2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@baharumutduru2018 nasıl gidiyor bebekli hayat? Ben 9 sene aradan sonra bakamayacağım gibi geliyor..
Çıktılar sanırım eve @baharumutduru2018 nasılsınız canım?
Bana da bazen nasıl olacak tekrar diye afakanlar basıyor sonra yaparız Allahın izniyle diyorum 24 yaşında baktıysam 36 da haydi haydi bakarım diyorum gaza getiriyorum kendimi küçükken hiç büyümeyeceklermiş gibi geliyor ya büyük kızım 175 boyunda şimdiona bakıp bakıp sakinleşirim zaar

Yaaaao kadar iyi anlıyrumki seni. Şükür benm durumum daha iyiymş senden. Allah şifa versin canım çok zor. Hrm anne hem bebek hasta okunca hele bi dr hamileysen daha da zor.

Dr gelmeden asistanı ekrandan haftamı görüp sizin nst ye gitmeniz lazım bu hafta dedi direk o yolladı canım. Rutinmiş gittiğim hastanede anladığım kadarıyla

Haftamızdan dolayı artık her hafta çağırıyorlar telaş yok

Benm doktr da pek rahat tam aksinegeçen hafta gttm nst ye sokmadı gerek yok dedi. Ne zamn geliyim tekrar dedim 3 hafta sonra gel dedizaten doğum zamanı gelmş oluyo o zamn bi hafta kalmış oluyo doktrlar ne acaip

Fl kemik uzunluğu yazıyor ultrasonda onu 7 ile çarpıyorlar
Teşekkürler
Aynen ütü beni yedi yedi. Ağrım vardı zaten gece ondan dolayı

Benimki niye söylemiyor ya. Bilmiyor mu dicem ama adam doçent

Dr gelmeden asistanı ekrandan haftamı görüp sizin nst ye gitmeniz lazım bu hafta dedi direk o yolladı canım. Rutinmiş gittiğim hastanede anladığım kadarıyla
Allah allah benimkinden ses çıkmıyor bu konuda. Bir sonraki randevuma gittiğimde 34+4 olucam. O zamanda bahsetmezse sorarım hoca sen ne ayaksın diye
Teşekkürler

Aynen ütü beni yedi yedi. Ağrım vardı zaten gece ondan dolayı

Benimki niye söylemiyor ya. Bilmiyor mu dicem ama adam doçent
Bazıları söylemiyor canım, benim arkadaşınki de söylemiyordu. Normal gidiyor işte napıcan boyunu demiş kıza

Kızlar ben bebeği aşağı tarafımda hissediyorum bazen yere eğilirken korkuyorum çocuk birden çıkacak diye o kadar yani sizde durumlar nasıl?

Dün akşam o kadar acı çektim ki ben de sanki derilerimi kaslarımı tutup cekiyorlar aşağıda olsa panik yapardım ama yukarıda olduğu için sadece kıvrandım ağladım bile.. biz bebek kıyafetlerini tıkadık ama ütü bitmedi eşim de diyor ki kalkıp ütüleri yapayım bari çocuğun ütülenmiş şeylerini vs doldururum çantaya sonra annen gelir gerisini halleder.. acayip korktu doğurucam diye... bu akşam ölsek de kalsak da o çantayı kesin hazırlarız... gündüz beni evde bırakmayıp anneme getirdi dün geceden sonra gece de geç gelecek nöbetçi.. anne evi gibisi yok

Kızlar ben bebeği aşağı tarafımda hissediyorum bazen yere eğilirken korkuyorum çocuk birden çıkacak diye o kadar yani sizde durumlar nasıl?
ben de aşağıda hissediyorum. hatta yatıp yatıp kalktiktan sonra aşağı baskı hissinden karnımı tutuyorum. göğüs altim bayağı boş mesela. yumuşak oralar, sert değil. sürekli doktora soruyorum rahim ağzına dayanma vs yok. galiba yapısal bir durum.

ama öyle kolay kolay çıkmıyorlar için rahat olsun

geçmis olsun canimm. yoruldun ya da üşüttün mü canim? Allah şifa versin.

Merhaba kızlar ben kızımı gördüm doktordan cıktık simdi 2180 gr 46cm olmuş aslında bugun 32+5iz ama 1 hafta öndeyiz kuş gibi yanakları tontiş doktor bana benzetti baya sevindim nst sırası bekliyorum kan ve idrar verdim bakalım umarım sonuclarım da iyi çıkar

Maşallah kuzuya Bizim kız da yanaktan ibaret, aynı benim bebekliğime benziyor kafa şekli, yanakları..

@baharumutduru2018 nasıl gidiyor bebekli hayat? Ben 9 sene aradan sonra bakamayacağım gibi geliyor..
İyi gidiyor evdeyiz. Sürekli kucakta biraz kaprisli sanırım kızim. Evde olmak ve dogurmuş olmak, bence daha iyi. Gebelikte surekli stres şimdi en azindan biraz ağrım var,ama stresim yok. Ve agrilar ilk gunki gibi degil, 2 cocugumada bakabiliyorum şükürler olsun. Gözünüzde büyütmeyin bende korkuyordum, ama Allah güç veriyor. Buyuk besigin yanini açtım yatağıma dayadım, bebegi oraya yatıriyorum. Oğlumuda aramiza aldım, esimi baska odaya git diyorum. Gitmiyor o yuzden bir yatakta 4 kisi yatiyoruz. Bi sıkıntımız yok şükürler olsun. Cok sık meme emmek istiyor o kadar. Birde popomuz hic durmuyor cırt cırt. Kayinvalide sabahlari bir 2 saat gelip uğracak bir sure. Bu sabah geldi verdim cocugu gectim mutfaga, kahve keyfi yaptim. Sonra bebegi yikadik. Oglum kıskandı yırtti kendini oda yıkanacak onuda yikadık. Sonra 3 çümuz yattık uyuduk

Allah yardimcin olsun, dogru zamanda saglikla gelsin bebeğin dualarimiz senine

Allah Analı babali buyutsun, Tebrik ederim darisi bizim basimiza

Canım endişelenme muhtemelen doktor bebeği sıkı takip etmek istemiş. Kilosu boyuna göre az demisya ondan bir haftada ne kadar farkedecek diye bakmak istedi galiba. Biraz süt içmeye çalışsan olur mu ben iki bardak içiyorum bazen süt bebeği besleme olarak ilk sırada yani sende biraz dayan olur mu annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…