Daha öncede demistin bunu bende esime söylemiştim baska kocalar bak ne hassas düşünüyor yakınlaşmak istemiyorlar diyorum ne alaka cocuk nerde ben nerdeyim hem ne ayıbı boyle oldu zaten yabancısı degil diyorHe ya cocuğa ayıp oluyormuşya salakmısın o ne anlıyo dedim psikolojik olarak hamile birine bunu yapamazmış sanki tecavüz edecek tövbe kız ben doğduktan sonrayı hiç düşünmedim ama aynı odada eşim de yapmaz kesin ona da der cocuga ayıp oluyo diye sjsjsjsjaj
Sendeki su hevesin birazi bende olsa adam kuruyup kalmicakHahaha kız ne kovuyorsun adamıben olsam gel bak bakalım var mı derdim
Senin kocanın heveside benim kocada olsa bende kuruyup kalmıcamSendeki su hevesin birazi bende olsa adam kuruyup kalmicak
Ahahaaaa dogru diyorsun biraz heves alışverişi olsun herkes mutlu olsunSenin kocanın heveside benim kocada olsa bende kuruyup kalmıcam
Benimki erkek olunca heyecan yapıyor içeride herhaldeBenim kız pür dikkat kesiliyor o işi yaparkenbittikten sonra aaa bu sarsıntı niye durdu deyip kendi hareketlenmeye başlıyor sanırım
Patron mutlu son istiyor.Ahahaaaa dogru diyorsun biraz heves alışverişi olsun herkes mutlu olsun
AyyyyBenimki erkek olunca heyecan yapıyor içeride herhaldekontrol gününde doktor diyor ki eli şu an şeyinde. Şimdiden başlamış diyor
Ohaa o nasil doktormus oyle ayy ne utanırım dese öyleBenimki erkek olunca heyecan yapıyor içeride herhaldekontrol gününde doktor diyor ki eli şu an şeyinde. Şimdiden başlamış diyor
Ya bak hiç aklıma gelmemişti. Tuvalete de kalkamayız dimi. İçimde patlar valla çok utanırım yapamamKızlar gülmeyin ama şimdi size ciddili bir soru sorucamhani doğumdan sonra sezeryan olursak gaz çıkartmak gerekiyor ya, onu o kalabalık hastanede odasında nasıl yapıcaz yani diyelim geldi tutamayız sonuçta yapmamız lazım ama o an kayınvalideyle göz göze sohbet ediyorsun ay bir kaç gündür bu geliyor aklıma gülmeyin ama
Yok yaAyyyybu arada erkek bebekler anne karnında ereksiyon olabiliyormuş gerçekten, okumuştum bunu
Valla benimkiler anlayıp çıkmazdaYa bak hiç aklıma gelmemişti. Tuvalete de kalkamayız dimi. İçimde patlar valla çok utanırım yapamam
Libidosu yüksek olacak desene.Yok yabizimki oluyordur kesin o zaman. Çocuk bırakmıyor şaapalım
Ya sorma bir de o kadar komik söyledi ki. Elinde oynuyor diyorOhaa o nasil doktormus oyle ayy ne utanırım dese öyle
Ya birde bakiyorum etrafa millet ufacik bebgiyle avm de flan ben bu kadar tedirginken nasil rahatlar anlamiyorum, esimde hava soguk insanlar napsin cocugu disari cikarmak istiyorlar diyor. Aslında biraz rahat olmak lazım cunku olacagi varsa zate olur, ben biraz takıntılıyım.bebekten sonra iyice kafamda kurmaya basladimO takıntı bende de var hiç sorma. Kızım bugün nezle gibi burnu aktı hapşrdı sürekli. Şimdi uyuyr uyurken arada öksryr. Korkyrum. Ateşine bskyrum sürekli yanındayım. İyice kafayı yedim ya
Ya benimde oramda vajinanın içe doğru et parçası gibi biseyler görmüştüm yada detaylı baktigim için yeni farketmiştim eşime söyledim geçen zorla açtırdı doktor gibi inceliyor, dedim napiyorsu ya tamam artık yok bakmam lazım diyor sanki anlayacakta ben kaç senelik kadınım anlayamıyorum sen nasıl anlıcan sonra baktım amacı farklıymış zor bela kaçtımAynen vallaBir de diyor ki eşim acaba kukunda da değişiklik var mı Sanane be git diye kovuyorum
Bebek tam ağlarken halletmek lazımValla benimkiler anlayıp çıkmazdabende kara kara düşünüyorum naparım diye
Kız hadi sesi öyle hallettin, ya kokarsaBebek tam ağlarken halletmek lazım
Gaz çıkarma çok önemli diye biliyorum ben sezeryanda. Hatta ablalarımdan hatırlıyorum gaz çıkmayınca yemek yemeye izin vermemislerdi. Gerçi çok zaman geçti üzerinden belki prosedür değişmiştir.Ya bak hiç aklıma gelmemişti. Tuvalete de kalkamayız dimi. İçimde patlar valla çok utanırım yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?