- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Çıktılar sanırım eve @baharumutduru2018 nasılsınız canım?@baharumutduru2018 nasıl gidiyor bebekli hayat? Ben 9 sene aradan sonra bakamayacağım gibi geliyor..
YaaaaGeçmiş olsun Allah beterinden korusun ben de 1 aydır uğraşıyorum oğlumla domuz gribiyle başladı bronşit orta kulak iltihabı faranjit krese göndermeye korkuyorum evde yine o kadar ilac icti ki ilaç kalmadı artık vitamin takviyesi yapıyoruz artik
Allah yardımcımız olsun
Dr gelmeden asistanı ekrandan haftamı görüp sizin nst ye gitmeniz lazım bu hafta dedi direk o yolladı canım. Rutinmiş gittiğim hastanede anladığım kadarıylaOh gözün aydın canım, bundan sonrası bol bol dinlenmece
Kilo ölçümleri her zaman doğru olmuyor canım. Bak bahar arkadaşımıza kilosuyla ilgili neler dediler 2900 doğdu miniğimizkilo aldırıcak şeyler ye tabi ama almazsa da doğduktan sonra toparlar. Ya benim doktorum hiç nst'den bahsetmiyor bile. Neden anlamadım.
Hahhahaha ütüden dolayı yanineyse bir dahakine o zaman
Femur kemiği uzunluğunu 7 ile çarpınca tahmini boy uzunluğu veriyor canım
Haftamızdan dolayı artık her hafta çağırıyorlar telaş yokSelam kızlar
Kontrol günümüzdü bugün nstye girdik rutin olarak şimdi başlıyormuş. Sancı vs bişey çıkmadı.
Bebeğin boyu uzamış boyu 33+5 kilosu boyuna göre az dedikilo haftasıyla uyumlu 31+6 1800 gr mış. Kilo geride diyince bi kafam gitti orda bişey soramadım süt iç bolca bebeğe süt kilo yapar dedi. Süt içme alışkanlığım hiç yok benim de yoğurt ve peynir bol yerim ama.
Kaşıntıyı söyledim önemsemedi
Haftaya tekrar nst ye gel dedi. Çok sık geldi bana da bişey mi var ki 1 hafta sonraya çağırıyorsunuz dedim. Daha sıklaşabilir de zamanla dedi. Bir sıkıntı yok dedi geldik bakalım hayırlısı
Benm doktr da pek rahat tam aksineSelam kızlar
Kontrol günümüzdü bugün nstye girdik rutin olarak şimdi başlıyormuş. Sancı vs bişey çıkmadı.
Bebeğin boyu uzamış boyu 33+5 kilosu boyuna göre az dedikilo haftasıyla uyumlu 31+6 1800 gr mış. Kilo geride diyince bi kafam gitti orda bişey soramadım süt iç bolca bebeğe süt kilo yapar dedi. Süt içme alışkanlığım hiç yok benim de yoğurt ve peynir bol yerim ama.
Haftaya tekrar nst ye gel dedi. Çok sık geldi bana da bişey mi var ki 1 hafta sonraya çağırıyorsunuz dedim. Daha sıklaşabilir de zamanla dedi. Bir sıkıntı yok dedi geldik bakalım hayırlısı
TeşekkürlerFl kemik uzunluğu yazıyor ultrasonda onu 7 ile çarpıyorlar
Aynen ütü beni yedi yedi. Ağrım vardı zaten gece ondan dolayıOh gözün aydın canım, bundan sonrası bol bol dinlenmece
Kilo ölçümleri her zaman doğru olmuyor canım. Bak bahar arkadaşımıza kilosuyla ilgili neler dediler 2900 doğdu miniğimizkilo aldırıcak şeyler ye tabi ama almazsa da doğduktan sonra toparlar. Ya benim doktorum hiç nst'den bahsetmiyor bile. Neden anlamadım.
