2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugun gittim pentiden aldım bu araada çok iyi ya yumusacık cok rahat edicem iyiki dün yazmışsın canım teşekkür ederim
Bende netten alayim diyorum ama bedene kararsizim m/l dar olur mu ki simdi 70 oldum daha da artarim emzirirken göğüs de büyür

Ayy geçen bende yanında soyunuyorum, bana diyor ki 'göğüs uçların eski rengine dönecek dimi böyle siyah kalmasın' kalsa sevmeyecek misin beni dedim yooo ne alakası var sadece merak ettim diyor
Benimkisi de dün diyor göğüs uclari ne kadar koyulasti diye ne kadar onemli onlar için ben hergun kremliyorum o kadar dikkatimi çekmemişti

selam,

arkadaşlar bir sorum olacak. Ben kontakt lens kullanıyorum da, sizce doğuma lensle gitmenin bir sakıncası var mı?

Not: her işi bitirmiş bir anne olarak, bekleme süresince böyle ufak detaylara takılıyor insan :)

sevgiler.

Kızlar bugün 33+2 olduk kontrolüm vardı 44 cm 2120 gr geçen hafta 2040 dı 100 gr bile almamış az mı ya doktor normal dedi ama bana az geldi bu haftalarda hızlı alır denilmişti SiZde durum nasıl

O takıntı bende de var hiç sorma. Kızım bugün nezle gibi burnu aktı hapşrdı sürekli. Şimdi uyuyr uyurken arada öksryr. Korkyrum. Ateşine bskyrum sürekli yanındayım. İyice kafayı yedim ya
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun ben de 1 aydır uğraşıyorum oğlumla domuz gribiyle başladı bronşit orta kulak iltihabı faranjit krese göndermeye korkuyorum evde yine o kadar ilac icti ki ilaç kalmadı artık vitamin takviyesi yapıyoruz artik
Allah yardımcımız olsun

Kızlar bugün 33+2 olduk kontrolüm vardı 44 cm 2120 gr geçen hafta 2040 dı 100 gr bile almamış az mı ya doktor normal dedi ama bana az geldi bu haftalarda hızlı alır denilmişti SiZde durum nasıl
Bir hafta ara ile bakıldığından bebeğin kilo ölçümü yanıltıyor telaş yapmayın 33 . Haftalarda bebek sizin belirttiğiniz kilolarda kafaya takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…