2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam kızlar
Kontrol günümüzdü bugün nstye girdik rutin olarak şimdi başlıyormuş. Sancı vs bişey çıkmadı.
Bebeğin boyu uzamış boyu 33+5 kilosu boyuna göre az dedi kilo haftasıyla uyumlu 31+6 1800 gr mış. Kilo geride diyince bi kafam gitti orda bişey soramadım süt iç bolca bebeğe süt kilo yapar dedi. Süt içme alışkanlığım hiç yok benim de yoğurt ve peynir bol yerim ama.
Kaşıntıyı söyledim önemsemedi
Haftaya tekrar nst ye gel dedi. Çok sık geldi bana da bişey mi var ki 1 hafta sonraya çağırıyorsunuz dedim. Daha sıklaşabilir de zamanla dedi. Bir sıkıntı yok dedi geldik bakalım hayırlısı

evet en iyisi öyle yapalım.

tşk. sevgiler.
Yasakmis sanırım. Bilgin olsun.
Kız ütü yaptım, bir geldim coşmuş ortam. Yetisemedim
Sen bi kayboldun hayırdır noldu anlamadık bizi ekipte neler yaptın
Yok kız nerdeee. Ütü yaptım sonra yattık. Az yokladım ama yalan değil insanı gaza getiriyosunuz Benim herif lafı değiştirdi tabii Allah'ın korkagi

Ay ne güzel uzun boylu bir bebek olacak işte korkma doktor birşey yok dediyse endişelenme kaşar peynir ve muz ye bol bol

Benimde her hafta çağırdı artık birde başka şehire gidiyorum her hafta zorlayacak beni

Bi şansımı deneyeyim dedin ama foss çıktı desene olsun bacım alışmadın mı artık az kaldı dayan, diren

Benimki boyu söylemek pek mümkün değil iki büklüm duruyor diyor. Sizinkiler nasıl söylüyor ya

Benimki boyu söylemek pek mümkün değil iki büklüm duruyor diyor. Sizinkiler nasıl söylüyor ya
Bu femur kemiğiymiş bunun ölçümüyle söylüyor boyunu canım. Geçen ay dememişti boyu hakkında bir şey. Baktım ölçümlerde boyu 1 hafta öndeymiş hep bu ay 2 hafta ilerlemiş boya vermiş kiloyu zaten benim çocuklar hep uzun boylu olur benden mütevellit. Bakalım kiloyu da eşitlemeye çalışalım

Eklentiler

• 15831403351144355621085034298016.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 42
Anladim.kemik uzunluğundan tahmin yoluyla söylüyor yani. Bence kiloyu doğunca da alır o kadar dert etme canım.

Kizlar simdi kahvaltı yaparken dişim kırılmış bir parça farketmeden yuttum sanirim birşey olmaz dime burada birkaç arkadaşın başına gelmişti diye hatırlıyorum.

misskokulumm ben de geçen hafta doktoru ertelemiştim . Perşembe gideceğim . Beni de her hafta çağırır o zaman süt konusunu bana da söylemişti kaşıntıyı neden önemsemedi ki Sağlıklı olsunlar da kilo konusuna ben pek takılmıyorum . Bakalım bu hafta bana ne diyecek .

Ay ne bileyim ona da canım sıkıldı. Eşim girelim tekrar sor dedi aman neyse dedim. Olmazsa yarın sabah gidip sağlık ocağından isteyim test diyorum. Sen de git bakalım neler diycek yazarsın bana

Günaydın arkadaşlar bugün itibari ile izine ayrılmış bulunmaktayım:)
Oh gözün aydın canım, bundan sonrası bol bol dinlenmece
Kilo ölçümleri her zaman doğru olmuyor canım. Bak bahar arkadaşımıza kilosuyla ilgili neler dediler 2900 doğdu miniğimiz kilo aldırıcak şeyler ye tabi ama almazsa da doğduktan sonra toparlar. Ya benim doktorum hiç nst'den bahsetmiyor bile. Neden anlamadım.
Hahhahaha ütüden dolayı yani neyse bir dahakine o zaman
Femur kemiği uzunluğunu 7 ile çarpınca tahmini boy uzunluğu veriyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…