- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Hadi gözün aydın artık bol bol dinlenirsinGünaydın arkadaşlar bugün itibari ile izine ayrılmış bulunmaktayım:)
Yasakmis sanırım. Bilgin olsun.evet en iyisi öyle yapalım.
tşk. sevgiler.
Kız ütü yaptım, bir geldim coşmuş ortam. YetisemedimEvet erkekler için memintolar önemli
Kız 4 yaşında iyi cesaret sizinki de herşeyi anlayabilecek yaşta çünkü
Kız dahil olsaydın nolcaktıhiç kambersiz düğün olur mu
Aa çok sevindim o zaman ben baya zart zort bişeyler çıkacak diye düşünüyordum
Yok kız nerdeee. Ütü yaptım sonra yattık. Az yokladım ama yalan değil insanı gaza getiriyosunuzSen bi kayboldun hayırdır noldu anlamadıkbizi ekipte neler yaptın
Ay ne güzel uzun boylu bir bebek olacak işte korkma doktor birşey yok dediyse endişelenmeSelam kızlar
Kontrol günümüzdü bugün nstye girdik rutin olarak şimdi başlıyormuş. Sancı vs bişey çıkmadı.
Bebeğin boyu uzamış boyu 33+5 kilosu boyuna göre az dedikilo haftasıyla uyumlu 31+6 1800 gr mış. Kilo geride diyince bi kafam gitti orda bişey soramadım süt iç bolca bebeğe süt kilo yapar dedi. Süt içme alışkanlığım hiç yok benim de yoğurt ve peynir bol yerim ama.
Kaşıntıyı söyledim önemsemedi
Haftaya tekrar nst ye gel dedi. Çok sık geldi bana da bişey mi var ki 1 hafta sonraya çağırıyorsunuz dedim. Daha sıklaşabilir de zamanla dedi. Bir sıkıntı yok dedi geldik bakalım hayırlısı
Benimde her hafta çağırdı artık birde başka şehire gidiyorum her hafta zorlayacak beniSelam kızlar
Kontrol günümüzdü bugün nstye girdik rutin olarak şimdi başlıyormuş. Sancı vs bişey çıkmadı.
Bebeğin boyu uzamış boyu 33+5 kilosu boyuna göre az dedikilo haftasıyla uyumlu 31+6 1800 gr mış. Kilo geride diyince bi kafam gitti orda bişey soramadım süt iç bolca bebeğe süt kilo yapar dedi. Süt içme alışkanlığım hiç yok benim de yoğurt ve peynir bol yerim ama.
Haftaya tekrar nst ye gel dedi. Çok sık geldi bana da bişey mi var ki 1 hafta sonraya çağırıyorsunuz dedim. Daha sıklaşabilir de zamanla dedi. Bir sıkıntı yok dedi geldik bakalım hayırlısı
Bi şansımı deneyeyim dedin ama foss çıktı deseneYasakmis sanırım. Bilgin olsun.
Kız ütü yaptım, bir geldim coşmuş ortam. Yetisemedim
Yok kız nerdeee. Ütü yaptım sonra yattık. Az yokladım ama yalan değil insanı gaza getiriyosunuzBenim herif lafı değiştirdi tabii Allah'ın korkagi
Benimki boyu söylemek pek mümkün değil iki büklüm duruyor diyor. Sizinkiler nasıl söylüyor yaSelam kızlar
Bakma aslında böylesi daha rahatmisBi şansımı deneyeyim dedin ama foss çıktı deseneolsun bacım alışmadın mı artık az kaldı dayan, diren
Bu femur kemiğiymiş bunun ölçümüyle söylüyor boyunu canım. Geçen ay dememişti boyu hakkında bir şey. Baktım ölçümlerde boyu 1 hafta öndeymiş hep bu ay 2 hafta ilerlemiş boya vermiş kiloyuBenimki boyu söylemek pek mümkün değil iki büklüm duruyor diyor. Sizinkiler nasıl söylüyor ya
Ay iyi içim rahatladı sizi de her hafta çağırdıysa sıradışı bir durum yok demekkiBenimde her hafta çağırdı artık birde başka şehire gidiyorum her hafta zorlayacak beni
Muzu 2-3 kilo alıyorum benim kızlar koymuyorlar ki yiyimAy ne güzel uzun boylu bir bebek olacak işte korkma doktor birşey yok dediyse endişelenmekaşar peynir ve muz ye bol bol
Anladim.kemik uzunluğundan tahmin yoluyla söylüyor yani. Bence kiloyu doğunca da alır o kadar dert etme canım.Bu femur kemiğiymiş bunun ölçümüyle söylüyor boyunu canım. Geçen ay dememişti boyu hakkında bir şey. Baktım ölçümlerde boyu 1 hafta öndeymiş hep bu ay 2 hafta ilerlemiş boya vermiş kiloyuzaten benim çocuklar hep uzun boylu olur benden mütevellit. Bakalım kiloyu da eşitlemeye çalışalım
Yok canım ne olacak çıkar giderKizlar simdi kahvaltı yaparken dişim kırılmış bir parça farketmeden yuttum sanirim birşey olmaz dime burada birkaç arkadaşın başına gelmişti diye hatırlıyorum.
Fl kemik uzunluğu yazıyor ultrasonda onu 7 ile çarpıyorlarBenimki boyu söylemek pek mümkün değil iki büklüm duruyor diyor. Sizinkiler nasıl söylüyor ya
Ay ne bileyim ona da canım sıkıldı. Eşim girelim tekrar sor dedi aman neyse dedim. Olmazsa yarın sabah gidip sağlık ocağından isteyim test diyorum. Sen de git bakalım neler diycek yazarsın banamisskokulumm ben de geçen hafta doktoru ertelemiştim . Perşembe gideceğim . Beni de her hafta çağırır o zaman süt konusunu bana da söylemişti kaşıntıyı neden önemsemedi ki Sağlıklı olsunlar da kilo konusuna ben pek takılmıyorum . Bakalım bu hafta bana ne diyecek .
Oh gözün aydın canım, bundan sonrası bol bol dinlenmeceGünaydın arkadaşlar bugün itibari ile izine ayrılmış bulunmaktayım:)
Kilo ölçümleri her zaman doğru olmuyor canım. Bak bahar arkadaşımıza kilosuyla ilgili neler dediler 2900 doğdu miniğimizSelam kızlar
Hahhahaha ütüden dolayı yaniYasakmis sanırım. Bilgin olsun.
Kız ütü yaptım, bir geldim coşmuş ortam. Yetisemedim
Yok kız nerdeee. Ütü yaptım sonra yattık. Az yokladım ama yalan değil insanı gaza getiriyosunuzBenim herif lafı değiştirdi tabii Allah'ın korkagi
Femur kemiği uzunluğunu 7 ile çarpınca tahmini boy uzunluğu veriyor canımBenimki boyu söylemek pek mümkün değil iki büklüm duruyor diyor. Sizinkiler nasıl söylüyor ya
Bende aynı durumdayım tek olmayınca hiçbişey yetmiyor gün içinde 1 litre süt tüketmeye çalış benim son ayım öyle yaoacağum 3 ü geçsin istiyorumMuzu 2-3 kilo alıyorum benim kızlar koymuyorlar ki yiyimbol gördükçe 2 günde bitiriyor sıpalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?