Evet yaa Allahım hepimize nasip etsinAyyy düşünmesi bile çok güzellllllmis kokulu bebeklerimizi öpüp, koklayacağımız günleri iple çekiyorum
Bugun gittim pentiden aldım bu araada çok iyi ya yumusacık cok rahat edicem iyiki dün yazmışsın canım teşekkür ederimEvet yaa Allahım hepimize nasip etsin
Bende yarın görücem kızımı cok mutluyumBizim Yarın sabah 10.50de görüş günümüzzz. Hadi size iyi geceler bol sohbetler kızlarrr
İyi geceler canımBizim Yarın sabah 10.50de görüş günümüzzz. Hadi size iyi geceler bol sohbetler kızlarrr
Rica ederim canım güzel günlerde kullanalım hepimiz inşallahBugun gittim pentiden aldım bu araada çok iyi ya yumusacık cok rahat edicem iyiki dün yazmışsın canım teşekkür ederim
Bende netten alayim diyorum ama bedene kararsizim m/l dar olur mu ki simdi 70 oldum daha da artarim emzirirken göğüs de büyürBugun gittim pentiden aldım bu araada çok iyi ya yumusacık cok rahat edicem iyiki dün yazmışsın canım teşekkür ederim
M/l dar olmaz canım 70 cok büyük bir beden değil ama sırtın geniş mi nasıl ben s/m aldım bir de likralı esneyen kumaşBende netten alayim diyorum ama bedene kararsizim m/l dar olur mu ki simdi 70 oldum daha da artarim emzirirken göğüs de büyür
70 kilom canim göğüsler 90 vardir takmiyorum epeydir sütyenM/l dar olmaz canım 70 cok büyük bir beden değil ama sırtın geniş mi nasıl ben s/m aldım bir de likralı esneyen kumaş
Pardon canım 90sa eger dar gelebilir o zaman emzirirken de büyüyecek çünkü l/lx daha rahat olabilir o zaman70 kilom canim göğüsler 90 vardir takmiyorum epeydir sütyensırtım kemikten degilde kilodan genisledi
Ayy uyumuşum dün gece benBenimle beraber ona da bi güç geldi sorma hiç çekinme kalmadı aramızda
Benimkisi de dün diyor göğüs uclari ne kadar koyulasti diye ne kadar onemli onlar için ben hergun kremliyorum o kadar dikkatimi çekmemiştiAyy geçen bende yanında soyunuyorum, bana diyor ki 'göğüs uçların eski rengine dönecek dimi böyle siyah kalmasın'kalsa sevmeyecek misin beni dedim yooo ne alakası var sadece merak ettim diyor
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun ben de 1 aydır uğraşıyorum oğlumla domuz gribiyle başladı bronşit orta kulak iltihabı faranjit krese göndermeye korkuyorum evde yine o kadar ilac icti ki ilaç kalmadı artık vitamin takviyesi yapıyoruz artikO takıntı bende de var hiç sorma. Kızım bugün nezle gibi burnu aktı hapşrdı sürekli. Şimdi uyuyr uyurken arada öksryr. Korkyrum. Ateşine bskyrum sürekli yanındayım. İyice kafayı yedim ya
Bir hafta ara ile bakıldığından bebeğin kilo ölçümü yanıltıyor telaş yapmayın 33 . Haftalarda bebek sizin belirttiğiniz kilolarda kafaya takmayınKızlar bugün 33+2 olduk kontrolüm vardı 44 cm 2120 gr geçen hafta 2040 dı 100 gr bile almamış az mı ya doktor normal dedi ama bana az geldi bu haftalarda hızlı alır denilmişti SiZde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?