Kız olduğu için yayılmış işte beline belineEvet canım kızdı
Yaa aynı mevzuyu bizde konustuk desemniye böyle seyler dikkatlerini çekiyo acaba
Ben hiç açık çay sevmiyorum eşimde bana koyarken aynen sidik gibi koyuyor offkız senin yüzünden kalktım havuç soydum yiyorum, eşimde napıyon bugs bunny diyo
Kız bende öyle. Zaten 90lık nene gibi başlıyorum kalkarken. 'ay, aman, allah, off, anam anam'Benim kalkışı görsen yuvarlana yuvarlana bu kocalar alem valla
Kız zaten dikkatlerini çeken bir yer, ee birde şimdi büyüdüler. Adamlar nasıl dikkat etmesin.Evet canım kızdı
Yaa aynı mevzuyu bizde konustuk desemniye böyle seyler dikkatlerini çekiyo acaba
Ben hiç açık çay sevmiyorum eşimde bana koyarken aynen sidik gibi koyuyor offkız senin yüzünden kalktım havuç soydum yiyorum, eşimde napıyon bugs bunny diyo
He yaa hiç sorma ama karnım top gibi herkes erkek mi diyoKız olduğu için yayılmış işte beline beline
Bende öyleyim kocakarı gibi sızlana sızlana kalkıyorumKız bende öyle. Zaten 90lık nene gibi başlıyorum kalkarken. 'ay, aman, allah, off, anam anam'
Oh yarasınEvet canım kızdı
Zaten bişi de yapamıyoruzKız zaten dikkatlerini çeken bir yer, ee birde şimdi büyüdüler. Adamlar nasıl dikkat etmesin.
Ben de doğuma yakın yapmamız lazım diyorum buluruz bir yolunu diyorZaten bişi de yapamıyoruzgeçen gün of yeter ya diyodu kendi kendine jsjsjsjsj sanki ben reddediyorum kendi içinde cebelleşiyo
Offf doğurunca hemen rahatlasak keşkeHe yaa hiç sorma ama karnım top gibi herkes erkek mi diyo
Bende öyleyim kocakarı gibi sızlana sızlana kalkıyorum
O takıntı bende de var hiç sorma. Kızım bugün nezle gibi burnu aktı hapşrdı sürekli. Şimdi uyuyr uyurken arada öksryr. Korkyrum. Ateşine bskyrum sürekli yanındayım. İyice kafayı yedim yaIyi aksamlar bugün kotondan kolye ve yuzuk aldım yüzükler de uretim yeri cin yazıyor yıkadım kolonyayla sildim ama canim sıkıldı ya, herşeye takıntılı hale geldim
Bende ses yok kalkarken sessizce yuvarlanıyorum tüm gücümleKız bende öyle. Zaten 90lık nene gibi başlıyorum kalkarken. 'ay, aman, allah, off, anam anam'
HahajajjaZaten bişi de yapamıyoruzgeçen gün of yeter ya diyodu kendi kendine jsjsjsjsj sanki ben reddediyorum kendi içinde cebelleşiyo
Bende dedim doğuma yakın yapılması iyiymiş diye nası yapıcaz karnın kocaman diye şimdiden dertlenmeye başladı ahahaha düşünsün dursunBen de doğuma yakın yapmamız lazım diyorum buluruz bir yolunu diyor
40ına kadar yolu var artık ha normal doğurursak bi haftada kendimize geliriz aslındaOfff doğurunca hemen rahatlasak keşkeo zaman da ay dikişler, of gaz, aman bebek diye diye kalkıcaz
İşte normal doğumda ıkınırkende tüm gücü sessizce vermek gerekiyormuşBende ses yok kalkarken sessizce yuvarlanıyorum tüm gücümle
Aynen vallaKız zaten dikkatlerini çeken bir yer, ee birde şimdi büyüdüler. Adamlar nasıl dikkat etmesin.
Ahahahah cok fenasın senn korkuyu salmışsınHahajajjabende geçen eşime diyorum sen bu ara banyoda fazla kalmaya başladın sen hayırdır saçmalama aşkım diyor. Dedim seni reddeden yok hatta hazır ve nazır bekliyorum sen gelmiyorsun valla ama öyle bişey yakalarsam muck muck yani
Ay hadi inşallahBende dedim doğuma yakın yapılması iyiymiş diye nası yapıcaz karnın kocaman diye şimdiden dertlenmeye başladı ahahaha düşünsün dursun
40ına kadar yolu var artık ha normal doğurursak bi haftada kendimize geliriz aslında
Yok kız niye yansın canınAhahahah cok fenasın senn korkuyu salmışsınbizimki bekliyor koyun koyun arada takılıyom ben iyi dayandın maşallah diye ben valla hiç hazır değilim sanki canım yanacak gibi hissediyorum
Canım korkma bahar gelmeye polenler uçuşmaya başladı ondan da olabilirO takıntı bende de var hiç sorma. Kızım bugün nezle gibi burnu aktı hapşrdı sürekli. Şimdi uyuyr uyurken arada öksryr. Korkyrum. Ateşine bskyrum sürekli yanındayım. İyice kafayı yedim ya
Ay istemsiz ıkınasım geldi sen öyle deyinceİşte normal doğumda ıkınırkende tüm gücü sessizce vermek gerekiyormuşdoğru bir yöntem
Canım bütün dualarımız seninle inşallah bebeğin bekler vaktinde gelir. Sakın üzülme stres yapma hep aklım sende kaldı habe ever arada bize. İyi bak kendine ve bebisineArkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?