2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sorma benimki de veriyor gazı. Ye bebiş kilo alsın dedikçe zaten doymayan midem ver hacı gönder daha da gönder diyo adeta Yalnız bebek alırken ben de alıyorum orayı atlıyor olabilir
Yok kız benimki gaz vermiyor, aksine şimdiden başladı acaba ne kadar sürede verirsin kiloları diye moralimi bozuyor daha çok. Sonra ben alınınca aşkım şakada mı yapmayalım oluyor ama yemezler çünkü şaka yapmadığını biliyorum. Hiç sevmez kiloyu eşim, göbeği çıkmış iyice diye bu ara akşamları sadece yoğurt yiyor böyle baharatlı limonlu.

Yok kız atla deve değil. Pamuklu kumaşı kesip ikiye katlayıp altını üstünü daraltip diktim o kadar yani Çayım yok ya, sabah çok içtim diye icmeyeyim dedim. Zaten açık içmek sinirime dokunuyor
İşte onu da yapamıyorum bilmiyorum belki denesen yaparım işime de geliyo olabilirim ay çaysız duramıyorum ben bi bardakta olsa açık maçık içmem lazım

Tüm gün dışarıdaydım valla, eve yeni geldik sayılır. Çamaşır attım makineye bitsin asıp yatacağım çok yorgunum

Biz ikimiz de çöp gibiydik sevgiliyken. Şimdi o da aldı ben de aldım, üstüne hamile kalınca zaten tosuncuk oldum Eşim umursamaz hiç ne kendi kilosunu ne benimkini. Şimdi arada dert yanıyorum verirsin ne olacak diyor. Ya veremezsem diyorum boşver verme nolucak diyor. E ama sevgiliyken kucağında taşıyordu ben de o günlere özeniyorum anlamıyor

Ayy çayı bende çok severim çay yanında örgün olsun değmeyin keyfime
Şöyle zift gibi olacak ki tadı çıksın. Paşa çayı içiyorum resmen kocaman kadın Hiç icesim gelmiyor onu da.

Kırmızı daha kullanışlı bence.. Diğerinde sadece yatar pozisyonda durabilir. İlk aylar tamam da sonradan sürekli yatmak istemeyecek, etrafı da görmek isteyecektir.
İkisinin yeri çok ayrı canım.ya bilemedim.hic.

Hamağı salonda falan kullanmak için istiyorum daha çok ben iş yaparken ablaları sallayarak uyutur diyorum. Diğer kırmızı olanında piknikte evin heryer inde gittiğim yerlere de götürürüm diyorum.
Mama sandalyemiz de var ayrıyetten bilemedimmm.

Ya şimdi verme nolcak diyorda vermediğinde görürüm ben onu erkek milleti ya sana verme nolcak diyor sonra tosunum diye seviyor geçen görümcem oyy tosunum diye sevdi beni pardon!!???? dedim eşime gittim diyorum ki 'o kardeşine söyle bana bir daha tosun falan demesin, yoksa argoda bir karşılık cümlesi var onu söylerim.' bir de bugün çekimde yürüyoruz işte parkta nişan fotosu çektirmeye bir çift gelmiş eşim diyor ki 'kızın beli ne kadar ince' 'bana bak seni ince ince doğrarırım dedim.'

Süper olmuş nerde nasıl ve ne kadar ücret aliyor lar bizi aydınlatırmısın yorucu oldu mu

Anam tam doğrama sebebi O belin önündeki göbek değil bebek yavrucum diyeydin Ayy görünceye bak sen, tosunmus. Cevabini vereydin ne bozulurdu ama ya

Kararsız kamil oldum yaa
İnsta da fikir almak için hikayeye attım.
Kimisi gazlı bebek için hamak çok kullanışlı demiş kimisi çocuk düşüyor demiş kimisi de yerden çok yüksek değil biz yere minder koyuyordu düşse de bişey olmuyor demiş.

Aynennn.. Önce yürüyüş parkurunda 5 km yürüdük sonra yeme içme faslı, muhabbet derken evin yolunu ancak bulduk. Arkadaşımla aramızda 1 hafta var o yüzden muhabbet bitmek bilmiyor
Kız ben 5km yürüsem eve ambulansla gelirim karnım cok kasılıyor taş gibi olup aşağı çekiliyor çok yürüyünce sana maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…