2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız olduğu için yayılmış işte beline beline

Kız zaten dikkatlerini çeken bir yer, ee birde şimdi büyüdüler. Adamlar nasıl dikkat etmesin.

Oh yarasın ne güzel işte a vitamini

Zaten bişi de yapamıyoruz geçen gün of yeter ya diyodu kendi kendine jsjsjsjsj sanki ben reddediyorum kendi içinde cebelleşiyo
Ben de doğuma yakın yapmamız lazım diyorum buluruz bir yolunu diyor

Iyi aksamlar bugün kotondan kolye ve yuzuk aldım yüzükler de uretim yeri cin yazıyor yıkadım kolonyayla sildim ama canim sıkıldı ya, herşeye takıntılı hale geldim
O takıntı bende de var hiç sorma. Kızım bugün nezle gibi burnu aktı hapşrdı sürekli. Şimdi uyuyr uyurken arada öksryr. Korkyrum. Ateşine bskyrum sürekli yanındayım. İyice kafayı yedim ya

Zaten bişi de yapamıyoruz geçen gün of yeter ya diyodu kendi kendine jsjsjsjsj sanki ben reddediyorum kendi içinde cebelleşiyo
Hahajajja bende geçen eşime diyorum sen bu ara banyoda fazla kalmaya başladın sen hayırdır saçmalama aşkım diyor. Dedim seni reddeden yok hatta hazır ve nazır bekliyorum sen gelmiyorsun valla ama öyle bişey yakalarsam muck muck yani

Ben de doğuma yakın yapmamız lazım diyorum buluruz bir yolunu diyor
Bende dedim doğuma yakın yapılması iyiymiş diye nası yapıcaz karnın kocaman diye şimdiden dertlenmeye başladı ahahaha düşünsün dursun
Offf doğurunca hemen rahatlasak keşke o zaman da ay dikişler, of gaz, aman bebek diye diye kalkıcaz
40ına kadar yolu var artık ha normal doğurursak bi haftada kendimize geliriz aslında

Ahahahah cok fenasın senn korkuyu salmışsın bizimki bekliyor koyun koyun arada takılıyom ben iyi dayandın maşallah diye ben valla hiç hazır değilim sanki canım yanacak gibi hissediyorum

Ay hadi inşallah

Ahahahah cok fenasın senn korkuyu salmışsın bizimki bekliyor koyun koyun arada takılıyom ben iyi dayandın maşallah diye ben valla hiç hazır değilim sanki canım yanacak gibi hissediyorum
Yok kız niye yansın canın yap bişey olmaz doktor aksini demediyse.

O takıntı bende de var hiç sorma. Kızım bugün nezle gibi burnu aktı hapşrdı sürekli. Şimdi uyuyr uyurken arada öksryr. Korkyrum. Ateşine bskyrum sürekli yanındayım. İyice kafayı yedim ya
Canım korkma bahar gelmeye polenler uçuşmaya başladı ondan da olabilir

Canım bütün dualarımız seninle inşallah bebeğin bekler vaktinde gelir. Sakın üzülme stres yapma hep aklım sende kaldı habe ever arada bize. İyi bak kendine ve bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…