Hahhahaha ütüden dolayı yanineyse bir dahakine o zaman
Femur kemiği uzunluğunu 7 ile çarpınca tahmini boy uzunluğu veriyor canım
Allah allah benimkinden ses çıkmıyor bu konuda. Bir sonraki randevuma gittiğimde 34+4 olucam. O zamanda bahsetmezse sorarım hoca sen ne ayaksın diyeDr gelmeden asistanı ekrandan haftamı görüp sizin nst ye gitmeniz lazım bu hafta dedi direk o yolladı canım. Rutinmiş gittiğim hastanede anladığım kadarıyla
Bazıları söylemiyor canım, benim arkadaşınki de söylemiyordu. Normal gidiyor işte napıcan boyunu demiş kızaTeşekkürler
Aynen ütü beni yedi yedi. Ağrım vardı zaten gece ondan dolayı
Benimki niye söylemiyor ya. Bilmiyor mu dicem ama adam doçent
Heryerde canımKızlar ben bebeği aşağı tarafımda hissediyorumbazen yere eğilirken korkuyorum çocuk birden çıkacak diye o kadar yani sizde durumlar nasıl?
ben de aşağıda hissediyorum. hatta yatıp yatıp kalktiktan sonra aşağı baskı hissinden karnımı tutuyorum. göğüs altim bayağı boş mesela. yumuşak oralar, sert değil. sürekli doktora soruyorum rahim ağzına dayanma vs yok. galiba yapısal bir durum.Kızlar ben bebeği aşağı tarafımda hissediyorumbazen yere eğilirken korkuyorum çocuk birden çıkacak diye o kadar yani sizde durumlar nasıl?
geçmis olsun canimm. yoruldun ya da üşüttün mü canim? Allah şifa versin.Dün akşam o kadar acı çektim ki ben de sanki derilerimi kaslarımı tutup cekiyorlar aşağıda olsa panik yapardım ama yukarıda olduğu için sadece kıvrandım ağladım bile.. biz bebek kıyafetlerini tıkadık ama ütü bitmedi eşim de diyor ki kalkıp ütüleri yapayım bari çocuğun ütülenmiş şeylerini vs doldururum çantaya sonra annen gelir gerisini halleder.. acayip korktu doğurucam diye... bu akşam ölsek de kalsak da o çantayı kesin hazırlarız... gündüz beni evde bırakmayıp anneme getirdi dün geceden sonra gece de geç gelecek nöbetçi.. anne evi gibisi yok
Benm doktr da pek rahat tam aksinegeçen hafta gttm nst ye sokmadı gerek yok dedi. Ne zamn geliyim tekrar dedim 3 hafta sonra gel dedi zaten doğum zamanı gelmş oluyo o zamn bi hafta kalmış oluyo doktrlar ne acaip
Maşallah kuzuyaMerhaba kızlar ben kızımı gördüm doktordan cıktık simdi2180 gr 46cm olmuş aslında bugun 32+5iz ama 1 hafta öndeyiz kuş gibi yanakları tontiş doktor bana benzetti baya sevindim nst sırası bekliyorum kan ve idrar verdim bakalım umarım sonuclarım da iyi çıkar
@baharumutduru2018 nasıl gidiyor bebekli hayat? Ben 9 sene aradan sonra bakamayacağım gibi geliyor..
İyi gidiyor evdeyiz. Sürekli kucakta biraz kaprisli sanırım kızim. Evde olmak ve dogurmuş olmak, bence daha iyi. Gebelikte surekli stres şimdi en azindan biraz ağrım var,ama stresim yok. Ve agrilar ilk gunki gibi degil, 2 cocugumada bakabiliyorum şükürler olsun. Gözünüzde büyütmeyin bende korkuyordum, ama Allah güç veriyor. Buyuk besigin yanini açtım yatağıma dayadım, bebegi oraya yatıriyorum. Oğlumuda aramiza aldım, esimi baska odaya git diyorum. Gitmiyor o yuzden bir yatakta 4 kisi yatiyoruz. Bi sıkıntımız yok şükürler olsun. Cok sık meme emmek istiyor o kadar. Birde popomuz hic durmuyor cırt cırt. Kayinvalide sabahlari bir 2 saat gelip uğracak bir sure. Bu sabah geldi verdim cocugu gectim mutfaga, kahve keyfi yaptim. Sonra bebegi yikadik. Oglum kıskandı yırtti kendini oda yıkanacak onuda yikadık. Sonra 3 çümuz yattık uyudukÇıktılar sanırım eve @baharumutduru2018 nasılsınız canım?
