2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doktor birşey söylemedi bize bıraktı ama eşim içimde cocuk varken öyle bişey yapamazmış çocuga ayıp oluyo sanki diyo aman zaten canım da istemiyo hiç yoksa üstüne giderdim
Çocuğa ayıp mı oluyor geçen bende eşime diyorum tatilde öğle vakitleri sıcak diye uyumaya götürürsek bizde değerlendiririz o arayı. Bana diyor ki çocuğun yanında mı yapıcaz çocuk 4 aylık

Canım korkma bahar gelmeye polenler uçuşmaya başladı ondan da olabilir
Öyledr inşallah. Paranoyak oldum iyice malum hertarafta bi felaketbebişlerimizi sağlıkla zamanknda kucağımıza alalım da şöyle güzeeell bi ooh çekcem valla.

Kız buna koptum suan evde eşimde bakıyo kafayı yedin sen iyice diyo ay Allahım o nerden aklına gelmiş
Benimkinin aklına her şey gelir valla. Zavallım yokluktan kafasında neler kuruyor kim bilir. Varlık içinde yokluk çektiriyorum adama. Kurudu adam

He ya cocuğa ayıp oluyormuş ya salakmısın o ne anlıyo dedim psikolojik olarak hamile birine bunu yapamazmış sanki tecavüz edecek tövbe kız ben doğduktan sonrayı hiç düşünmedim ama aynı odada eşim de yapmaz kesin ona da der cocuga ayıp oluyo diye sjsjsjsjaj

Benimkinin aklına her şey gelir valla. Zavallım yokluktan kafasında neler kuruyor kim bilir. Varlık içinde yokluk çektiriyorum adama. Kurudu adam
Kız sus çok güldürdün beni ahahahah ay Allahım yaa harbiden varlıkta yokluk çekiyo adamlar akıllarına saçma seyler geliyo

Ya allahım çok acayipler ya benimki şu an zarar veririm diye korkuyor. Ama doğumdan sonra kesin aynı odada yapamam ben bakıyor gibi hissediyorum falan der

Ya allahım çok acayipler ya benimki şu an zarar veririm diye korkuyor. Ama doğumdan sonra kesin aynı odada yapamam ben bakıyor gibi hissediyorum falan der
Suan acıkcası bende korkuyorum riskli haftalar diye istese de yapmam durur durur bişey yaparız doğar moğar sonra vicdan yaparım ondan oldu diye neyse acısını çıkarırız elbet

Suan acıkcası bende korkuyorum riskli haftalar diye istese de yapmam durur durur bişey yaparız doğar moğar sonra vicdan yaparım ondan oldu diye neyse acısını çıkarırız elbet
Eşimde aynı senin gibi düşünüyor. Diyorum son zamanlarda yapmak lazımmış ama, bana diyor ben yapamam. Dedim kim yapacak yoldan birini çevirecek halim yok. Korkuyorum birşey olacak diye, çekiniyorum zaten birşey de anlamıyorum yaptığımdan diyor. Bende acısını çıkarıcağım günleri bekliyorum işte

Yaa stresten adam anlamazdır ki o da haklı sonucta çekinerek yapıyor bi zevki yok bekle bekle sen kesin acısını çıkarırsın

Ya bir de şöyle bir durum var. O işi yaparken dikkatim dağılırsa bi şey anlamıyorum. Hevesim kaçıyor. E tam konsantre olmuşum bebiş kıpırdamaya kaymaya bir başlıyor. Ne konsantre kalıyor ne başka bişey

Yaa stresten adam anlamazdır ki o da haklı sonucta çekinerek yapıyor bi zevki yok bekle bekle sen kesin acısını çıkarırsın
Haklı tabi de geçen diyorum bebeğin kırkı çıkınca 1 gece anneme mi bıraksak? Safım neden diye soruyor.

Benim kız pür dikkat kesiliyor o işi yaparken bittikten sonra aaa bu sarsıntı niye durdu deyip kendi hareketlenmeye başlıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…