Ay yok ben inceletemem öyle,Ya birde bakiyorum etrafa millet ufacik bebgiyle avm de flan ben bu kadar tedirginken nasil rahatlar anlamiyorum, esimde hava soguk insanlar napsin cocugu disari cikarmak istiyorlar diyor. Aslında biraz rahat olmak lazım cunku olacagi varsa zate olur, ben biraz takıntılıyım.bebekten sonra iyice kafamda kurmaya basladimAllah kimseyi sağlığından etmesin canim..
Ya benimde oramda vajinanın içe doğru et parçası gibi biseyler görmüştüm yada detaylı baktigim için yeni farketmiştim eşime söyledim geçen zorla açtırdı doktor gibi inceliyor, dedim napiyorsu ya tamam artık yok bakmam lazım diyor sanki anlayacakta ben kaç senelik kadınım anlayamıyorum sen nasıl anlıcan sonra baktım amacı farklıymış zor bela kaçtım
Ne güzel gece gece eğleniyoruz dimi
Kim osurdu doğru söylesin derim üste çıkarımKız hadi sesi öyle hallettin, ya kokarsa
Akşam akşam coştuk valla
Ya hahahahahahhahahahKim osurdu doğru söylesin derim üste çıkarım
O da olabilir bakYa hahahahahahhahahahbende bir an şey düşündüm bebek altına yaptı galiba anne bir açsanıza baya koktu demeyi
Annesi olarak yavruma iftira atmak istemezdim amaO da olabilir bak
Hiç yapamadık ki bebek ne tepki verecek bilmiyorumYa bir de şöyle bir durum var. O işi yaparken dikkatim dağılırsa bi şey anlamıyorum. Hevesim kaçıyor. E tam konsantre olmuşum bebiş kıpırdamaya kaymaya bir başlıyor. Ne konsantre kalıyor ne başka bişey
Kız anam sen çok fenasınHaklı tabi degeçen diyorum bebeğin kırkı çıkınca 1 gece anneme mi bıraksak? Safım neden diye soruyor.
Bende diyorum milletin eşi aynı performans devam diye yok ben yapamam diyo libido yerlerdeDaha öncede demistin bunu bende esime söylemiştim baska kocalar bak ne hassas düşünüyor yakınlaşmak istemiyorlar diyorum ne alaka cocuk nerde ben nerdeyim hem ne ayıbı boyle oldu zaten yabancısı degil diyor
Ben müsaadenizle bi pırtlatıcam dersin ya da şey oksijen maskeleri baş üstü dolaplarınızda acil çıkış kapısı soldaKızlar gülmeyin ama şimdi size ciddili bir soru sorucamhani doğumdan sonra sezeryan olursak gaz çıkartmak gerekiyor ya, onu o kalabalık hastanede odasında nasıl yapıcaz yani diyelim geldi tutamayız sonuçta yapmamız lazım ama o an kayınvalideyle göz göze sohbet ediyorsun ay bir kaç gündür bu geliyor aklıma gülmeyin ama
Muayene ayagına seni götürecek çakalYa birde bakiyorum etrafa millet ufacik bebgiyle avm de flan ben bu kadar tedirginken nasil rahatlar anlamiyorum, esimde hava soguk insanlar napsin cocugu disari cikarmak istiyorlar diyor. Aslında biraz rahat olmak lazım cunku olacagi varsa zate olur, ben biraz takıntılıyım.bebekten sonra iyice kafamda kurmaya basladimAllah kimseyi sağlığından etmesin canim..
Ya benimde oramda vajinanın içe doğru et parçası gibi biseyler görmüştüm yada detaylı baktigim için yeni farketmiştim eşime söyledim geçen zorla açtırdı doktor gibi inceliyor, dedim napiyorsu ya tamam artık yok bakmam lazım diyor sanki anlayacakta ben kaç senelik kadınım anlayamıyorum sen nasıl anlıcan sonra baktım amacı farklıymış zor bela kaçtım
Kız gülmekten öldürdün beni bu gece ayy Ayyy ben güldükçe bebekte kıpırdanıyoKim osurdu doğru söylesin derim üste çıkarım
Gül gibi alıntılarım hiç olmuşHiç yapamadık ki bebek ne tepki verecek bilmiyorumgözyaşım pıt
Hahjaha olsun ben anladım senin alıntılarınıHiç yapamadık ki bebek ne tepki verecek bilmiyorumgözyaşım pıt
Sağol canim Allah razı olsun darısı başına. Sağlıkla sende kavusürsun bebegine vaktinde inşallah
Nasıl olsa çok kokutacak onlar boşver. Günde Kaç kez kokutacak kim bilirAnnesi olarak yavruma iftira atmak istemezdim ama
Düzenledim oldu sanırsamHahjaha olsun ben anladım senin alıntılarınıkız benim kayınvalideye o kadar uzun cümle kurarsan anlamadığı için dönüp kayınpederden tercüme bekler acil kelimesini seçip alır içinden birşey oldu diye de ortalığı birbirine verir
Sorma ben de güldüm gece gece ya.Hiç yapamadık ki bebek ne tepki verecek bilmiyorumgözyaşım pıt
Kız anam sen çok fenasın
Bende diyorum milletin eşi aynı performans devam diye yok ben yapamam diyo libido yerlerde32 yaşında kurudu kaldı adam elimde patladı
Ben müsaadenizle bi pırtlatıcam dersin ya da şey oksijen maskeleri baş üstü dolaplarınızda acil çıkış kapısı solda
Muayene ayagına seni götürecek çakal
Kız gülmekten öldürdün beni bu gece ayy Ayyy ben güldükçe bebekte kıpırdanıyo
Amaan doğru diyorsunNasıl olsa çok kokutacak onlar boşver. Günde Kaç kez kokutacak kim bilir
Açıııın kızlar arayıııııDüzenledim oldu sanırsamİşte o arada salarsın kobrayı
Arkadaşım salatayla doyum olmaz zatenSorma ben de güldüm gece gece ya.Gülmek beni acıktırdı ya bu arada pöf
Salata yedin geçti midenden çoktanSorma ben de güldüm gece gece ya.Gülmek beni acıktırdı ya bu arada pöf
Ya ben konuşulan her şeyden etkileniyorum sanırım. Şimdi de gazım geldiAçıııın kızlar arayııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?