Bana da bazen nasıl olacak tekrar diye afakanlar basıyor sonra yaparız Allahın izniyle diyorum 24 yaşında baktıysam 36 da haydi haydi bakarım diyorum gaza getiriyorum kendimiküçükken hiç büyümeyeceklermiş gibi geliyor ya büyük kızım 175 boyunda şimdi ona bakıp bakıp sakinleşirim zaar
Oyyy maşallah sağlıkla ilerlesinler hepMaşallah kuzuyaBizim kız da yanaktan ibaret, aynı benim bebekliğime benziyor kafa şekli, yanakları..
Allah yardimcin olsun, dogru zamanda saglikla gelsin bebeğin dualarimiz senineArkadaşlar merhaba hepinize,yalvarırım beni mazur görün telefonumu yeni açabildim,şarjım yoktu annemi aradık gelmedi gelemem dedi.eşim evde tek başına kızıma bakıyor şarj aleti getirdi açabildim telefonu.çok merak etmişsiniz Allah razı olsun.ben maalesef ki hiç iyi değilim.doktorun tek istediği 15 gün daha içerde tutabilmek ama parça parça plesenta parçaları düşüyor en yazıkkiçok ta sancım var.sürekli iğne yiyorum sürekli ilaç serum.dün iki bugün iki toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapıldı.ben bu süreyi hastanede geçireceğim.her an sezeryana alabiliriz diye ikinci bir damar yolu açtılar sürekli takipteyim.dün doğumu durdurmak için baya bi uğraştılar.36 haftaya girsin alacağım bebeği inşallah 2-3 hafta dayandırabiliriz dedi.yürüdükçe sancı giriyor,sancı girdikçe plesenta parçaları geliyor yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin duaya çok ihtiyacım var.şuan bunları yazarken bile çok sancım var
Allah Analı babali buyutsun, Tebrik ederim darisi bizim basimizaİyi gidiyor evdeyiz. Sürekli kucakta biraz kaprisli sanırım kızim. Evde olmak ve dogurmuş olmak, bence daha iyi. Gebelikte surekli stres şimdi en azindan biraz ağrım var,ama stresim yok. Ve agrilar ilk gunki gibi degil, 2 cocugumada bakabiliyorum şükürler olsun. Gözünüzde büyütmeyin bende korkuyordum, ama Allah güç veriyor. Buyuk besigin yanini açtım yatağıma dayadım, bebegi oraya yatıriyorum. Oğlumuda aramiza aldım, esimi baska odaya git diyorum. Gitmiyor o yuzden bir yatakta 4 kisi yatiyoruz. Bi sıkıntımız yok şükürler olsun. Cok sık meme emmek istiyor o kadar. Birde popomuz hic durmuyor cırt cırt. Kayinvalide sabahlari bir 2 saat gelip uğracak bir sure. Bu sabah geldi verdim cocugu gectim mutfaga, kahve keyfi yaptim. Sonra bebegi yikadik. Oglum kıskandı yırtti kendini oda yıkanacak onuda yikadık. Sonra 3 çümuz yattık uyuduk
Canım endişelenme muhtemelen doktor bebeği sıkı takip etmek istemiş. Kilosu boyuna göre az demisya ondan bir haftada ne kadar farkedecek diye bakmak istedi galiba. Biraz süt içmeye çalışsan olur mu ben iki bardak içiyorum bazen süt bebeği besleme olarak ilk sırada yani sende biraz dayan olur mu annesiSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?