FL ölçümü diye geçiyor femur kemiği uzunluğu. FL uzunluğu × 7 yapınca boyu çıkıyor diye biliyorum.Bu femur kemiğiymiş bunun ölçümüyle söylüyor boyunu canım. Geçen ay dememişti boyu hakkında bir şey. Baktım ölçümlerde boyu 1 hafta öndeymiş hep bu ay 2 hafta ilerlemiş boya vermiş kiloyuzaten benim çocuklar hep uzun boylu olur benden mütevellit. Bakalım kiloyu da eşitlemeye çalışalım
Yaaa ne güzellİyi gidiyor evdeyiz. Sürekli kucakta biraz kaprisli sanırım kızim. Evde olmak ve dogurmuş olmak, bence daha iyi. Gebelikte surekli stres şimdi en azindan biraz ağrım var,ama stresim yok. Ve agrilar ilk gunki gibi degil, 2 cocugumada bakabiliyorum şükürler olsun. Gözünüzde büyütmeyin bende korkuyordum, ama Allah güç veriyor. Buyuk besigin yanini açtım yatağıma dayadım, bebegi oraya yatıriyorum. Oğlumuda aramiza aldım, esimi baska odaya git diyorum. Gitmiyor o yuzden bir yatakta 4 kisi yatiyoruz. Bi sıkıntımız yok şükürler olsun. Cok sık meme emmek istiyor o kadar. Birde popomuz hic durmuyor cırt cırt. Kayinvalide sabahlari bir 2 saat gelip uğracak bir sure. Bu sabah geldi verdim cocugu gectim mutfaga, kahve keyfi yaptim. Sonra bebegi yikadik. Oglum kıskandı yırtti kendini oda yıkanacak onuda yikadık. Sonra 3 çümuz yattık uyuduk
Oy minnoş yerim onuMerhaba kızlar ben kızımı gördüm doktordan cıktık simdi2180 gr 46cm olmuş aslında bugun 32+5iz ama 1 hafta öndeyiz kuş gibi yanakları tontiş doktor bana benzetti baya sevindim nst sırası bekliyorum kan ve idrar verdim bakalım umarım sonuclarım da iyi çıkar
Canım çok sevindim iyi olmanıza, allah ağzınızın tadını hiç bozmasınİyi gidiyor evdeyiz. Sürekli kucakta biraz kaprisli sanırım kızim. Evde olmak ve dogurmuş olmak, bence daha iyi. Gebelikte surekli stres şimdi en azindan biraz ağrım var,ama stresim yok. Ve agrilar ilk gunki gibi degil, 2 cocugumada bakabiliyorum şükürler olsun. Gözünüzde büyütmeyin bende korkuyordum, ama Allah güç veriyor. Buyuk besigin yanini açtım yatağıma dayadım, bebegi oraya yatıriyorum. Oğlumuda aramiza aldım, esimi baska odaya git diyorum. Gitmiyor o yuzden bir yatakta 4 kisi yatiyoruz. Bi sıkıntımız yok şükürler olsun. Cok sık meme emmek istiyor o kadar. Birde popomuz hic durmuyor cırt cırt. Kayinvalide sabahlari bir 2 saat gelip uğracak bir sure. Bu sabah geldi verdim cocugu gectim mutfaga, kahve keyfi yaptim. Sonra bebegi yikadik. Oglum kıskandı yırtti kendini oda yıkanacak onuda yikadık. Sonra 3 çümuz yattık uyuduk
Benim de sığmayacak planladığım gibi offf.. Yarın tekrar hazırlayacağım çantaları..Kızlar benim hastane çantam kabin boya sığmadı, ben orta boy valize geçiyorum
Kiz hastanede ne kalacaksınız zaten Allah seni napmasin nelet koydun öyleKızlar benim hastane çantam kabin boya sığmadı, ben orta boy valize geçiyorum
Aslında yorulmadım da üşümedim de ama 21 aylık yeğenim gelmişti çok oynadık kucağıma vs aldım bi de evde kalabalık olunca uzanamadım uzun saatler oturdum 7-8 saat falan o yüzden olabilir diye düşündümgeçmis olsun canimm. yoruldun ya da üşüttün mü canim? Allah şifa versin.
