2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız ben 5km yürüsem eve ambulansla gelirim karnım cok kasılıyor taş gibi olup aşağı çekiliyor çok yürüyünce sana maşallah
Ahahah eve ambulansla gelme kısmı beni yıktı ya aynı ben geçen eşimle sahile indik abartmıyorum 1 km anca yürüdk üstelik sahile inelim diye tutturan bendim dedim bu kadar yeter hadi evimize gidelim

Zaten bu hamilelikte hiç gazım eksik olmadı yediklerimden herhalde eşime de öyle diyorum off şunu yedim yine gaz yaptı falan o da diyo evet tabi yediklerinden kesin ondan
Hahahahhaha ama yapmayınca da bebek gazı, gaz bebeği sıkıştırıyor. Napcan salıcan el mahkum

Ahahah eve ambulansla gelme kısmı beni yıktı ya aynı ben geçen eşimle sahile indik abartmıyorum 1 km anca yürüdk üstelik sahile inelim diye tutturan bendim dedim bu kadar yeter hadi evimize gidelim
Her dışarı çıktığımızda bende aynı şeyi yapıyorum çıkalım diye tutturup sonra yoruldım oturalım ya da dönelim diyorum

Gerçekten yaa düşününce heyecan basıyor. Yepyeni bir hayat başlayacak hepimiz için hayırlısıyla
Ayyy düşünmesi bile çok güzellllll mis kokulu bebeklerimizi öpüp, koklayacağımız günleri iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…