2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay yok ben inceletemem öyle, adam aylardır hasret zaten korkarım. Kaçamam da. O kadar hızlı yuvarlanamam

Hiç yapamadık ki bebek ne tepki verecek bilmiyorum gözyaşım pıt
Haklı tabi de geçen diyorum bebeğin kırkı çıkınca 1 gece anneme mi bıraksak? Safım neden diye soruyor.
Kız anam sen çok fenasın
Daha öncede demistin bunu bende esime söylemiştim baska kocalar bak ne hassas düşünüyor yakınlaşmak istemiyorlar diyorum ne alaka cocuk nerde ben nerdeyim hem ne ayıbı boyle oldu zaten yabancısı degil diyor
Bende diyorum milletin eşi aynı performans devam diye yok ben yapamam diyo libido yerlerde 32 yaşında kurudu kaldı adam elimde patladı
Ben müsaadenizle bi pırtlatıcam dersin ya da şey oksijen maskeleri baş üstü dolaplarınızda acil çıkış kapısı solda
Muayene ayagına seni götürecek çakal
Kim osurdu doğru söylesin derim üste çıkarım
Kız gülmekten öldürdün beni bu gece ayy Ayyy ben güldükçe bebekte kıpırdanıyo

Son düzenleme:
Hiç yapamadık ki bebek ne tepki verecek bilmiyorum gözyaşım pıt
Hahjaha olsun ben anladım senin alıntılarını kız benim kayınvalideye o kadar uzun cümle kurarsan anlamadığı için dönüp kayınpederden tercüme bekler acil kelimesini seçip alır içinden birşey oldu diye de ortalığı birbirine verir

Sağol canim Allah razı olsun darısı başına. Sağlıkla sende kavusürsun bebegine vaktinde inşallah

Insallah cnm benim bklenen normal dogum ama 2.de heran hersy olabilor dedi bakalim ,simdi dogsada küçüktür zaten kilosu 33 haftada 2kiloydu.. saglikli olsunlarda artik buyurler

Düzenledim oldu sanırsam İşte o arada salarsın kobrayı

Sorma ben de güldüm gece gece ya. Gülmek beni acıktırdı ya bu arada pöf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…