdide kesilip biçilmek korkusu var
Sizin ilk doğumunuz mu? Eğer sadece korkudan sezeryan seçiyorsanız başka herhangi bir sorun yoksa normali deneyip baktınız olmuyor o anda sezeryana dönseniz sonradan aklınızda keşke kalmaz.

Amin canım. Geçmiş olsun. Artık son ayın içindeyiz. Ağrılar sancılar oluyor. Çok yormadan yapmak lazım işleri. İster istemez diken üstündeyim hepimiz.

Evet canım sağol allah razı olsun. Evet bu kadar olucağı nı bilmiyordum dikkat ettiğim halde son aylar daha temkinli olmak gerekirmiş öğrendim Allah hepimizin yardımcısı olsun. .

Kızlar bence artık temizlik falan konuşmayalım. Gaza gelip temzliğe grşyorz allah korusun son demlerdeyiz plasenta ayrılması hep uzanmaktan ittrmekten oluyrmş dikkat etmk lazm. Bırakın ayrıntılı temzliği falan. Yardım eden illa olur olmazsa da bini tutar yaptrrz. O da mı olmadı ölmeyiz ya bebişler gelene kadar aman dikkat

Canım doğru diyorsun. Ben de sobaya odun taşıyıp duruyorum manyak gibi. Eşim diyor artık klimayı yak bırak sobayı. Ben de sobayı seviyorum işte

Canım doğru diyorsun. Ben de sobaya odun taşıyıp duruyorum manyak gibi. Eşim diyor artık klimayı yak bırak sobayı. Ben de sobayı seviyorum işte
Aman dikkat et canm çok ağır olmasın bari. Beni de kızım zorluyo buara. Mecburum ben yapck bşy yoküstelik hiç uyumuyo buara o kadar yorulyrumki. Sabah 7 de kalkp gündz uykusunu da sadece 1 saat uyumaya başladı. Nasıl dayanıyo anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…