Sağol canim Allah razı olsun darısı başına. Sağlıkla sende kavusürsun bebegine vaktinde inşallahGozunuz aydin ,masallah erkenden gelmis aslonda aYni haftadaymisizcok sukur kilosuda iyiymis Allah analu babali buyutsun❤
Ay tosuna çok güldüm ya, bu tosun..... dimi karşılığıYa şimdi verme nolcak diyorda vermediğinde görürüm ben onuerkek milleti ya sana verme nolcak diyor sonra tosunum diye seviyor geçen görümcem oyy tosunum diye sevdi beni pardon!!???? dedim eşime gittim diyorum ki 'o kardeşine söyle bana bir daha tosun falan demesin, yoksa argoda bir karşılık cümlesi var onu söylerim.' bir de bugün çekimde yürüyoruz işte parkta nişan fotosu çektirmeye bir çift gelmiş eşim diyor ki 'kızın beli ne kadar ince' 'bana bak seni ince ince doğrarırım dedim.' 🗡 ⚰
Bence kırmızı olanEki Görüntüle 2598846
Eki Görüntüle 2598847
Kızlar bunlardan hangisi uzun kullanışlı olur yaa kararsız kaldım
Biz de eşimle yürüyüş yaptık ama korkuyorum ya biraz abarttim mi hemen kasilmalar artıyorAynennn.. Önce yürüyüş parkurunda 5 km yürüdük sonra yeme içme faslı, muhabbet derken evin yolunu ancak bulduk. Arkadaşımla aramızda 1 hafta var o yüzden muhabbet bitmek bilmiyor
Geçen gün eşimde bana bel oyunun gitmiş artık tamamen bütün olmuş sırtın dediYa şimdi verme nolcak diyorda vermediğinde görürüm ben onuerkek milleti ya sana verme nolcak diyor sonra tosunum diye seviyor geçen görümcem oyy tosunum diye sevdi beni pardon!!???? dedim eşime gittim diyorum ki 'o kardeşine söyle bana bir daha tosun falan demesin, yoksa argoda bir karşılık cümlesi var onu söylerim.' bir de bugün çekimde yürüyoruz işte parkta nişan fotosu çektirmeye bir çift gelmiş eşim diyor ki 'kızın beli ne kadar ince' 'bana bak seni ince ince doğrarırım dedim.' 🗡 ⚰
Eşim sağolsun beni yürümeye alıştırdı, 25 km yürümüşlüğümüz var bir günde tabi hamilelik öncesi.. Bugünkü parkur da epey yokuşluydu ama iyi dayanmışımKız ben 5km yürüsem eve ambulansla gelirimkarnım cok kasılıyor taş gibi olup aşağı çekiliyor çok yürüyünce sana maşallah
Valla ben de az önce koca kase salata yedimKızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Eşim uyudu kaldı erkenden. Yalnız kaldımYok mu yeni bir şeyler alan falan Ben dün kundak diktim miniğe. Böyle kese gibi, içine girecek Dün ütüsünü yaptım yarın da çanta hazırlıcam. Tikinmadan duramiyorum ayrıca ya TV karşısında. Bir ben böyle değilimdir inşallah
Kız altta kalır mıyım?Anam tam doğrama sebebiO belin önündeki göbek değil bebek yavrucum diyeydin Ayy görünceye bak sen, tosunmus. Cevabini vereydin ne bozulurdu ama ya
Benim kasılma değil de özellikle sağ baldırıma kramp giriyor ama hiç yürümesem daha kötü olur dye korkuyorum.Biz de eşimle yürüyüş yaptık ama korkuyorum ya biraz abarttim mi hemen kasilmalar artıyor
Canım benim arkadaşım fotoğrafçı ücret vermedim. Hem stüdyo çekimi oldu, hemde emirgan parkında. Pek fazla yorulmadım topuklu giydiğim zamanlar dışında.Süper olmuş nerde nasıl ve ne kadar ücret aliyor lar bizi aydınlatırmısın yorucu oldu mu
Kız yazık yaGeçen gün eşimde bana bel oyunun gitmiş artık tamamen bütün olmuş sırtın dediben bir ölümcül bakış attım sen zaten kilo almadım ki az sırtından aldın o da gider diye toparladı
Aynen canım karşılığı oAy tosuna çok güldüm ya, bu tosun..... dimi karşılığı
Ben çok kilo almadım ama belimin iki yanındaki yağlı kısımlar biraz daha yağlandı, eşim vurup vurup "Kurbanda da hayvan böyle seçilir, seni bu kurbana keseriz" diyor pislik
Güle güle kullan canim hepsiniValla ben de az önce koca kase salata yedimBenim de eşim maç izlemeye gitti daha gelmedi. Uzanıyorum TV karşısında. Bebiş de parti veriyor sanırım içeride hepsiburada dan sleepy nin Islak mendilinden sipariş verdim bugün. İndirimdeydi. Onun dışında emzik saklama kabı sipariş verdim 2 tane. Aklıma gelenler bunlar
O ölümcül bakışlar çok şey anlatıyor.Geçen gün eşimde bana bel oyunun gitmiş artık tamamen bütün olmuş sırtın dediben bir ölümcül bakış attım sen zaten kilo almadım ki az sırtından aldın o da gider diye toparladı
Allahım maşallahGünaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Laf yerini bulmuş vallaKız altta kalır mıyım?Bugün lafımı söyledim hemen. İşte dedi 'bebişimiz doğsunda oynarız ben onun butlarını severim falan.' Bende dedim 'o da senin butlarını sever büyüyünce yumuşak yumuşak ele geliyor malum kalça var baya sende'
Ay canım salata çekti gidim de salatalık ya da havuç kemireyim birazValla ben de az önce koca kase salata yedimBenim de eşim maç izlemeye gitti daha gelmedi. Uzanıyorum TV karşısında. Bebiş de parti veriyor sanırım içeride hepsiburada dan sleepy nin Islak mendilinden sipariş verdim bugün. İndirimdeydi. Onun dışında emzik saklama kabı sipariş verdim 2 tane. Aklıma gelenler bunlar
Ya ben de 9-10 kilo almışım ama bacaklara gitmedi biraz kalça gerisi sırt olmuşKız yazık yaBoş bulunmuştur E benim bel oyuntum duruyor da ne oluyor ki? Benim de bacaklar Ronaldo bacağı oldu Hatta Ronaldo x2 diyelim biz ona
Kız ne güzel uzun yürüyüşleri severim. Eşimle bizde yürüyüş bisiklet parkurunda zaman geçirmeyi seviyoruz ya da üniversitenin sahasına gidiyoruz orada yürüyüş yapıyoruz. Gerçi hamile kaldıktan sonra yapmadım hiç nedense çok kasılıyorum uzun yürüyünceEşim sağolsun beni yürümeye alıştırdı, 25 km yürümüşlüğümüz var bir günde tabi hamilelik öncesi.. Bugünkü parkur da epey yokuşluydu ama iyi dayanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?