Bende şimdi düzenledim, büyüğe geçirdim.Benim de sığmayacak planladığım gibi offf.. Yarın tekrar hazırlayacağım çantaları..
Kız sığmadı valla ne yapayım, herkesin koyduklarını koydumKiz hastanede ne kalacaksınız zaten Allah seni napmasin nelet koydun öyle
ben otribebeden memnun kaldigim için ondan aldim. chiccoyla ilgili bir tecrübem olmadi. onu bilemiyorum. bir de bu nefesle çekim yapanlarin ilk çıkanı otribebeydi. benim kızımda en yaygın olan o markaydi.. digerleri sonradan çıktı diye yine onu aldim. inşallah 6 senede bozmamışlardır@baharumutduru2018 hayırlı uğurlu olsun bebeğinnnAllah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsinn.
Kızlar size bir sorum olucak burun aspiratörleri arasında otri bebe ve chicco Jun burun aspiratör arasında kaldım kullanan anneler fikir verebilir mi hangisi daha iyi kullanışlı? Chicco için filtreden geçiyor demişler yorumlarda kullananlar var mı?
İçtim canım gelirken aldım 2 bardak içtim hemenCanım endişelenme muhtemelen doktor bebeği sıkı takip etmek istemiş. Kilosu boyuna göre az demisya ondan bir haftada ne kadar farkedecek diye bakmak istedi galiba. Biraz süt içmeye çalışsan olur mu ben iki bardak içiyorum bazen süt bebeği besleme olarak ilk sırada yani sende biraz dayan olur mu annesi
Otribebe kullanmıştım ben kızımda yeni çıkmıştı nefesle çekilenler. Elim sigara kullanıyor ciğeri yetmiyordu ben çekiyordum mecbur@baharumutduru2018 hayırlı uğurlu olsun bebeğinnnAllah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsinn.
Kızlar size bir sorum olucak burun aspiratörleri arasında otri bebe ve chicco Jun burun aspiratör arasında kaldım kullanan anneler fikir verebilir mi hangisi daha iyi kullanışlı? Chicco için filtreden geçiyor demişler yorumlarda kullananlar var mı?
Geçmiş olsun canım altını hararetli açtıysan ondan olabilirKızlar duduklude et hasliyayim dedim, yani hiç birşeyi yanlışsa yapmadım birden köpürmeye başladı hemen kapattım altını çektim ocakta patlayacak sandim belkide patlayacaktı heryer battı iki saattirde onla uğraşıyorumçok moralim bozuldu şu halimle
Sağol canim valla bilemedim çok degil 2 aydır kullanıyorum, bugünde ilk günüm evde yemek bile yapamadim birde heryeri batırdım perdeye kadar gelmis ev kadını olmak bana gore degil sanirimGeçmiş olsun canım altını hararetli açtıysan ondan olabilir
Maşallah canımMerhaba kızlar ben kızımı gördüm doktordan cıktık simdi2180 gr 46cm olmuş aslında bugun 32+5iz ama 1 hafta öndeyiz kuş gibi yanakları tontiş doktor bana benzetti baya sevindim nst sırası bekliyorum kan ve idrar verdim bakalım umarım sonuclarım da iyi çıkar
düdüklülerin bazen öyle huylari tutar. aman bir şey olmamış ya.Sağol canim valla bilemedim çok degil 2 aydır kullanıyorum, bugünde ilk günüm evde yemek bile yapamadim birde heryeri batırdım perdeye kadar gelmis ev kadını olmak bana gore degil sanirim
Geçmiş olsun canım gaz sancısı da olabilir aynn çantalar hazır olmalı artIk bebişler aceleci şubattan başladıkDün akşam o kadar acı çektim ki ben de sanki derilerimi kaslarımı tutup cekiyorlar aşağıda olsa panik yapardım ama yukarıda olduğu için sadece kıvrandım ağladım bile.. biz bebek kıyafetlerini tıkadık ama ütü bitmedi eşim de diyor ki kalkıp ütüleri yapayım bari çocuğun ütülenmiş şeylerini vs doldururum çantaya sonra annen gelir gerisini halleder.. acayip korktu doğurucam diye... bu akşam ölsek de kalsak da o çantayı kesin hazırlarız... gündüz beni evde bırakmayıp anneme getirdi dün geceden sonra gece de geç gelecek nöbetçi.. anne evi gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?