Canım bence ithalat ya durduruldu ya da eskisi kadar çok yapılmıyor. Yani o ürünler eskidir zaten korkma.Iyi aksamlar bugün kotondan kolye ve yuzuk aldım yüzükler de uretim yeri cin yazıyor yıkadım kolonyayla sildim ama canim sıkıldı ya, herşeye takıntılı hale geldim
Öyle valla gelişine vurdum gol oldu.Laf yerini bulmuş valla
İşte herkesi bir yerden vuruyor. Seni belden beni bacaktan vurmuşAy canım salata çekti gidim de salatalık ya da havuç kemireyim biraz
Ya ben de 9-10 kilo almışım ama bacaklara gitmedi biraz kalça gerisi sırt olmuşhemde belim incecikti yaa 58cmdi şimdi daha ölçmedim ama annemlerdeyken onlarda bi sırtlı gene olmuşsun sen demişlerdi
Kız ne güzel uzun yürüyüşleri severim. Eşimle bizde yürüyüş bisiklet parkurunda zaman geçirmeyi seviyoruz ya da üniversitenin sahasına gidiyoruz orada yürüyüş yapıyoruz. Gerçi hamile kaldıktan sonra yapmadım hiç nedense çok kasılıyorum uzun yürüyünceama yürüyüş doğuma da çok faydalı böyle devam et canım en iyisini yapıyosun
Hiç böyle potlar kırmazdı aslında bi daha senin yanında giyinmicem dedimO ölümcül bakışlar çok şey anlatıyor.Ama anlayan nerdeeee o gün susuyor sonra yine başlıyor.
Ritmik segirme şeklinde oluyor evetBirşey soracağım bebeğin hıçkırdıgını nasıl anlıyoruz bugün arka arkaya kalp atışı gibi hafifi kuvvetli bir kaç seğirme oldu böyle birşey mi
Ritmik bir şekilde oluyor canım aynen dediğin kalp atışı gibiBirşey soracağım bebeğin hıçkırdıgını nasıl anlıyoruz bugün arka arkaya kalp atışı gibi hafifi kuvvetli bir kaç seğirme oldu böyle birşey mi
Canım ritmik bir hareket oluyor. Tekrarlıyor, seyirme gibi. Benimki hıçkırınca kafayı mesaneye vuruyor meselaBirşey soracağım bebeğin hıçkırdıgını nasıl anlıyoruz bugün arka arkaya kalp atışı gibi hafifi kuvvetli bir kaç seğirme oldu böyle birşey mi
Fiyat verilis tarihi 2019 yazıyor zaten umarım öyledir. Aman ya valla çok strese girdim bu ara erken doğum korkusu da oldu.. sağlıkla atlatalim ınsallah!Canım bence ithalat ya durduruldu ya da eskisi kadar çok yapılmıyor. Yani o ürünler eskidir zaten korkma.
Aman hiç umrumda değil 45 kilo kızdım ben kilo takıntım hiç yokİşte herkesi bir yerden vuruyor. Seni belden beni bacaktan vurmuşAmaaan sağlıkla hayırla dogsunlar da kilo verilir ne olacak genciz daha
Amin canım. Ama korkma zaten nesneler üzerinde uzun süre yaşayamıyormus.Fiyat verilis tarihi 2019 yazıyor zaten umarım öyledir. Aman ya valla çok strese girdim bu ara erken doğum korkusu da oldu.. sağlıkla atlatalim ınsallah!
Döner döner korkmaAman hiç umrumda değil 45 kilo kızdım ben kilo takıntım hiç yokalsam geri vermesem de olur ama belim eski haline dönsün o ne öyle bütün bütün
Ayy geçen bende yanında soyunuyorum, bana diyor ki 'göğüs uçların eski rengine dönecek dimi böyle siyah kalmasın'Hiç böyle potlar kırmazdı aslında bi daha senin yanında giyinmicem dedimoturmuş beni inceliyor kendi göbeğine bakmadan bi de
Ben her sabah ve akşam içiyorum valla 2şer 3erİşte onu da yapamıyorum bilmiyorum belki denesen yaparım işime de geliyo olabilirimay çaysız duramıyorum ben bi bardakta olsa açık maçık içmem lazım
Ya bu eşler hep aynı sanırım. Benimki de öyle yataktan kalkıyorum yan dönerek zorla. Maşallah damper mübarek kalkışa bak diyorAy tosuna çok güldüm ya, bu tosun..... dimi karşılığı
Ben çok kilo almadım ama belimin iki yanındaki yağlı kısımlar biraz daha yağlandı, eşim vurup vurup "Kurbanda da hayvan böyle seçilir, seni bu kurbana keseriz" diyor pislik
Sağol canımGüle güle kullan canim hepsiniAma salata olmaz ki. Yaramaz bir şeyler yesen moral olurdu, şimdi iyice moralim bozuldu
Damper miBen her sabah ve akşam içiyorum valla 2şer 3erAma ben açık çay seviyorum. Hepsini toplasan 1 demli çay eder herhalde Eşim bu ne be sidik gibi çay diyor
Ya bu eşler hep aynı sanırım. Benimki de öyle yataktan kalkıyorum yan dönerek zorla. Maşallah damper mübarek kalkışa bak diyorüzerimi giyinirken de hayatım buraların lömbür lömbür olmuş maşallah diyor. Senin lömbürüne diye boğazına yapışıyorum
Ay canım salata çekti gidim de salatalık ya da havuç kemireyim biraz
Ya ben de 9-10 kilo almışım ama bacaklara gitmedi biraz kalça gerisi sırt olmuşhemde belim incecikti yaa 58cmdi şimdi daha ölçmedim ama annemlerdeyken onlarda bi sırtlı gene olmuşsun sen demişlerdi
Kız ne güzel uzun yürüyüşleri severim. Eşimle bizde yürüyüş bisiklet parkurunda zaman geçirmeyi seviyoruz ya da üniversitenin sahasına gidiyoruz orada yürüyüş yapıyoruz. Gerçi hamile kaldıktan sonra yapmadım hiç nedense çok kasılıyorum uzun yürüyünceama yürüyüş doğuma da çok faydalı böyle devam et canım en iyisini yapıyosun
Benimki de takla atıyor ama çikolata yüzündenSağol canım
Ya internetten salata kasesi bakıyordum. Ne hikmetse canım bir anda kaseleri görünce mor lahanalı soğanlı falan salata çektiüşenmedim yaptım valla. Şimdi bebiş taklalar atıyor içeride
Damper miay çok güldüm benimki de kalkarken ittirip arkamdan ha gayret başarabilirsin diye gaz veriyor
Evet canım kızdıDöner döner korkmaKız mıydı seninki?
Yaa aynı mevzuyu bizde konustuk desemAyy geçen bende yanında soyunuyorum, bana diyor ki 'göğüs uçların eski rengine dönecek dimi böyle siyah kalmasın'kalsa sevmeyecek misin beni dedim yooo ne alakası var sadece merak ettim diyor
Ben hiç açık çay sevmiyorum eşimde bana koyarken aynen sidik gibi koyuyor offBen her sabah ve akşam içiyorum valla 2şer 3erAma ben açık çay seviyorum. Hepsini toplasan 1 demli çay eder herhalde Eşim bu ne be sidik gibi çay diyor
Ya bu eşler hep aynı sanırım. Benimki de öyle yataktan kalkıyorum yan dönerek zorla. Maşallah damper mübarek kalkışa bak diyorüzerimi giyinirken de hayatım buraların lömbür lömbür olmuş maşallah diyor. Senin lömbürüne diye boğazına yapışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?