2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
FL ölçümü diye geçiyor femur kemiği uzunluğu. FL uzunluğu × 7 yapınca boyu çıkıyor diye biliyorum.

Yaaa ne güzellöyle güzel anlattın ki doğurasım geldiben de doğurunca rahatlcmı düşünyrum bu son haftalarda zorlanyrum çünkü hastalık falan da eklenince. Gözün aydın canım tekrar. Sağlıkla mutlulukla büyüt meleklerini

Oy minnoş yerim onu inşallah diğer sonuçlarında iyi gelir
Canım çok sevindim iyi olmanıza, allah ağzınızın tadını hiç bozmasın

geçmis olsun canimm. yoruldun ya da üşüttün mü canim? Allah şifa versin.
Aslında yorulmadım da üşümedim de ama 21 aylık yeğenim gelmişti çok oynadık kucağıma vs aldım bi de evde kalabalık olunca uzanamadım uzun saatler oturdum 7-8 saat falan o yüzden olabilir diye düşündüm

Benim doktora da 33+2 de gittim nst sorun yoktu 3 hafta sonra gel dedi zaten kendisi de doğum için 5 hafta sonra alırız dedi son 2 hafta kalıyor ben o kadar beklemem diye düşünüyorum 2 hafta geçince giderim en fazla belki onu bile beklemem merak ediyorum çünkü bi de ben kilo almıyorum bir aydır da veriyorum o yüzden bebek gelişmiyor mı acaba diye korkuyorum

@baharumutduru2018 hayırlı uğurlu olsun bebeğinnn Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsinn.

Kızlar size bir sorum olucak burun aspiratörleri arasında otri bebe ve chicco Jun burun aspiratör arasında kaldım kullanan anneler fikir verebilir mi hangisi daha iyi kullanışlı? Chicco için filtreden geçiyor demişler yorumlarda kullananlar var mı?

ben otribebeden memnun kaldigim için ondan aldim. chiccoyla ilgili bir tecrübem olmadi. onu bilemiyorum. bir de bu nefesle çekim yapanlarin ilk çıkanı otribebeydi. benim kızımda en yaygın olan o markaydi.. digerleri sonradan çıktı diye yine onu aldim. inşallah 6 senede bozmamışlardır

İçtim canım gelirken aldım 2 bardak içtim hemen yoğurdu çok severim ben bol yiyorum diye süte şey yapmıyordum çok artık günde en az 2 bardak

Otribebe kullanmıştım ben kızımda yeni çıkmıştı nefesle çekilenler. Elim sigara kullanıyor ciğeri yetmiyordu ben çekiyordum mecbur bunda da aldım koydum güzel bir icat inşallah lazım olmaz tabi

Kızlar duduklude et hasliyayim dedim, yani hiç birşeyi yanlışsa yapmadım birden köpürmeye başladı hemen kapattım altını çektim ocakta patlayacak sandim belkide patlayacaktı heryer battı iki saattirde onla uğraşıyorum çok moralim bozuldu şu halimle

İznimin ilk gününde ütülerimi yaptım bebeğin herşeyini ütüledim, kendi pijamalarımı vs onları da hallettim. Hurç ve düzenleyicilere koyup çekmeceye kaldırdım 2 - 3 hafta sonra koyarım sanırım valize.vakitlice gelsinler inşallah

Geçmiş olsun canım altını hararetli açtıysan ondan olabilir

Geçmiş olsun canım altını hararetli açtıysan ondan olabilir
Sağol canim valla bilemedim çok degil 2 aydır kullanıyorum, bugünde ilk günüm evde yemek bile yapamadim birde heryeri batırdım perdeye kadar gelmis ev kadını olmak bana gore degil sanirim

Maşallah canım Benim doktor da kv ile gittiğimde bana benzetmisti, kv tabii siz babasının bebekligini bilmiyosunuz babasına benziyor asıl dedi Ben zaten kocama aşığım benzese dünyalar benim olur

Sağol canim valla bilemedim çok degil 2 aydır kullanıyorum, bugünde ilk günüm evde yemek bile yapamadim birde heryeri batırdım perdeye kadar gelmis ev kadını olmak bana gore degil sanirim
düdüklülerin bazen öyle huylari tutar. aman bir şey olmamış ya.

muhtemelen biliyorsundur da eti mühürlemek de köpürmesini engelliyor. bir de düdüklunun kapağıdaki vidalar vs. önceki pisirmelerden kaynaklı tikanabiliyor. onları açıp bir temizlemek de gerekebilir.

düdüklü patlatmış ama hala vazgeçememiş biri olarak benim çözümlerim bunlar

Geçmiş olsun canım gaz sancısı da olabilir aynn çantalar hazır olmalı artIk bebişler aceleci şubattan başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…