Ben de isterdim şöyle abartısız zarif bikaç fotğraf. Uğraşcak halde değilim malesef. Ne mutlu sanaKızlar bugün hamile çekimim vardı. Ay yorulmuşum baya.Çok güzel geçti ama, hep hatıra kalacak bana onlar.
Ya bakma biz normalde eşimle pek fotoğraf çekinmeyiz, beraber allah bilir kaç senedir fotoğraf çekinmemişizdir durup dururken. Bir olay olacak düğün falan ya da tatil anca öyle.Ben de isterdim şöyle abartısız zarif bikaç fotğraf. Uğraşcak halde değilim malesef. Ne mutlu sana
O kadar mantıklı bir yorum ki alkışlıyorum seniKızlar bence artık temizlik falan konuşmayalım. Gaza gelip temzliğe grşyorz allah korusun son demlerdeyiz plasenta ayrılması hep uzanmaktan ittrmekten oluyrmş dikkat etmk lazm. Bırakın ayrıntılı temzliği falan. Yardım eden illa olur olmazsa da bini tutar yaptrrz. O da mı olmadı ölmeyiz ya bebişler gelene kadar aman dikkat
2900 doğdu küveze girmedi. Sağlıklı maşallah cok korktum ama, simdi cok mutluyum
Çok haklısın. Bu aralar havalar da güzel acayip gaza geliyorum ben de. Artık eve gelen de temizliğe bakmayiversin ne yapalım yaniKızlar bence artık temizlik falan konuşmayalım. Gaza gelip temzliğe grşyorz allah korusun son demlerdeyiz plasenta ayrılması hep uzanmaktan ittrmekten oluyrmş dikkat etmk lazm. Bırakın ayrıntılı temzliği falan. Yardım eden illa olur olmazsa da bini tutar yaptrrz. O da mı olmadı ölmeyiz ya bebişler gelene kadar aman dikkat
Valla ben tamamıyla sana benzettim canımTesekkur ederim canim. Hastanedekiler bana benzetti, eşim ailesi ve akrabaları eşime benzetiyor.
Aynı şeklldeyim biliyomusun. Hiç hamilelik fotğrafım yok nerdeyse. Eşimle zaten hiç yok. Koşuştrmadan kızımla uğraşmaktan sonra iş ev temzlk hakkaten ona ayırack ne zamanım ne gücüm kalıyr. İşte tam da bu yüzden süper yapmşsınYa bakma biz normalde eşimle pek fotoğraf çekinmeyiz, beraber allah bilir kaç senedir fotoğraf çekinmemişizdir durup dururken. Bir olay olacak düğün falan ya da tatil anca öyle.Gebelikte bile beraber fotoğrafımız yok bak bu aya geldik. O yüzden çekilelim istedim ben.
