Bizim bebek oglanin yanında oldu sanırım tatildeÇocuğa ayıp mı oluyorgeçen bende eşime diyorum tatilde öğle vakitleri sıcak diye uyumaya götürürsek bizde değerlendiririz o arayı. Bana diyor ki çocuğun yanında mı yapıcaz çocuk 4 aylık
Ben de lens kullanıyorum, sanırım takar giderim. Yanıma da solüsyonunu kabini alırım. Gözlüğü de alırım ne olur ne olmaz.selam,
arkadaşlar bir sorum olacak. Ben kontakt lens kullanıyorum da, sizce doğuma lensle gitmenin bir sakıncası var mı?
Not: her işi bitirmiş bir anne olarak, bekleme süresince böyle ufak detaylara takılıyor insan :)
sevgiler.
Günaydın doğuma girmeden. İlk sorulanlar takma disin varmı, lens varmı makyaj oje silinsin. Deniliyor haberin olsun. Ben birtek göz altı fondeten kullandim. Makyaj varmı diye baktı hatta yok görmuyormusun, ne kadar çirkinim dedim tm dedi. Ama çıktığimda fondeten felam kalmamistı, icerde sildilermi yoksa diye şüpe etmedi değilim.Herkese günaydın
Lepistesb canım ben de geçen ölçtüm 90 dan fazla benimki de ama s/m giyiyorum hala. Benim de sırtım genişledi. Ona rağmen çok rahat. Daha rahat olsun dersen m/l al ama daha büyük alma. Yumuşacık zaten kumaşı esnek.
Ben de lens kullanıyorum, sanırım takar giderim. Yanıma da solüsyonunu kabini alırım. Gözlüğü de alırım ne olur ne olmaz.
Aa öyle mi? Tamam canım sağ ol bunu öğrendiğim iyi oldu. Gözlükle giderim artık ne yapalım.Günaydın doğuma girmeden. İlk sorulanlar takma disin varmı, lens varmı makyaj oje silinsin. Deniliyor haberin olsun. Ben birtek göz altı fondeten kullandim. Makyaj varmı diye baktı hatta yok görmuyormusun, ne kadar çirkinim dedim tm dedi. Ama çıktığimda fondeten felam kalmamistı, icerde sildilermi yoksa diye şüpe etmedi değilim.
Herkese günaydın
Lepistesb canım ben de geçen ölçtüm 90 dan fazla benimki de ama s/m giyiyorum hala. Benim de sırtım genişledi. Ona rağmen çok rahat. Daha rahat olsun dersen m/l al ama daha büyük alma. Yumuşacık zaten kumaşı esnek.
Ben de lens kullanıyorum, sanırım takar giderim. Yanıma da solüsyonunu kabini alırım. Gözlüğü de alırım ne olur ne olmaz.
Kızlar bugün 33+2 olduk kontrolüm vardı 44 cm 2120 gr geçen hafta 2040 dı 100 gr bile almamış az mı ya doktor normal dedi ama bana az geldi bu haftalarda hızlı alır denilmişti SiZde durum nasıl
Tatlım o gaz senin zannettigin kadar kolay çıkmiyor. Şimdiki gazlarına benzetme. Yürüdukce cıkarabilirsen 1 defa oda pıs diye belli belirsiz, Ne mutlu sana. Sen o gazı çıkarabilmek için kolidorda tur atıyor, veya lavobaya oturmaya gidiyorsun surekli zaten. Bir kere gaz attım dediğinde taburcu oluyorsun. Öyle ses çıkan siddetli gazlar atamıyorsun, ister istemez. Keşke atılsa emin ol ozaman kimseyi umursamazsın.komik olan tarafı yanindakiler ve hastane çalısanları, surekli gelir gaz attınmı diye sorarKızlar gülmeyin ama şimdi size ciddili bir soru sorucamhani doğumdan sonra sezeryan olursak gaz çıkartmak gerekiyor ya, onu o kalabalık hastanede odasında nasıl yapıcaz yani diyelim geldi tutamayız sonuçta yapmamız lazım ama o an kayınvalideyle göz göze sohbet ediyorsun ay bir kaç gündür bu geliyor aklıma gülmeyin ama
Evet erkekler için memintolar önemliBenimkisi de dün diyor göğüs uclari ne kadar koyulasti diye ne kadar onemli onlar için ben hergun kremliyorum o kadar dikkatimi çekmemişti
Kız 4 yaşında iyi cesaret sizinki de herşeyi anlayabilecek yaşta çünküBizim bebek oglanin yanında oldu sanırım tatilde4 yasindaydi oglum o zaman
Kız dahil olsaydın nolcaktıDün gece kaynattiginiz muhabbete dahil olamadım sonradan kızlar ama fenasiniz yani
Aa çok sevindim o zaman ben baya zart zort bişeyler çıkacak diye düşünüyordumTatlım o gaz senin zannettigin kadar kolay çıkmiyor. Şimdiki gazlarına benzetme. Yürüdukce cıkarabilirsen 1 defa oda pıs diye belli belirsiz, Ne mutlu sana. Sen o gazı çıkarabilmek için kolidorda tur atıyor, veya lavobaya oturmaya gidiyorsun surekli zaten. Bir kere gaz attım dediğinde taburcu oluyorsun. Öyle ses çıkan siddetli gazlar atamıyorsun, ister istemez. Keşke atılsa emin ol ozaman kimseyi umursamazsın.komik olan tarafı yanindakiler ve hastane çalısanları, surekli gelir gaz attınmı diye sorar
Dün aksam burada bir arkadaşa yazmıştim. Yesil akıntım var diye doktorda bir tane fitil yazdi. Onu kullandim dun gece. Sabaha karşı cok ağrım oldu. Hastaneye gittim Acılmam vardı sezaryan oldum.
Ben ritmik olmasindan anlıyorum bir de tekmeleri gibi sert olmuyor hafif hafif haraket ediyorBirşey soracağım bebeğin hıçkırdıgını nasıl anlıyoruz bugün arka arkaya kalp atışı gibi hafifi kuvvetli bir kaç seğirme oldu böyle birşey mi
Arkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
Sen bi kayboldun hayırdır noldu anlamadıkDün gece kaynattiginiz muhabbete dahil olamadım sonradan kızlar ama fenasiniz yani
Günaydın guzel nisan anneleri. Bana dua eden veya etmeyen herkeze, cok tesekkur ederim. Bir maşallahinizi alirim.Eki Görüntüle 2598571
Canim benimde 33+4 de 2170 cıktı normal yani haftasıyla uyumlu. Bir ara bende takmıştım 1 hafta 70 gr almış gözüküyordu sonra 1 hafta sonra gittim 1 haftada 250 gr kadar bir rakamda bahsetti yani çok doğru olmuyor ölçümler, hiç telaşlanma..Kızlar bugün 33+2 olduk kontrolüm vardı 44 cm 2120 gr geçen hafta 2040 dı 100 gr bile almamış az mı ya doktor normal dedi ama bana az geldi bu haftalarda hızlı alır denilmişti SiZde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?