2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay tosuna çok güldüm ya, bu tosun..... dimi karşılığı
Ben çok kilo almadım ama belimin iki yanındaki yağlı kısımlar biraz daha yağlandı, eşim vurup vurup "Kurbanda da hayvan böyle seçilir, seni bu kurbana keseriz" diyor pislik

Aynennn.. Önce yürüyüş parkurunda 5 km yürüdük sonra yeme içme faslı, muhabbet derken evin yolunu ancak bulduk. Arkadaşımla aramızda 1 hafta var o yüzden muhabbet bitmek bilmiyor
Biz de eşimle yürüyüş yaptık ama korkuyorum ya biraz abarttim mi hemen kasilmalar artıyor

Geçen gün eşimde bana bel oyunun gitmiş artık tamamen bütün olmuş sırtın dedi ben bir ölümcül bakış attım sen zaten kilo almadım ki az sırtından aldın o da gider diye toparladı

Kız ben 5km yürüsem eve ambulansla gelirim karnım cok kasılıyor taş gibi olup aşağı çekiliyor çok yürüyünce sana maşallah
Eşim sağolsun beni yürümeye alıştırdı, 25 km yürümüşlüğümüz var bir günde tabi hamilelik öncesi.. Bugünkü parkur da epey yokuşluydu ama iyi dayanmışım

Valla ben de az önce koca kase salata yedim Benim de eşim maç izlemeye gitti daha gelmedi. Uzanıyorum TV karşısında. Bebiş de parti veriyor sanırım içeride hepsiburada dan sleepy nin Islak mendilinden sipariş verdim bugün. İndirimdeydi. Onun dışında emzik saklama kabı sipariş verdim 2 tane. Aklıma gelenler bunlar

Anam tam doğrama sebebi O belin önündeki göbek değil bebek yavrucum diyeydin Ayy görünceye bak sen, tosunmus. Cevabini vereydin ne bozulurdu ama ya
Kız altta kalır mıyım? Bugün lafımı söyledim hemen. İşte dedi 'bebişimiz doğsunda oynarız ben onun butlarını severim falan.' Bende dedim 'o da senin butlarını sever büyüyünce yumuşak yumuşak ele geliyor malum kalça var baya sende'

Süper olmuş nerde nasıl ve ne kadar ücret aliyor lar bizi aydınlatırmısın yorucu oldu mu
Canım benim arkadaşım fotoğrafçı ücret vermedim. Hem stüdyo çekimi oldu, hemde emirgan parkında. Pek fazla yorulmadım topuklu giydiğim zamanlar dışında. Düşünüyorsan yaptır yani.

Geçen gün eşimde bana bel oyunun gitmiş artık tamamen bütün olmuş sırtın dedi ben bir ölümcül bakış attım sen zaten kilo almadım ki az sırtından aldın o da gider diye toparladı
Kız yazık ya Boş bulunmuştur E benim bel oyuntum duruyor da ne oluyor ki? Benim de bacaklar Ronaldo bacağı oldu Hatta Ronaldo x2 diyelim biz ona

Iyi aksamlar bugün kotondan kolye ve yuzuk aldım yüzükler de uretim yeri cin yazıyor yıkadım kolonyayla sildim ama canim sıkıldı ya, herşeye takıntılı hale geldim

Aynen canım karşılığı o ah bu erkekler ya, hiç anlamıyorlar biz naif, minnoş vücutlarımızda bir bebiş büyüttüğümüz için bu hale geliyoruz.

Güle güle kullan canim hepsini Ama salata olmaz ki. Yaramaz bir şeyler yesen moral olurdu, şimdi iyice moralim bozuldu

O ölümcül bakışlar çok şey anlatıyor. Ama anlayan nerdeeee o gün susuyor sonra yine başlıyor.

D dilzar iki çocuk büyütmüş bir anne olarak senin de fikrini alıyım cınımmmm

iki çocuk büyüttüm ama ben hiç kullanmadim ki bunlardan. ( burada küçük emrah emojisi olsa iyi olurdu) bilemedim hiç.

ama gazlı huysuz bebeklere hamagin iyi geldiğini duymuştum. diğeri de hem oturur hem yatar pozisyon olabiliyor o konuda avantajli. acaba bebecik doğunca onun durumuna göre mi secsen bilemedim.

Günaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Allahım maşallah
Duru kızımıza talibim baharcım şimdiden
Görünce öyle bir çığlık atmışım ki eşim diyor ne oldu dedim grubun ilk kızı geldi
Görür görmez o da demesin mi alalım oğlumuza
Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Laf yerini bulmuş valla

Ay canım salata çekti gidim de salatalık ya da havuç kemireyim biraz
Kız yazık ya Boş bulunmuştur E benim bel oyuntum duruyor da ne oluyor ki? Benim de bacaklar Ronaldo bacağı oldu Hatta Ronaldo x2 diyelim biz ona
Ya ben de 9-10 kilo almışım ama bacaklara gitmedi biraz kalça gerisi sırt olmuş hemde belim incecikti yaa 58cmdi şimdi daha ölçmedim ama annemlerdeyken onlarda bi sırtlı gene olmuşsun sen demişlerdi
Eşim sağolsun beni yürümeye alıştırdı, 25 km yürümüşlüğümüz var bir günde tabi hamilelik öncesi.. Bugünkü parkur da epey yokuşluydu ama iyi dayanmışım
Kız ne güzel uzun yürüyüşleri severim. Eşimle bizde yürüyüş bisiklet parkurunda zaman geçirmeyi seviyoruz ya da üniversitenin sahasına gidiyoruz orada yürüyüş yapıyoruz. Gerçi hamile kaldıktan sonra yapmadım hiç nedense çok kasılıyorum uzun yürüyünce ama yürüyüş doğuma da çok faydalı böyle devam et canım en iyisini yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…