2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir ay önce yaptığımızda benden hemen bir iki damla kan gelmişti o günden sonra vazgeçtik yapmıyoruz

Daha öncede demistin bunu bende esime söylemiştim baska kocalar bak ne hassas düşünüyor yakınlaşmak istemiyorlar diyorum ne alaka cocuk nerde ben nerdeyim hem ne ayıbı boyle oldu zaten yabancısı degil diyor

Kızlar gülmeyin ama şimdi size ciddili bir soru sorucam hani doğumdan sonra sezeryan olursak gaz çıkartmak gerekiyor ya, onu o kalabalık hastanede odasında nasıl yapıcaz yani diyelim geldi tutamayız sonuçta yapmamız lazım ama o an kayınvalideyle göz göze sohbet ediyorsun ay bir kaç gündür bu geliyor aklıma gülmeyin ama

Benim kız pür dikkat kesiliyor o işi yaparken bittikten sonra aaa bu sarsıntı niye durdu deyip kendi hareketlenmeye başlıyor sanırım
Benimki erkek olunca heyecan yapıyor içeride herhalde kontrol gününde doktor diyor ki eli şu an şeyinde. Şimdiden başlamış diyor

Ya bak hiç aklıma gelmemişti. Tuvalete de kalkamayız dimi. İçimde patlar valla çok utanırım yapamam

O takıntı bende de var hiç sorma. Kızım bugün nezle gibi burnu aktı hapşrdı sürekli. Şimdi uyuyr uyurken arada öksryr. Korkyrum. Ateşine bskyrum sürekli yanındayım. İyice kafayı yedim ya
Ya birde bakiyorum etrafa millet ufacik bebgiyle avm de flan ben bu kadar tedirginken nasil rahatlar anlamiyorum, esimde hava soguk insanlar napsin cocugu disari cikarmak istiyorlar diyor. Aslında biraz rahat olmak lazım cunku olacagi varsa zate olur, ben biraz takıntılıyım.bebekten sonra iyice kafamda kurmaya basladim Allah kimseyi sağlığından etmesin canim..
Aynen valla Bir de diyor ki eşim acaba kukunda da değişiklik var mı Sanane be git diye kovuyorum
Ya benimde oramda vajinanın içe doğru et parçası gibi biseyler görmüştüm yada detaylı baktigim için yeni farketmiştim eşime söyledim geçen zorla açtırdı doktor gibi inceliyor, dedim napiyorsu ya tamam artık yok bakmam lazım diyor sanki anlayacakta ben kaç senelik kadınım anlayamıyorum sen nasıl anlıcan sonra baktım amacı farklıymış zor bela kaçtım

Ya bak hiç aklıma gelmemişti. Tuvalete de kalkamayız dimi. İçimde patlar valla çok utanırım yapamam
Gaz çıkarma çok önemli diye biliyorum ben sezeryanda. Hatta ablalarımdan hatırlıyorum gaz çıkmayınca yemek yemeye izin vermemislerdi. Gerçi çok zaman geçti üzerinden belki prosedür değişmiştir.

O yüzden utanma vs takma ya da hastane odası pek dolu olmasın. Azcık durup çıksınlar bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…