Arkadaşım salatayla doyum olmaz zaten
Eh napalım yarına kadar dayanırım herhaldeSalata yedin geçti midenden çoktanyeseydin ekmek içi bişiler bak daha acıkıyo musun
Şey eşim uyuyo ben sessizce bıraktım yorganın altına inşallah hareket etmezYa ben konuşulan her şeyden etkileniyorum sanırım. Şimdi de gazım geldi
Kız millet patır patır buraya doğuruyorum yazdığında napıcanYa ben konuşulan her şeyden etkileniyorum sanırım. Şimdi de gazım geldi
Hahaha benimki uyumadı daha karşımda oturuyor. Ne sırıtıp duruyorsun diyorŞey eşim uyuyo ben sessizce bıraktım yorganın altına inşallah hareket etmezhep sizin yüzünüzden oldu
Bende böyleyim. Şu an açım mesela ama yemiyorum yarın kahvaltı yaparımEh napalım yarına kadar dayanırım herhaldedişimi de fırçaladım zaten
Valla söz verememKız millet patır patır buraya doğuruyorum yazdığında napıcanetkilenip doğurma sonra
Kız sal gitsin nolcak eşten çekinmeŞey eşim uyuyo ben sessizce bıraktım yorganın altına inşallah hareket etmezhep sizin yüzünüzden oldu
Benimki bayıldı gitti mışıl mışıl uyuyoHahaha benimki uyumadı daha karşımda oturuyor. Ne sırıtıp duruyorsun diyor
Aynen bu saatte yersem rahatsız eder zaten. Zaten uyumak zor oluyor yiyip yatınca daha fena.Bende böyleyim. Şu an açım mesela ama yemiyorum yarın kahvaltı yaparım
Ayy şaka maka mart ayındayız artık. Doğumlar başlayacak. Hoş başladı bile ama çoğalacak yaniValla söz veremem
Ahahah eve ambulansla gelme kısmı beni yıktı ya aynı ben geçen eşimle sahile indik abartmıyorum 1 km anca yürüdk üstelik sahile inelim diye tutturan bendim dedim bu kadar yeter hadi evimize gidelimKız ben 5km yürüsem eve ambulansla gelirimkarnım cok kasılıyor taş gibi olup aşağı çekiliyor çok yürüyünce sana maşallah
Ay eveetAynen bu saatte yersem rahatsız eder zaten. Zaten uyumak zor oluyor yiyip yatınca daha fena.
Zaten bu hamilelikte hiç gazım eksik olmadıKız sal gitsin nolcak eşten çekinme
Gerçekten yaa düşününce heyecan basıyor. Yepyeni bir hayat başlayacak hepimiz için hayırlısıylaAyy şaka maka mart ayındayız artık. Doğumlar başlayacak. Hoş başladı bile ama çoğalacak yani
HahahahhahaZaten bu hamilelikte hiç gazım eksik olmadıyediklerimden herhalde eşime de öyle diyorum off şunu yedim yine gaz yaptı falan o da diyo evet tabi yediklerinden kesin ondan
Her dışarı çıktığımızda bende aynı şeyi yapıyorumAhahah eve ambulansla gelme kısmı beni yıktı ya aynı ben geçen eşimle sahile indik abartmıyorum 1 km anca yürüdk üstelik sahile inelim diye tutturan bendim dedim bu kadar yeter hadi evimize gidelim
Ayyy düşünmesi bile çok güzellllllGerçekten yaa düşününce heyecan basıyor. Yepyeni bir hayat başlayacak hepimiz için hayırlısıyla
Benimle beraber ona da bi güç geldi sorma hiç çekinme kalmadı aramızdaHahahahhahaama yapmayınca da bebek gazı, gaz bebeği sıkıştırıyor. Napcan salıcan el mahkum
Hayırlı olsun canım güle güle kullanınHehh sonunda hamakta karar kıldım kızlar. Biraz önce Trendyol dan sipariş ettim gelince foto atarım
Ablalarımız çok beğenecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?