Aynen öyle. Temizliğe bakan da bi zahmet totosunu kaldırıp bi işin ucundan tutsunÇok haklısın. Bu aralar havalar da güzel acayip gaza geliyorum ben de. Artık eve gelen de temizliğe bakmayiversin ne yapalım yani
KesinlikleO kadar mantıklı bir yorum ki alkışlıyorum seniben temizlik yapmayı çok ama çok özledim 2 gün önce gaza gelip bütün kavanozları yıkadım. Eee içlerini boşalt,yıka, kurula dolapları sil sonuç= sol kalça kemiğimde felaket bir ağrı ayağımın üstüne basamıyorum. Insanın kendine yetememe hissi çok ama çok ağır bir hismiş. Allah uzuvlarını kullanamayan herkese sabır versin. Bu hamilelik vasıtasıyla bu duyguyu bu yaşımda ilk kez yaşadım geçici bir süre de olsa kendimi çok kötü hissettim. Sağlık her şey demekmiş bir kez daha anladım. Evet işler bir şekilde oluyor önemli olan sağlıkmış
Bende sana katılıyorum evi kırklayan ben şimdi sadece süpürdüm geçtim yapamıyorum istesem de karnım kasılıyor hemenKesinlikleburda yazılanları okudukça insan bi evini pis hissediyo kalkıp yapası geliyr ister istemez gaza gelip işte o gazı keselim hanımlar Duru bebek de gelince işin ciddiyetini daha iyi anladım. Şükir onlar sağlıklı ama daha çok erken olanlar var aman dikkat
Kesinlikle canımBende sana katılıyorum evi kırklayan ben şimdi sadece süpürdüm geçtim yapamıyorum istesem de karnım kasılıyor hemenzaaten cuma günü temizliğe bi abla gelecek cam pencere Allah ne verdiyse artık yapacak napalım biraz da bu şekilde idare edelim bebeklerimiz sağlığı herşey den önemli
Tabiki ikinci daha ağır gecebilir ama ne güzel daha tecrübelisinKesinlikle canımben bu hamileliğimde son ayımda daha da ağırlaştım sanki diğerine göre. Ya da kızımla oynamaya onu indirp kaldrmaya mecalim kalmadığı için de böyle hissediyo olablrm. İlkinde dinlenebiliyodm sonuçta. Temizlik inanın ki hallolur. Ama bebiş erkenden gelmeye kalkarsa işte o bizi zorlar. Zamanında gelsinler kuzular analar da kendilerini sadece norml klasik ev işleri için yorsunlar
Becerikli hatunKızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Eşim uyudu kaldı erkenden. Yalnız kaldımYok mu yeni bir şeyler alan falan Ben dün kundak diktim miniğe. Böyle kese gibi, içine girecek Dün ütüsünü yaptım yarın da çanta hazırlıcam. Tikinmadan duramiyorum ayrıca ya TV karşısında. Bir ben böyle değilimdir inşallah
Ay inşallah sende çekilebilirsin gönlünce o zaman.Aynı şeklldeyim biliyomusun. Hiç hamilelik fotğrafım yok nerdeyse. Eşimle zaten hiç yok. Koşuştrmadan kızımla uğraşmaktan sonra iş ev temzlk hakkaten ona ayırack ne zamanım ne gücüm kalıyr. İşte tam da bu yüzden süper yapmşsındarısj bana doğurmadan önce şu hastalığı evden bi defetmem lazım ailecek kırıldık geçtk bu neymş ya
Yok kız atla deve değil. Pamuklu kumaşı kesip ikiye katlayıp altını üstünü daraltip diktim o kadar yaniTabiki ikinci daha ağır gecebilir ama ne güzel daha tecrübelisinyinede boş anlarında dinlenmeye bak bebişler de zamanında gelsin inşallah
Becerikli hatunsenin diktiğin seyi ben gittim aldım el maharetim hiç yok keşke bişeyler becerebilsem bende suan tıkınıyorum çayla beraber
Yaaa dün o kadar yemek yedim ki eşim şaştı kaldı. Hoş 2 öğün yapmış oldum ara öğünsüz falan ondan çok acıkmış olmalıyımKızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Eşim uyudu kaldı erkenden. Yalnız kaldımYok mu yeni bir şeyler alan falan Ben dün kundak diktim miniğe. Böyle kese gibi, içine girecek Dün ütüsünü yaptım yarın da çanta hazırlıcam. Tikinmadan duramiyorum ayrıca ya TV karşısında. Bir ben böyle değilimdir inşallah
Sorma benimki de veriyor gazı. Ye bebiş kilo alsın dedikçe zaten doymayan midem ver hacı gönder daha da gönder diyo adetaYaaa dün o kadar yemek yedim ki eşim şaştı kaldı. Hoş 2 öğün yapmış oldum ara öğünsüz falan ondan çok acıkmış olmalıyımama eşimin çok hoşuna gitmiş o kadar iştahlı yemem her gün böyle yersem sıkıntı büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?