2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim bebek oglanin yanında oldu sanırım tatilde 4 yasindaydi oglum o zaman

Herkese günaydın
Lepistesb canım ben de geçen ölçtüm 90 dan fazla benimki de ama s/m giyiyorum hala. Benim de sırtım genişledi. Ona rağmen çok rahat. Daha rahat olsun dersen m/l al ama daha büyük alma. Yumuşacık zaten kumaşı esnek.

Ben de lens kullanıyorum, sanırım takar giderim. Yanıma da solüsyonunu kabini alırım. Gözlüğü de alırım ne olur ne olmaz.

Günaydın doğuma girmeden. İlk sorulanlar takma disin varmı, lens varmı makyaj oje silinsin. Deniliyor haberin olsun. Ben birtek göz altı fondeten kullandim. Makyaj varmı diye baktı hatta yok görmuyormusun, ne kadar çirkinim dedim tm dedi. Ama çıktığimda fondeten felam kalmamistı, icerde sildilermi yoksa diye şüpe etmedi değilim.

Aa öyle mi? Tamam canım sağ ol bunu öğrendiğim iyi oldu. Gözlükle giderim artık ne yapalım.

evet en iyisi öyle yapalım.

tşk. sevgiler.

Kızlar bugün 33+2 olduk kontrolüm vardı 44 cm 2120 gr geçen hafta 2040 dı 100 gr bile almamış az mı ya doktor normal dedi ama bana az geldi bu haftalarda hızlı alır denilmişti SiZde durum nasıl

benim de 32. hafta ile 33. hafta arasinda hiç kilo almamış görünüyordu. benim gebelik şekerim de olduğu için doktor sevinmişti hatta. ilerde gitmiyor diye. ☺☺

ölçümler yanıltıcı oluyor. haftasıyla uyumluysa çok takmamak gerekli. ya öncekinde fazla ölçülmüştür ya da bunda az ölçülmüştür.

Tatlım o gaz senin zannettigin kadar kolay çıkmiyor. Şimdiki gazlarına benzetme. Yürüdukce cıkarabilirsen 1 defa oda pıs diye belli belirsiz, Ne mutlu sana. Sen o gazı çıkarabilmek için kolidorda tur atıyor, veya lavobaya oturmaya gidiyorsun surekli zaten. Bir kere gaz attım dediğinde taburcu oluyorsun. Öyle ses çıkan siddetli gazlar atamıyorsun, ister istemez. Keşke atılsa emin ol ozaman kimseyi umursamazsın.komik olan tarafı yanindakiler ve hastane çalısanları, surekli gelir gaz attınmı diye sorar

Benimkisi de dün diyor göğüs uclari ne kadar koyulasti diye ne kadar onemli onlar için ben hergun kremliyorum o kadar dikkatimi çekmemişti
Evet erkekler için memintolar önemli
Bizim bebek oglanin yanında oldu sanırım tatilde 4 yasindaydi oglum o zaman
Kız 4 yaşında iyi cesaret sizinki de herşeyi anlayabilecek yaşta çünkü
Dün gece kaynattiginiz muhabbete dahil olamadım sonradan kızlar ama fenasiniz yani
Kız dahil olsaydın nolcaktı hiç kambersiz düğün olur mu
Aa çok sevindim o zaman ben baya zart zort bişeyler çıkacak diye düşünüyordum

Dün aksam burada bir arkadaşa yazmıştim. Yesil akıntım var diye doktorda bir tane fitil yazdi. Onu kullandim dun gece. Sabaha karşı cok ağrım oldu. Hastaneye gittim Acılmam vardı sezaryan oldum.

Gözünüzaydın canım çok tatlı, çok sağlıklı görünüyor, Nisan grubundayken şubat bebeği oldu desene, Allah sağlıklı güzel uzun ömürler versin inşallah, darısı başımıza

Allah yardımcın olsun canım, iyiyi güzeli düşün, dualarımız seninle, inş herşey güzel olacak

Kızlar bugün 33+2 olduk kontrolüm vardı 44 cm 2120 gr geçen hafta 2040 dı 100 gr bile almamış az mı ya doktor normal dedi ama bana az geldi bu haftalarda hızlı alır denilmişti SiZde durum nasıl
Canim benimde 33+4 de 2170 cıktı normal yani haftasıyla uyumlu. Bir ara bende takmıştım 1 hafta 70 gr almış gözüküyordu sonra 1 hafta sonra gittim 1 haftada 250 gr kadar bir rakamda bahsetti yani çok doğru olmuyor ölçümler, hiç telaşlanma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…