- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Hahaha kız ne kovuyorsun adamıAynen vallaBir de diyor ki eşim acaba kukunda da değişiklik var mı Sanane be git diye kovuyorum
Kız dur aman daha erken. Ben ıkınman gereken zamanı sana söylerimAy istemsiz ıkınasım geldi sen öyle deyince
Doktor birşey söylemedi bize bıraktıYok kız niye yansın canınyap bişey olmaz doktor aksini demediyse.
Kız buna koptum suan evde eşimde bakıyo kafayı yedin sen iyice diyoAynen vallaBir de diyor ki eşim acaba kukunda da değişiklik var mı Sanane be git diye kovuyorum
Valla biz de öyleyiz ya. Zavallım acıyorum bazen kocama. Nasıl yapılıyor unuttum artık diyorZaten bişi de yapamıyoruzgeçen gün of yeter ya diyodu kendi kendine jsjsjsjsj sanki ben reddediyorum kendi içinde cebelleşiyo
Çocuğa ayıp mı oluyorDoktor birşey söylemedi bize bıraktıama eşim içimde cocuk varken öyle bişey yapamazmış çocuga ayıp oluyo sanki diyo aman zaten canım da istemiyo hiç yoksa üstüne giderdim
Öyledr inşallah. Paranoyak oldum iyice malum hertarafta bi felaketCanım korkma bahar gelmeye polenler uçuşmaya başladı ondan da olabilir
Aynen bende unuttum kapandı orası diyorumValla biz de öyleyiz ya. Zavallım acıyorum bazen kocama. Nasıl yapılıyor unuttum artık diyor
Kız buna koptum suan evde eşimde bakıyo kafayı yedin sen iyice diyoay Allahım o nerden aklına gelmiş
He ya cocuğa ayıp oluyormuşÇocuğa ayıp mı oluyorgeçen bende eşime diyorum tatilde öğle vakitleri sıcak diye uyumaya götürürsek bizde değerlendiririz o arayı. Bana diyor ki çocuğun yanında mı yapıcaz çocuk 4 aylık
Kız sus çok güldürdün beni ahahahahBenimkinin aklına her şey gelir valla. Zavallım yokluktan kafasında neler kuruyor kim bilir. Varlık içinde yokluk çektiriyorum adama. Kurudu adam
Annem ellet ama gösterme dediHahaha kız ne kovuyorsun adamıben olsam gel bak bakalım var mı derdim
Ya allahım çok acayipler yaHe ya cocuğa ayıp oluyormuşya salakmısın o ne anlıyo dedim psikolojik olarak hamile birine bunu yapamazmış sanki tecavüz edecek tövbe kız ben doğduktan sonrayı hiç düşünmedim ama aynı odada eşim de yapmaz kesin ona da der cocuga ayıp oluyo diye sjsjsjsjaj
Kız göstermeden neler yapabilmişsin sen valla bravo o zaman sanaAnnem ellet ama gösterme dedi
Suan acıkcası bende korkuyorum riskli haftalar diye istese de yapmam durur durur bişey yaparız doğar moğarYa allahım çok acayipler yabenimki şu an zarar veririm diye korkuyor. Ama doğumdan sonra kesin aynı odada yapamam ben bakıyor gibi hissediyorum falan der
Eşimde aynı senin gibi düşünüyor. Diyorum son zamanlarda yapmak lazımmış ama, bana diyor ben yapamam. Dedim kim yapacak yoldan birini çevirecek halim yok.Suan acıkcası bende korkuyorum riskli haftalar diye istese de yapmam durur durur bişey yaparız doğar moğarsonra vicdan yaparım ondan oldu diye neyse acısını çıkarırız elbet
Yaa stresten adam anlamazdır ki o da haklı sonucta çekinerek yapıyor bi zevki yokEşimde aynı senin gibi düşünüyor. Diyorum son zamanlarda yapmak lazımmış ama, bana diyor ben yapamam. Dedim kim yapacak yoldan birini çevirecek halim yok.Korkuyorum birşey olacak diye, çekiniyorum zaten birşey de anlamıyorum yaptığımdan diyor. Bende acısını çıkarıcağım günleri bekliyorum işte
Ya bir de şöyle bir durum var. O işi yaparken dikkatim dağılırsa bi şey anlamıyorum. Hevesim kaçıyor. E tam konsantre olmuşum bebiş kıpırdamaya kaymaya bir başlıyor. Ne konsantre kalıyor ne başka bişeySuan acıkcası bende korkuyorum riskli haftalar diye istese de yapmam durur durur bişey yaparız doğar moğarsonra vicdan yaparım ondan oldu diye neyse acısını çıkarırız elbet
Haklı tabi deYaa stresten adam anlamazdır ki o da haklı sonucta çekinerek yapıyor bi zevki yokbekle bekle sen kesin acısını çıkarırsın
Benim kız pür dikkat kesiliyor o işi yaparkenYa bir de şöyle bir durum var. O işi yaparken dikkatim dağılırsa bi şey anlamıyorum. Hevesim kaçıyor. E tam konsantre olmuşum bebiş kıpırdamaya kaymaya bir başlıyor. Ne konsantre kalıyor ne başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?